Skocz do zawartości

Złóż i wygraj komputer za 4000 zł - TEMAT OGÓLNY

Recommended Posts

Miałbym prośbę o jakiś kontakt do redakcji lub do osoby zajmującej się konkursem ponieważ wysłała mi się niepełna ankieta przez jakiś błąd Mozilli. Chciałbym tylko edytować ankietę oraz dowiedzieć się czy w ogóle została wysłana.

a moim zdaniem zamiast myszki i klawiatury to monitor by się przydał. a co do napędu to fakt pomineli. tych co nie czytali na czym konkurs polega powinno się kasować zgłoszenia. ja poświęciłem ponad pół godziny żeby sprawdzić czy każda część jest dostępna w głównym magazynie. a i złożyłem taki zestaw że spokojnie w cenie do 4 tys można dokupić monitor. swoją drogą nie licze na wygraną bo nigdy jeszcze nic nie wygrałem i nie mam szczęścia do takich konkursów. życzę powodzenia innym :-)

Moim zdaniem i tak wynagrodzą tylko tych co maja najwiecej postow itp.. a nie uzytkownikow co zlozyli dobry sprzet ale maja 3 posty :P

To by byla przesada. Jestem zarejestrowany na benchmarku od 2008 roku i od tego czasu go przeglądam, a to, że się nie udzielalem na forum nie powinno być brane pod uwagę.

Web 2.0 to nie tylko czytanie... :]

Nikt Ci nie każe pisać newsów, mini-recenzji czy pomagać na forum, ale komentarza pod przeczytanym newsem czy recenzją zawsze możesz napisać :P

Wysłałem swoją propozycję zestawu razem z chłodzeniem proca 3974,80 PLN-ów :P

Kto nie ma glejtu SPAMERA nie powinien być brany pod uwagę w żadnym konkursie %-)

<pozdro>

Edytowane przez RAKU 44

Próbowałem przejść do następnej linijki, a tu wysłało mój prawie pusty formularz, cóż uczynić mogę?

Nic.Czytac regulamin.:-)

Ja mam inny problem.Oddałem głos ale nie podałem imienia i nazwiska w odpowedzi.

To jest wymóg czy nie?

Regulamin jest dziwny.:-)

Raz pisze cos takiego "po zalogowaniu podając swoje dane imię nazwisko adres i wyrażając zgodę"

Inne punkty mówią co innego.

Wybierani będą ci co mają podane w profilu imię i nazwisko. A 6.4

Wyrazasz zgodę na przetwarzanie danych biorąc udział w konkursie.

Czyli tych danych nie trzeba podawać w ankiecie?

A wy jak zrobiliscie?

Zreszta jak trzeba bylo ratuje mnie inny punkt "ma otwarty dostęp do wpisanych danych i ich zmiany"

Musisz w swoim profilu na benchmark.pl (nie na forum) jak wygrasz (na maila Ci przyślą wiadomość) wpisać to co wymagają.

Dzieki. To wiem,chodziło mi o to czy trzeba bylo podawać te dane w pytaniu dlaczego wybrałeś te podzespoły.

Teraz wiem,ze nie.

Jestem uratowany;-)

A co do ankiety.

Skąd takie posty,ze samo wysłało? Ja spokojnie wszystko 2 razy sprawdziłem.Wpisalem.

Żądnych problemów.

Miałem czekać do piątku zeby nie podrożało czy cos.Ale to nie ma sensu.Rada jest 12 wiec nawet Ci pewności nie będą mieli.Konkurs powinien przewidywać "zwyżki cen " i zmieniająca sie dostępność produktów.

Co do odpowiedzi.rozpisałem sie ogolnie o wszystkim co wybrałem.Troche to zajęło.Ale mniej niż referat czy rozprawka.;-)

Tak zeby komuś chciało sie to wogóle czytac.

Za duzo źle i za malo tez.

Odpowiedzi 3 zdaniowe napewno nie będą brane pod uwagę.:-)

Moim zdaniem mam szanse zająć 3 miejsce.

Na więcej nie liczę.:-Pchociaż bedzie za pewne 3000 zgłoszeń i jak tu wybrac uczciwie. ?

Edytowane przez Scenic

Komputronik ma trochę zepsute te paski. Gdy przeglądamy kategorie np. szukałem klawiatury i jedna mi się spodobała, pasek na stronie był czerwony, to sobie pomyślałem "Dobra ok, przecież tak szybko chyba nie zleci". Następnego dnia przeglądałem jak wyjdzie to cenowo, a kiedy wszedłem na stronę o tej klawiaturze było napisane, że wyczerpane zapasy i nie ma już, a na stronie kategorii nadal czerwony pasek :D

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...