BIGPUN 12628 Napisano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 No kto? http://youtu.be/8KxIHVGch8I 1 Cytuj Link to post Share on other sites
MiK 13230 Napisano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 To mam nadzieję, że widziane. Superman: Doomsday Justice League: The New Frontier Batman: Gotham Knight Wonder Woman Green Lantern: First Flight Superman/Batman: Public Enemies Justice League: Crisis on Two Earths Batman: Under the Red Hood Superman/Batman: Apocalypse All-Star Superman Green Lantern: Emerald Knights Batman: Year One Justice League: Doom Superman vs. The Elite Batman: The Dark Knight Returns - Part 1 Batman: The Dark Knight Returns - Part 2 Superman: Unbound Justice League: The Flashpoint Paradox Justice League: War Son of Batman Batman: Assault on Arkham 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Andrew 5940 Napisano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 Kto tu lubi uniwersum DC? Znam tylko kilka tytułów wartych uwagi, dwa seriale i trylogia Nolan - Batman x3 Arrow i Flash - Seriale, nic innego spod znaku DC nie ma co w jakikolwiek sposób byłoby godne uwagi. Marvel po prostu gniecie i zamiata DC na ekranach kin Cytuj Link to post Share on other sites
MiK 13230 Napisano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 Marvel po prostu gniecie i zamiata DC na ekranach kin Ale mi chodzi o animacje! A tam niepodzielnie rządzi DC. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 U mnie w domu DC gniecie marvela jak chce i kiedy chce. Marvel robi bajeczki na raz. Samego Watchmen można oglądać kilka razy pod rząd. 4 Cytuj Link to post Share on other sites
Andrew 5940 Napisano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 Marvel robi bajeczki na raz. Samego Watchmen można oglądać kilka razy pod rząd. Bajeczka to te wszystkie "Zielona Latarnia, Frajer ze stali" itp. żenada Samego Avengers można oglądać i tak się nie znudzi tak samo jak IronMan Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 http://comicbook.com/2014/12/23/star-trek-3-gets-fast-furious-director-lin/ Cytuj Link to post Share on other sites
Xarix 2265 Napisano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 Samego Avengers można oglądać i tak się nie znudzi Z trudem dotrwałem do końca za pierwszym. Pewnie już było ale... Tak sobie nadrabiam filmy z tego roku i obejrzałem Grand Budapest Hotel. Zgrabnie, z klimatem opowiedziana historia Hotelu a raczej ludzi z nim związanych z niezłą dawką humoru. Świetnie zagrane pierwszoplanowe role, ale co się dziwić , obsadka niczego sobie. 3 Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 Grand Budapest Hotel Świetny film Cytuj Link to post Share on other sites
KIciulek 221 Napisano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 Ostatnio ciekawą propozycją jest The Equalizer. Zdecydowanie lepsze kino niż Niezniszczalni 3 na których się zawiodłem. Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17829 Napisano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 Świetny film Również polecam. Wyjątkowe kino Cytuj Link to post Share on other sites
Radostek 0 Napisano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 Ostatnio oglądałem Zapach kobiety - coś pięknego Cytuj Link to post Share on other sites
Andrew 5940 Napisano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 niezłą dawką humoru. Zależy dla kogo, nie przemawia do mnie brytyjski humor, wgl. nienawidzę brytoli dlatego ten film mi nie podchodzi. Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 nie przemawia do mnie brytyjski humor Jakoś mnie to nie dziwi. nienawidzę brytoli A ja skrajnie nienawidzę zasranych ksenofobów, którzy nigdzie w życiu nie byli i nic na własne oczy nie widzieli, ale mają wyrobioną opinię o wszystkim i o wszystkich. 8 Cytuj Link to post Share on other sites
zielone_ciastko 4615 Napisano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 Whisky dla aniołów - fajnie mi się oglądało 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Andrew 5940 Napisano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 (edytowane) A ja skrajnie nienawidzę zasranych ksenofobów, którzy nigdzie w życiu nie byli i nic na własne oczy nie widzieli, ale mają wyrobioną opinię o wszystkim i o wszystkich. Historia już sporo zrobiła by w miarę szybko opisać brytoli, polaków szybko sprzedali ruskom a dziś nawet nikt o nich nie pamięta że jakikolwiek polak walczył za ich pierdzielony kraj, na imprezy z okazji rocznicy też polaka nie zaproszą, bo przecież nas tam nie było. którzy nigdzie w życiu nie byli Byłem w wielu miejscach, ale wyspiarzy omijam z daleka. Edytowane 24 Grudnia 2014 przez Ragnar Lothbrok Cytuj Link to post Share on other sites
zielone_ciastko 4615 Napisano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 Ja do "brytoli" nic nie mam. Bo kilka przykładów, jednostek nie jest w stanie zdefiniować cały naród. No chyba, że idąc Twoim tokiem rozumowania jesteś złodziejem pijakiem i kombinatorem.. jak przecież każdy Polak Mieszkam w Anglii i mam spoko sąsiadów, jeden około 50'tki to czasem w weekend wbijam do niego pograć na ps3 i spalić jakiegoś wąsika... Ogólnie większośc jest otwarta i życzliwa... Nawet w aktualnej pracy mam spoko szefa, który pomaga nam i nawet czasem więcej od nas zrobi. Mało miałeś do czynienia z Anglikami... prędzej z jakimś marginesem.. Cytuj Link to post Share on other sites
Andrew 5940 Napisano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 Nawet w aktualnej pracy mam spoko szefa, który pomaga nam i nawet czasem więcej od nas zrobi. Pewnie motywacja, by murzyny z Polski lepiej pracowały. Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 http://www.imdb.com/title/tt0829150/ Mailem wrażenie ze to było intro do następnej części. Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 Historia Dodaj do tego jeszcze pretensje do Niemców i Rosjan o II W.Ś. i Austro-Węgier dodatkowo o zabory i będziemy w domu. To jest kwintesencja zaściankowości, głupoty, ksenofobii i debilnych stereotypowych uprzedzeń, która najczęściej cechuje zatwardziałe środowiska moherowe - jak widać masz z nimi wiele wspólnego. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
kbrbabzbtb 1123 Napisano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 Zapomniałeś o pretensjach do żydów o zabicie naszego króla... czyli Jezusa. On też był żydem... ale z tych dobrych żydów. Niektórzy są jak chomiki na karuzeli, z której nie są w stanie wyskoczyć. 3 Cytuj Link to post Share on other sites
Andrew 5940 Napisano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 czyli Jezusa Jego to mam totalnie gdzieś pozdro Cytuj Link to post Share on other sites
zielone_ciastko 4615 Napisano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 Pewnie motywacja, by murzyny z Polski lepiej pracowały. Powiedz lepiej jaką masz pensję, a powiem Ci kto jest murzynem 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Andrew 5940 Napisano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 Pisz już lepiej po angielsku, pisząc po polsku obrażasz praktycznie każdego na forum Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 Powiedz lepiej jaką masz pensję Raczej jakie ma kieszonkowe 6 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts