DavO 1 Napisano 1 Września 2009 Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Witam, właśnie dostałem grę Race Driver: GRID. I mam pytanie ściągłem już patch 1.1 i 1.2 a czy patch 1.3 jest dostępny do pobrania? Bo gdzieś na stronie napisano że mają robić (news był napisany w 2008r. więc raczej nie zrobili bo nie moge znaleźć)? Jest czy nie? Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 1 Września 2009 Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Na stronie Codemasters nie ma więc jeszcze nie zrobili (i pewnie już nie zrobią). Link to post Share on other sites
Quantinum 0 Napisano 1 Września 2009 Udostępnij Napisano 1 Września 2009 a wogle co te pacze poprzednijsze daja?? Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 1 Września 2009 Udostępnij Napisano 1 Września 2009 1.1 changelog: http://www.gamershell.com/infosheets/447426.html 1.2 changelog: Fix List: -Fix for sessions list overflow and missing characters in front end. -Fix for errors generated on game shutdown -Support for TrackIR -Online experience points: more points awarded for completing longer races -Assists on/off toggle added to session creation and browsing -All offline events (apart from head-to-heads and touge) are now available online (event voting screen now scrolls to see additional championships). -Fix for failure to recognise some devices in user-created action map presets, including Logitech Cordless Rumblepad 2. -Fixed GRID startup issue where it appears as a process in Task Manager but fails to run. -Additional experience points are awarded for not colliding with other cars whilst racing damage on or forward sessions. @dRUGs możesz śledzić kiedy wydadzą patch na ich stronie http://community.codemasters.com/forum/ ... p?t=329608 Ludzie zaczynają narzekać, że 9 miesięcy od zapowiedzi a patcha nie ma. Link to post Share on other sites
jeomax.co.uk 173 Napisano 13 Października 2009 Udostępnij Napisano 13 Października 2009 W dniu dzisiejszym Codemasters umieściło na swojej stronie zbiór poprawek do znakomitej gry Racedriver:GRID w formie patcha. Łatka nosi numerek 1.3 i jest długo oczekiwanym wydarzeniem w społeczności graczy. Szczegółowy opis oraz plik do pobrania można znaleźć tutaj: http://www.codemasters.co.uk/downloads/ ... p?id=39283 Link to post Share on other sites
DavO 1 Napisano 13 Października 2009 Autor Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Dzięki za podanie linka Link to post Share on other sites
dariusz.p 0 Napisano 15 Października 2009 Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Niestety, patch 1.3 nie "eliminuje" oszustów .Dziś zainstalowałem poprawkę z nadzieją na równą walkę, a tu jak zwykle znalazło się dwóch z nieziemskimi prędkościami .Mam powoli dość grania w multi jako stary gracz i miłośnik Grida którego uważam za grę wybitną. Link to post Share on other sites
jeomax.co.uk 173 Napisano 17 Października 2009 Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Ja jeszcze tego nie zauwazylem. Oczywiscie sa gracze z kierownicami G25 albo momo, ktore posiadaja systemy antyposlizgowe i ich samochody na starcie nie buksuja kolami w ogole, "dzieki czemu" na starcie trace do takiego goscia kolo sekundy i kolejne straty przy wypadnieciu z trasy, czy mocniejszym zahamowaniu. Link to post Share on other sites
lesiu1111 0 Napisano 26 Października 2009 Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Te "systemy antypoślizgowe" to po prostu analogowy pedał gazu . Każdy gracz, który gra na padzie/kierownicy ma wtedy idealny start, dzięki możliwości płynnego dozowania obrotów silnika. Nie zauważyłem jeszcze, żeby ktoś z graczy oszukiwał. Różnice mogą wynikać z innego najazdu na zakręty - doświadczeni gracze wytracają mniej prędkości w zakręcie, nie mają poślizgów, dzięki czemu na prostej szybko rozpędzają się do prędkości maksymalnych . Szkoda tylko, że Codemasters nie wpadli na podobny pomysł jak EA w Shifcie - 5 sekund zredukowania prędkości po skrócie po trawie albo po ścięciu szykany - niestety w GRID-zie jest to nagminna praktyka . No i te wypychanie w zakrętach, ale co poradzić - i tak uważam, że GRID rządzi . Link to post Share on other sites
dariusz.p 0 Napisano 31 Października 2009 Udostępnij Napisano 31 Października 2009 Trzech panów co na 100% używają jakiś kodów w 1.3 - Phenomen,JensonBatton,Dr Sid. To niema nic wspólnego z kierownicą i systemami antypoślizgowymi jak ich spotkacie to zrozumiecie.Patch okazał się niedopracowany w tym temacie . Link to post Share on other sites
lesiu1111 0 Napisano 2 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Jeżdżę z nimi i czasami z nimi wygrywam - po prostu mają lepszą techniką. Polecam TRENING, TRENING, TRENING... Podobno czyni mistrza . Link to post Share on other sites
Recommended Posts