WiitPL 0 Napisano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Miałbym prośbę o jakiś kontakt do redakcji lub do osoby zajmującej się konkursem ponieważ wysłała mi się niepełna ankieta przez jakiś błąd Mozilli. Chciałbym tylko edytować ankietę oraz dowiedzieć się czy w ogóle została wysłana. Link to post Share on other sites
Sn1PeR 678 Napisano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 @up Formularz kontaktowy - choć nie licz, że Ci odpiszą. Link to post Share on other sites
WiitPL 0 Napisano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Dobra dzięki. A można wysłać ankietę nie przez ten formularz tylko na maila? Link to post Share on other sites
wiemar 0 Napisano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 a moim zdaniem zamiast myszki i klawiatury to monitor by się przydał. a co do napędu to fakt pomineli. tych co nie czytali na czym konkurs polega powinno się kasować zgłoszenia. ja poświęciłem ponad pół godziny żeby sprawdzić czy każda część jest dostępna w głównym magazynie. a i złożyłem taki zestaw że spokojnie w cenie do 4 tys można dokupić monitor. swoją drogą nie licze na wygraną bo nigdy jeszcze nic nie wygrałem i nie mam szczęścia do takich konkursów. życzę powodzenia innym :-) Link to post Share on other sites
reaperrr 0 Napisano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Moim zdaniem i tak wynagrodzą tylko tych co maja najwiecej postow itp.. a nie uzytkownikow co zlozyli dobry sprzet ale maja 3 posty To by byla przesada. Jestem zarejestrowany na benchmarku od 2008 roku i od tego czasu go przeglądam, a to, że się nie udzielalem na forum nie powinno być brane pod uwagę. Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Web 2.0 to nie tylko czytanie... Nikt Ci nie każe pisać newsów, mini-recenzji czy pomagać na forum, ale komentarza pod przeczytanym newsem czy recenzją zawsze możesz napisać Link to post Share on other sites
m_a_r_c_i_n_007 1 Napisano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Pytał się ktoś czy dysk SSD Może być wybrany do tego składaka ? Czy tylko dysk HDD bo nie wiem :I Link to post Share on other sites
RAKU 44 25 Napisano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 (edytowane) Wysłałem swoją propozycję zestawu razem z chłodzeniem proca 3974,80 PLN-ów Kto nie ma glejtu SPAMERA nie powinien być brany pod uwagę w żadnym konkursie <pozdro> Edytowane 7 Grudnia 2011 przez RAKU 44 Link to post Share on other sites
mnick 0 Napisano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Próbowałem przejść do następnej linijki, a tu wysłało mój prawie pusty formularz, cóż uczynić mogę? Link to post Share on other sites
Scenic 3 Napisano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Próbowałem przejść do następnej linijki, a tu wysłało mój prawie pusty formularz, cóż uczynić mogę? Nic.Czytac regulamin.:-) Ja mam inny problem.Oddałem głos ale nie podałem imienia i nazwiska w odpowedzi. To jest wymóg czy nie? Regulamin jest dziwny.:-) Raz pisze cos takiego "po zalogowaniu podając swoje dane imię nazwisko adres i wyrażając zgodę" Inne punkty mówią co innego. Wybierani będą ci co mają podane w profilu imię i nazwisko. A 6.4 Wyrazasz zgodę na przetwarzanie danych biorąc udział w konkursie. Czyli tych danych nie trzeba podawać w ankiecie? A wy jak zrobiliscie? Zreszta jak trzeba bylo ratuje mnie inny punkt "ma otwarty dostęp do wpisanych danych i ich zmiany" Link to post Share on other sites
Sn1PeR 678 Napisano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Musisz w swoim profilu na benchmark.pl (nie na forum) jak wygrasz (na maila Ci przyślą wiadomość) wpisać to co wymagają. Link to post Share on other sites
Scenic 3 Napisano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Musisz w swoim profilu na benchmark.pl (nie na forum) jak wygrasz (na maila Ci przyślą wiadomość) wpisać to co wymagają. Dzieki. To wiem,chodziło mi o to czy trzeba bylo podawać te dane w pytaniu dlaczego wybrałeś te podzespoły. Teraz wiem,ze nie. Jestem uratowany;-) Link to post Share on other sites
szatans666 23 Napisano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Wydaje mi się, że jeżeli jest wyraźnie napisane pytanie o opinię sprzętu to należy ją napisać bez zbędnych introductionów ... Link to post Share on other sites
Scenic 3 Napisano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 (edytowane) A co do ankiety. Skąd takie posty,ze samo wysłało? Ja spokojnie wszystko 2 razy sprawdziłem.Wpisalem. Żądnych problemów. Miałem czekać do piątku zeby nie podrożało czy cos.Ale to nie ma sensu.Rada jest 12 wiec nawet Ci pewności nie będą mieli.Konkurs powinien przewidywać "zwyżki cen " i zmieniająca sie dostępność produktów. Co do odpowiedzi.rozpisałem sie ogolnie o wszystkim co wybrałem.Troche to zajęło.Ale mniej niż referat czy rozprawka.;-) Tak zeby komuś chciało sie to wogóle czytac. Za duzo źle i za malo tez. Odpowiedzi 3 zdaniowe napewno nie będą brane pod uwagę.:-) Moim zdaniem mam szanse zająć 3 miejsce. Na więcej nie liczę.:-Pchociaż bedzie za pewne 3000 zgłoszeń i jak tu wybrac uczciwie. ? Edytowane 7 Grudnia 2011 przez Scenic Link to post Share on other sites
Heniut 0 Napisano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Wysłałem swoje zgłoszenie A tak w ogóle to raczej nie będę musiał płacić za wysyłkę itp. jeżeli coś wygram tak? Link to post Share on other sites
yoyo.09 0 Napisano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Witam jestem nowy . Za wysyłkę chyba nie będzie trzeba płacić Link to post Share on other sites
reaperrr 0 Napisano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Jeśli rzeczywiście wygracie kompa za 4k to na pewno nie ucierpicie płacąc za wysyłkę, jeśli będzie trzeba. Ja bym się raczej tym nie przejmował : ) Link to post Share on other sites
yoyo.09 0 Napisano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Masz rację Link to post Share on other sites
m_a_r_c_i_n_007 1 Napisano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Zauważył ktoś z was to że na liście dysków HDD dysk Samsung SpinPoint F3 HD502HJ jest dostępny: http://imageshack.us...ybitowejzv.png/ A po wejściu w odnośnik do tego dysku napisane jest że go nie ma: http://imageshack.us...bitowej2di.png/ Czy to tylko u mnie tak ? XD Link to post Share on other sites
Nakuu 2 Napisano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Pasek na zielono, bo pewnie dużo sztuk w salonach jeszcze jest. Link to post Share on other sites
Ladros 70 Napisano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Dobra wysłałem swoje Najpierw przygotowałem wszystko w notatniku, potem tylko skopiowałem i wszystko ładnie się wysłało. Może chociaż słuchaweczki uda mi się zgarnąć xD Link to post Share on other sites
Głowa 216 Napisano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Jestem wręcz pewny, że oni wybiorą zwycięzców losowo. Nie jest to możliwe, żeby tam 5-10 osób przeczytało 3tysiące zgłoszeń. Link to post Share on other sites
m_a_r_c_i_n_007 1 Napisano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Pasek na zielono, bo pewnie dużo sztuk w salonach jeszcze jest.czyli by zaliczyło mi ten dysk ? Link to post Share on other sites
Nakuu 2 Napisano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Myślę, że tak, ale ciężko powiedzieć, brak odzewu ze strony redakcji, więc niczego nie można być pewnym. Sam mam podobną sytuację z 1-2 częściami. Link to post Share on other sites
Ladros 70 Napisano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Komputronik ma trochę zepsute te paski. Gdy przeglądamy kategorie np. szukałem klawiatury i jedna mi się spodobała, pasek na stronie był czerwony, to sobie pomyślałem "Dobra ok, przecież tak szybko chyba nie zleci". Następnego dnia przeglądałem jak wyjdzie to cenowo, a kiedy wszedłem na stronę o tej klawiaturze było napisane, że wyczerpane zapasy i nie ma już, a na stronie kategorii nadal czerwony pasek Link to post Share on other sites
Recommended Posts