Skocz do zawartości

Twoje stanowisko pracy - czyli pokaż przy czym siedzisz

Recommended Posts

Bigpun@ Najs. Skąd masz meble? :P i czy fotel to nie przypadkiem z Jysku? :D

A ode mnie...

Wieczorkiem i nocą...http://img13.imageshack.us/img13/3269/ztb9.jpg

http://img801.imageshack.us/img801/4512/nz32.jpg

Edytowane przez Marco7
  • Popieram 4
  • 2 tygodnie później...

na kompie w forze nie pograsz

Na kąsoli w rFactor 2 nie pograsz. Chociaż dla casuali grających na padzie to nie robi różnicy. "Stolca" czy "sr*j tu mi smo" jeden ciul. Fizyka jazdy ma tyle wspólnego z rzeczywistością co "żółw błotny z żółwiem w błocie" albo "picie w Szczawnicy z szczaniem w piwnicy".

• Popieram 6

@up

poprawisz kilka drobnostek i bd super (kable itp.)

Niestety kabli nie poprawię, ponieważ budę musiałem umieścić pod biurkiem, co spowodowało usunięcie wysuwanej półki na klawę, myszkę i "gameboard" :/, więc wszystko musi być na biurku, a więcej dziur w blacie nie będę wycinał :P

To ja może filmem poczęstuję. Jedno z wielu moich stanowisk pracy w ciągu ostatnich dwóch lat. Kręcił kolega. I w zasadzie nie odbiegam od tematu, bo choć go nie widać, to jest tam komputer, tylko bez biurka :P.

Edytowane przez Hans Olo

To ja może filmem poczęstuję. Jedno z wielu moich stanowisk pracy w ciągu ostatnich dwóch lat. Kręcił kolega. I w zasadzie nie odbiegam od tematu, bo choć go nie widać, to jest tam komputer, tylko bez biurka :P.

O widzę automatyk :D Liczę na to, że w przyszłości też będzie mi dane pracować przy manipulatorach ;)

// nie cytuj filmów worm

Praca sprawia przyjemność, ale niestety ciągła rozłąka z najbliższymi daje w kość, a w Polsce to raczkujący biznes i dopóki nie mamy własnej marki aut, dopóty nie ma szans na jego rozwój. A po drugie polskie firmy w tym sektorze nie szanują pracowników, którzy poświęcają dla nich dużo więcej niż większość ludzi byłaby zdolna, dlatego jedyny cel jaki się na początek stawia sobie to jak najszybciej znaleźć dobrego Ansprechpartnera, który zawsze załatwi kontrakt, a wtedy już kasa spływa potokiem (nawet 10k eur miesięcznie).

Edytowane przez Hans Olo

UP@ 

Dobrze Prawisz Kolego 

Automatyka w Polsce to Pracownik stojący na lini bez wyjścia do ToyToya (7.30 h, 30 min. przerwy) za 1350-1500 zł) Wkręcanie śrubek w Top Case w Modułach Lcd (średnio 6 śrubek z jednej strony) a na zmianie schodziło ich nawet 2.500 czyli mamy minimum 12000 śrubek. Częściej padały auto fidery a człowiek obolały jechał dalej.

Auto Polak to automatyka w Biskupicach pod Wrocławiem.