Skocz do zawartości

Assassin's Creed Odyssey  

9 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy warto zagrać/kupić (opinie graczy)?

• trzeba zagrać, tytuł zasługujący na miano gry roku
      0
    • solidna pozycja, zapewnia świetną zabawę na długie godziny, posiada minimalne błędy
      5
    • ciekawa pozycja ale sporo jej jeszcze brakuje do ideału
      3
    • można zagrać ale niekoniecznie, pozycja skierowana głównie do fanów gatunku/klimatu
      1
    • zdecydowanie nie, gra nie miała prawa wyjść
      0

Recommended Posts

Ubi trochę za dużo szumu robi wokół nowego AC i FC4, Żeby tylko później się nie okazało że gry będą średniakami jak to w większości bywa. Bo już tak nieraz było te które miały być hitami, na trailerach wyglądały rewelacyjnie okazywały się zwykłymi produkcjami które niczym szczególnym nie zachwycały.

Musze przyznać  ze po tych trailerach ja juz far Cry i Assaisina przeszedlem,teraz czekam na DLC ,gdyz gre ,musze ukonczyc w 100%. :)

A znajac bardzo mądre powiedzenie "Krowa ktora duzo muczy ,mało mleka daje' ja tak wcale nie napalam sie na te gry-odgrzewane kotlety.,juz bardziej czekam na Dragon Age.

Edytowane przez kuba223

Jak na mój gust to Ubi zaczyna ostro przeginać.

Ich nowe gry nie są dostępne na Steamie w UK. Dziwnym trafem jakoś na Origin nadal są.

Druga sprawa to cena - £50? Powaliło kogoś?

Pierwsza od dłuższego czasu odsłona AC, która moim zdaniem wygląda ciekawie a tu taki cyrk. Albo wyczekam do jakiejś przeceny albo nie kupie wcale. Trudno, najwyraźniej nie chcą moich pieniędzy. Zresztą i tak chyba nie jestem dla nich targetem bo gram na plebejskim PC a nie na 'next-genie' jak każdy prawdziwy gracz...

@up

Od kiedy gracze PCtowi zaliczani są do plebejuszy ? Z powszechnego przekonania wynika, że konsolowi gracze to "peasants".

Gry od Ubisoftu już wróciły na Steama. 

Na muve.pl można wersję PCtową kupić już za 130 zł. Poza tym grę można kupić jeszcze taniej (30$) z Origin India - sposób opiszę na dole.

NIE BIORĘ ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA EWENTUALNE STRATY - WIEM, ŻE ZADZIAŁAŁO TO DLA KILKU UŻYTKOWNIKÓW Z WIELKIEJ BRYTANII I USA

Sposób:

"1. Upewnij się, że twoja karta kredytowa/debetowa jest przypisana do konta Origin. To ułatwi procedurę

2. Zainstaluj plugin Hola w twojej przeglądarce (Chrome) i ustaw lokalizację na India. Szczegóły można znaleźć na stronie Hola.

3. Wejdź na stronę sklepu origin i sprawdź czy plugin zadziałał  - wszystkie ceny będą w rupiach

4. Dodaj Assassin's Creed: Unity do swojego koszyka

5. Wyłącz Hola i upewnij się, że posiadasz swoje krajowe ip. To pozwoli na "przejście" karty. Zaakceptuj transakcje."

Dwugodzinny gameplay - bez większych spoilerów (misja poboczna, free run)

• Popieram 1

Wymagania sprzętowe od bardzo dawna nie są już wyznacznikiem tego jak gra działa.

Co do samego Unity - z wszystkich materiałów, jakie widziałem do tej pory mogę jednoznacznie stwierdzić, że gra będzie wyglądała bardzo dobrze mimo zaliczenia dość sporego downgrade'u. 

Wydaje mi się, że to może być najlepszy Assassyn od czasów drugiej części. Jestem zainteresowany, lecz poczekam na recenzję, test techniczny od Digital Foundry i testy GPU, bo ja ze swoim R9 290 czuję, że karty od AMD będą miały spore problemy. 

Pewien gracz ma już dostęp do wersji PC, więc udało mu się sprawdzić jak gra się prezentuje i cóż... wygląda fenomenalnie.

Wszystkie opcje graficzne ustawione na maksymalne (włącznie z dodatkowymi efektami od Nvidii. GTX 780: 30-40fps)

Uwaga na spoilery.

http://abload.de/img/acu2014-11-1019-57-41ljs5d.pnghttp://abload.de/img/acu2014-11-1019-57-297cs0x.pnghttp://abload.de/img/acu2014-11-1019-57-37mesx9.png

Edytowane przez Antiax