Skocz do zawartości

Twoje stanowisko pracy - czyli pokaż przy czym siedzisz

Recommended Posts

Osobiście pogubiłbym się przy nim,

Nie objalem jeszcze zdjeciem srajpadow i srajfonow, ktore tez sa nieodloczna czescia mojej pracy... niestety

Na dobra sprawe to przygarnalbym jeszcze kilka monitorow, a najchetniej to zeby wszystkie byly takie same, zeby to jakos wygladalo :)

A czemu nie? W razie czego łatwo odkleić i nie zostawi większych śladów. Tak samo klej na gorąco można wypróbować, bo jak ma trzymać to trzyma, a jak trzeba go usunąć to nie trzeba się specjalnie wysilać. Tylko trzeba uważać, żeby nie pistoletem nie stopić plastiku. 

Mimo wszystko trzymałbym się zwykłej taśmy dwustronnej, która jest na większości taśm LED już naklejona. Wystarczy tylko odkleić papier zabezpieczający drugą stronę. 

• Popieram 1

Dobra dzięki, to przykleję jeszcze leda i wam pokaże moje stanowiska :D

Bez wulgaryzmów proszę.

Skeeper

Dobra przykleiłem na taśmie, narazie się trzyma to powinno byc oki :D Teraz czekam tylko na maskownicę do kabli oraz uchwyty, za tydzień dodam zdjęcie  :P

Edytowane przez SKEEPER

Lekki update:

- Doszedł padzik

- Mikrofon z headseta odczepiony, z boku stoi yeti, który dobrze zbiera mowę

- Po pawej od laptopa (narożnik biurka) docelowo ma stać monitor (27-34 cale) w przeciągu 2/3 miesięcy

Wtedy będzie można coś bardziej pomyśleć o streamowaniu

http://i.imgur.com/JvegMJ6.jpg

• Popieram 5

Kupiłem najpierw lapka, gdyż często w łóżku oglądam sobie jakieś anime, albo inne takie twory video do paczenia.

Stacjonarka to za rok jak nowe karty od zielonych wyjdą coś a'la 980Ti  to wtedy zbuduje coś na jakąś i7 do kręcenia i renderowania ddr4 ssd i inne bajery, ale tam powoli dochodzę do wniosków, że chyba jednak z wodnego zrezygnuję (powód? potrzebna systematyczność w czyszczeniu układu).

Aktualnie laptop daje radę. Myślę, że dotrzyma do czasu, aż wyjdą nowe karty zielonych. 

Wyolbrzymiasz, jak układ LC jest sprawny i wszystkie jego elementy są dobrane z głową itp to nawet i rok nie trzeba przy tym grzebać. Tylko raz na jakiś czas wyczyścić filtry przeciwkurzowe i przedmuchać chłodnice sprężonym powietrzem, czyli to samo co przy AC

• Popieram 2

nie bolą plecy?

Każdy ma inną du**ę i garba na plecach więc jego opinia czy ten fotel jest wygodny powinna Cię obchodzić tyle co zeszłoroczny śnieg.

Skoro je widziałeś to trzeba było na nim usiąść.

Zastanawiam się kiedy ludzie przestaną kupować krzesła przez pryzmat tego jak wygląda a materace po tym jak na nim siądą du**ą. Później jest płacz, że bolą plecy albo że materac za twardy.

• Popieram 5