Skocz do zawartości

Assassin's Creed Odyssey  

9 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy warto zagrać/kupić (opinie graczy)?

• trzeba zagrać, tytuł zasługujący na miano gry roku
      0
    • solidna pozycja, zapewnia świetną zabawę na długie godziny, posiada minimalne błędy
      5
    • ciekawa pozycja ale sporo jej jeszcze brakuje do ideału
      3
    • można zagrać ale niekoniecznie, pozycja skierowana głównie do fanów gatunku/klimatu
      1
    • zdecydowanie nie, gra nie miała prawa wyjść
      0

Recommended Posts

Kosmita jak udało ci się odpalić dziś grę kiedy premiera na PC w Polsce jest w środę? vpn?

Wiadomo, że chodzi o słowo na P oczywiście gra Przedpremierowo:)W przypadku gier z UBI szitu, to wręcz wybawienie dla potencjalnego nabywcy.  Wydajesz 200 zł na grę bo posiadając kartę pokroju 780 bądź 970 masz nadzieję na płynną rozgrywkę , a tu dropy do 25 fps!Ten system musi upaść teraz i zaraz... jak śpiewał jeden Pan:)

Wstrzymaj się jeszcze może jakiś patch wyjdzie, darmowe wersje nie mają możliwości zapisu stanu gry tak więc granie bez sensu.

A płacić za oryginał 160 zł i grać na średnich lub niżej też mnie nie zadowala, ja zamówiłem bo musiałem zobaczę czy będzie między tymi wersjami różnica napiszę w temacie. 

Wstrzymaj się jeszcze może jakiś patch wyjdzie, darmowe wersje nie mają możliwości zapisu stanu gry tak więc granie bez sensu.

A płacić za oryginał 160 zł i grać na średnich lub niżej też mnie nie zadowala, ja zamówiłem bo musiałem zobaczę czy będzie między tymi wersjami różnica napiszę w temacie. 

Jest już wersja grywalna z zapisami, kolejna wersja beta od ubi. Panowie bojkotować, to trza! a nie kupować, jakiś fajny prezent za tą kasę swym kobietom sprawcie:)

Edytowane przez FullObcyk81

Cracki patche, tu nic nie pomogą. Oryginał czy darmowa wersja - optymalizacja ujowa!!!Twórcy lecą w pręta z graczami i tyle, a oni dają się dymać jak wyborcy co 4 lata w Polsce, tylko tutaj dzieje się, to znacznie częściej! :)

Dlatego mądrze jest wstrzymać się z zakupem gier, ktore pochodzą od wydawców, co to już wcześniej mieli problemy z optymalizacją lub błędami. Zapłacimy mniej, a i cena będzie bardziej adekwatna do "treści". W dniu premiery adekwatna do jakości produktu nie jest na pewno.

I za mniej zyskujemy szansę na otrzymanie wersji już poprawionej (o ile to mozliwe), bez stresu i frustracji, że za taka sumę traktuje sie nas jak bestatesterów.

• Popieram 1

60FPS, ale GTX 780 & i74770k@4.4ghz. :)

Chcę to zobaczyć choćby na i5 i 770, o niższych parametrach już nie mówię.

Ale niezaprzeczalnym faktem jest, że na PC o mocnych parametrach to choć mamy te 60 FPS, a na konsolach nic z grą już nie zrobimy. Tragiczna strona techniczna.

Edytowane przez Offka