jacekgothic 18788 Napisano 30 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Hmm, najtaniej - a on skąd zamawia ?On prowadzi sklep a zamawia z jakiejś hurtowni bo niby z kąt chyba że od producenta. Nie wnikałem bo po co Cytuj Link to post Share on other sites
Sleeveking 58 Napisano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Na hasło: "z polecenia użytkownika jacekgothic" zawsze jakiś rabacik, bonusik się znajdzie Sprzedaż oplotów odbywa się na 2 platformach: w sklepie droższe i lepsze MDPC-X prosto od producenta, a na alledrogo oploty tańsze i gorsze (ale też dobre) prosto z hurtowni Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18788 Napisano 9 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Na hasło: "z polecenia użytkownika jacekgothic" zawsze jakiś rabacik, bonusik się znajdzie Spoko , dodam to do sygnatury Cytuj Link to post Share on other sites
Sleeveking 58 Napisano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 I chwała Ci za to ;P Wszyscy na tym skorzystają Cytuj Link to post Share on other sites
DomiHD2 503 Napisano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 wszystko fajnie tylko na waszej stronie w połowie ofert nie ma fotek Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18788 Napisano 9 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 wszystko fajnie tylko na waszej stronie w połowie ofert nie ma fotek To jest sklep Rafała Ja u niego tylko kupuje. Bywa ,że ludziska na forum pytają gdzie najtaniej oploty ,wtyczki kupić,to polecam ,ponieważ jest tanio i jakościowo OK. Cytuj Link to post Share on other sites
Sleeveking 58 Napisano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Niestety nikt jeszcze nie zamówił przedłużek w kolorach mniej popularnych od czarnego, czerwonego, zielonego itp. Wykonanie fotek zlecam fotografowi, który ma odpowiedni sprzęt do bezcieniowych filmów. W sumie żałuję, że po wykonaniu przedłużek 24pin nie zrobiłem zdjęć w domu, w końcu lepsze słabe zdjęcia niż żadne. Cytuj Link to post Share on other sites
Rexlu 170 Napisano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 jacek gothic no nie powiem zacny komputer. Ile na niego tak w sumie wyłożyłeś ? : ) Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18788 Napisano 9 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 jacek gothic no nie powiem zacny komputer. Ile na niego tak w sumie wyłożyłeś ? : ) A kto by to liczył Tak sobie kupuję po trochę coś nowego, żebym się nie zanudził A tak przynajmniej cały czas przy nim coś robię. Cytuj Link to post Share on other sites
DomiHD2 503 Napisano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 W sumie żałuję, że po wykonaniu przedłużek 24pin nie zrobiłem zdjęć w domu, w końcu lepsze słabe zdjęcia niż żadne. dokładnie, bo nikt nie kupi czegoś czego nie widzi jak wygląda prawda ? a Panu ze Sleeveking polecam dodać sobie avatar'a z logiem sklepu a w sygnaturce dodać linka do sklepu ( w załączniku ) Cytuj Link to post Share on other sites
Sleeveking 58 Napisano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 @Up A nie zbaują mnie za reklamę ? Cytuj Link to post Share on other sites
DomiHD2 503 Napisano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 jak nie wywalisz sygnatury na pół forum to nic sie nie stanie Cytuj Link to post Share on other sites
winters4tw 1 Napisano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 (edytowane) Eh, na marne były poszukiwania 1mm śrubokrętów. Wszędzie albo >1.5 albo cena kosmiczna. Pin-Remover na SleeveKing jest po 119 zł Jest coś podobnego tyle że tańsze? Aha, i jak chyba wspominałem, oplatając SATA czarnym 6mm widać prześwity, mimo że na stronie jest napisane że są idealne do kabli SATA. 8mm nie znalazłem Edytowane 27 Czerwca 2012 przez winters4tw Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18788 Napisano 7 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Cenna rada . Jak będziecie robić przedłużkę 24 pin i jeśli chcecie aby się ładnie kabelki wywijały w łuk za tackę to wewnętrzne kable powinny być krótsze od zewnętrznych w granicy 1,5 cm .Wtedy przedłużka sama wygina się w piękny łuk i łatwo ją ułożyć " uczesać " Cytuj Link to post Share on other sites
bercik9999 24 Napisano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Trzeba przyznać genialne oploty, instrukcja też niczego sobie brawo tak trzymać Cytuj Link to post Share on other sites
Greg3or 637 Napisano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Siemanko mam pytanie, czy w tym sklepie Sleeveking można dostać przedłużki 3 pin do wentyli, i przedłużenie zasilania sata ?? Oploty fantastyczne, tylko cena mnie troszkę odstrasza hehza 24pin 77zeta uhh, ale wygląda to nie powiem fajowo. Zastanawiam się własnie nad 24pin atx, 6pin gpu i 8pin gpu. Wszystko miało by być czarno niebieskie. Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18788 Napisano 14 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Siemanko mam pytanie, czy w tym sklepie Sleeveking można dostać przedłużki 3 pin do wentyli, i przedłużenie zasilania sata ?? Oploty fantastyczne, tylko cena mnie troszkę odstrasza hehza 24pin 77zeta uhh, ale wygląda to nie powiem fajowo. Zastanawiam się własnie nad 24pin atx, 6pin gpu i 8pin gpu. Wszystko miało by być czarno niebieskie. Poszukaj u Darmacza, 24 pin chyba po 45PLN były. Masz link http://www.darmacz.pl/index.php?main_page=index&cPath=12_20&zenid=acfd79ed22f253b66e4ed5d98bdf41c2 Znajdziesz tam wszystko czego potrzebujesz Miałem oploty od Sleeveking teraz mam od Darmacza i powiem Ci, że te od Darmacza dużo ładniej i staranniej wykonane. Profesjonalizm w 100% . http://images47.fotosik.pl/1497/e3442f6b334b9719gen.jpg http://images42.fotosik.pl/527/0ebcaf8cfe237a7cgen.jpg 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Greg3or 637 Napisano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Oks Dzięki za info, poszperam troszkę, może coś tez pomodze, tyle tylko, że ja gotowce kupię, bo nie mam takiej smykałki i nerwów, żeby z kabelkami się bawić Cytuj Link to post Share on other sites
paskur 4 Napisano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Oks Dzięki za info, poszperam troszkę, może coś tez pomodze, tyle tylko, że ja gotowce kupię, bo nie mam takiej smykałki i nerwów, żeby z kabelkami się bawić hehe ja np. nie mogłbym sie pozbawić satysfakcji zrobienia przedluzek samemu od 0 tzn z pinow kabli wtyczek no i oplotu ;p Cytuj Link to post Share on other sites
aleksander12 65 Napisano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Ja Was podziwiam że tak dłubiecie przy tych kablach , mam teorie że jak zapłaciłem za porządny zasilacz i mam porządne oploty to mi to wystarczy Cytuj Link to post Share on other sites
Rexlu 170 Napisano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 To jest po prostu hobby Ja mam tak że jak coś już raz się napalę to zrobię to do końca i jestem zadowolony, a potem już nie wiem co robić i nie kombinuje Cytuj Link to post Share on other sites
Ginterek 7 Napisano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Da się gdzieś kupić te gumowe zaślepki na kable? Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18788 Napisano 16 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Da się gdzieś kupić te gumowe zaślepki na kable? http://forum.benchmark.pl/topic/36111-gdzie-kupic-przepusty-kablowe-silikonowe/ Cytuj Link to post Share on other sites
tommiyacht 7 Napisano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 halo, mam dosyc popularny zasilacz obecnie kupowany mianowicie XFX Core 550w. Nie jest modularny. W związku z tym co robić na drugim koncu przewodu (w zasadzie nie koncu bo nie ma konca bo kable wchodzą do zasilacza). KOnczymy poprostu gdziekolwiek tymi nićmi i tyle ? Powiem tak, na czuja to to sie bedzie zeslizgiwac, bylby inny sposob na to zeby oplot wzgledem kabal sie nie przesuwał ? ok, fajny tutorial na wtyczki 24 zasilającej, do Gpu itd. A co z Sata (dane i power) , molex , fan ? da sie, nie da sie ? Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18788 Napisano 30 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 A co z Sata (dane i power) , molex , fan ? da sie, nie da sie ? Odpowiedni oplot i termokurcz i wszystko się da Powiem tak, na czuja to to sie bedzie zeslizgiwac, bylby inny sposob na to zeby oplot wzgledem kabal sie nie przesuwał ? Termokurcze, a najlepiej przedłużki zrób / kup sobie Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts