rotorek 1 Napisano 1 Września 2009 Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Witam rotorka dzisiaj Cię jakoś nie widziałem .bo mnie w sumie nie było ;-) trochę tylko grafę przetestowałem sobie (rdzeń: 700, shadery: 1510, pamiątki: 2400) a pełne testy może w przyszłym tygodniu - zobaczymy jak czas pozwoli a co do filmów to Jeniec Cytuj Link to post Share on other sites
Qpers 8 Napisano 1 Września 2009 Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Shutter Oszukać Przeznaczenie Efekt Motyla Piła Seria o Hannibalu. Cytuj Link to post Share on other sites
manioor 2 Napisano 1 Września 2009 Udostępnij Napisano 1 Września 2009 a wiec tak po pierwsze komedie *nie ma nic lepszego na wieczory ze znajomymi* -oldschool- komedia kozak, bez przegiecia jak w AP lecz humor stoi na wysokim poziomie. -eurotrip- komedia kozak kozak ! moim zdaniem jedna z najlepszych komedi wszechczasow, usmialem sie jak nigdy i smieje sie zawsze gdy ja ogladam. -AP wszystkie czesci- dobry mocny humor, beka na calego ale czasami robilo sie juz to monotonne. -statek milosci- fajny lajtowy humorek okraszony piekna bohaterka -wieczór kawalerski I i II- I - kozak, caly film ogladasz z wielkim napieciem a koniec ... hmmm sami obejrzcie, a II sredniawa komedia jak komedia. -Kocham Cie Stary, i love you man- ostatnio ogladalem, komedia fajna lajtowa, cala prawda o przyjazni facetow lekkie romansidlo - cos nowego, something new- fajny, spokojny i elegancki film , milo sie oglada i naprawde pochlania adrenalina, pod napieciem - film ktory ma przynosic rozrywke i to robi, chodz zakoncze jest denne strasznie. dragonball evolution - nie ogladajcie szkoda czasu , a jezeli ktos nie ogladal przed tym bajki niech w ogole nie oglada ! bede pisal troche o ostatnio ogladanych przeze mnie filmach ... Cytuj Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 1 Września 2009 Udostępnij Napisano 1 Września 2009 O dobrze że mi Qpers przypomniałeś Strzelec, seria o Hannibalu (z wyjatkiem najnowszej czesci - ksiazka swietna film slaby) i Efekt Motyla 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Qpers 8 Napisano 1 Września 2009 Udostępnij Napisano 1 Września 2009 wyjatkiem najnowszej czesciSłaby Punkt? Mnie się podobał EDYCJA: Darodaredevil - "Po drugiej stronie maski" jeszcze nie oglądałem... Ale książek niestety nie czytuję. Cytuj Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 1 Września 2009 Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Qpers - przeczytaj książkę Hannibal: Po drugiej stronie maski a później zabierz się za film różnica niebo a ziemia na korzyść książki Cytuj Link to post Share on other sites
rotorek 1 Napisano 1 Września 2009 Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Strzeleco tak! bardzo dobry Cytuj Link to post Share on other sites
grzesiekmos 1 Napisano 1 Września 2009 Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Jumper :0 O widzisz, zapomniałem o Jumperze Też świetny film Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 1 Września 2009 Udostępnij Napisano 1 Września 2009 a jezeli ktos nie ogladal przed tym bajki niech w ogole nie oglada ! Nigdy nie bylo zadnej "bajki". Bylo Anime. Bajka - krótki utwór literacki, wierszowany, żartobliwy, zawierający morał (pouczenie). Czasem słowa "bajka" używa się w znaczeniu "baśń". Morał może znajdować się na początku lub na końcu utworu, albo wynikać z jego treści. Istotną cechą bajki jest alegoryczność. Bohaterami bajek mogą być ludzie, a także zwierzęta i przedmioty, które uosabiają typy ludzkie i cechy charakteru. Najczęściej jednak są nimi zwierzęta. Każda bajka posiada charakter dydaktyczny. Cytuj Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 2 Września 2009 Udostępnij Napisano 2 Września 2009 a jezeli ktos nie ogladal przed tym bajki niech w ogole nie oglada ! Nigdy nie bylo zadnej "bajki". Bylo Anime. Bajka - krótki utwór literacki, wierszowany, żartobliwy, zawierający morał (pouczenie). Czasem słowa "bajka" używa się w znaczeniu "baśń". Morał może znajdować się na początku lub na końcu utworu, albo wynikać z jego treści. Istotną cechą bajki jest alegoryczność. Bohaterami bajek mogą być ludzie, a także zwierzęta i przedmioty, które uosabiają typy ludzkie i cechy charakteru. Najczęściej jednak są nimi zwierzęta. Każda bajka posiada charakter dydaktyczny. prawda, jednakże nie zmienia to faktu, że DB Evolution jest niemalże do chrzanu... pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 2 Września 2009 Udostępnij Napisano 2 Września 2009 a jezeli ktos nie ogladal przed tym bajki niech w ogole nie oglada ! Nigdy nie bylo zadnej "bajki". Bylo Anime. Bajka - krótki utwór literacki, wierszowany, żartobliwy, zawierający morał (pouczenie). Czasem słowa "bajka" używa się w znaczeniu "baśń". Morał może znajdować się na początku lub na końcu utworu, albo wynikać z jego treści. Istotną cechą bajki jest alegoryczność. Bohaterami bajek mogą być ludzie, a także zwierzęta i przedmioty, które uosabiają typy ludzkie i cechy charakteru. Najczęściej jednak są nimi zwierzęta. Każda bajka posiada charakter dydaktyczny. prawda, jednakże nie zmienia to faktu, że DB Evolution jest niemalże do chrzanu... pozdrawiam Nazywajmy rzeczy po imieniu, DB Evolution do byl Cytuj Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 2 Września 2009 Udostępnij Napisano 2 Września 2009 moją opinię wyraziłem w temacie "Kolebka Anime" :arrow: link w moim podpisie ciekawie wyglądało to grane przez prawdziwych aktorów i ładnie wyglądała fala uderzeniowa, ale reszta...nie będę się powtarzał, zapraszam do kliknięcia w ostatnią linijkę mojego podpisu, opinia znajduję się na 2 stronie tematu jednakże zapraszam do przeczytania całego tematu i jeśli macie tylko ochotę - do udzielenia się w nim wszystkich swoich uwag tam nie zamieściłem, ale większość poważniejszych - na pewno pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 2 Września 2009 Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Ja tylko tutaj przypowiem do moderatora ktory wstawil zamiast slowa D***y. Slowo D**a (chodzi o slowo pupa, tylko ze inaczej ) nie jest slowem niecenzuralnym, przynajmniej nie uznaje sie go za takie wg. kryteri polskiej telewizji i radiofonii Cytuj Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 2 Września 2009 Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Lepiej użyć emotki niż deprawować młodzież, która również zagląda na forum nie czytuję kryteriów oceny niektórych słów polskiej telewizji i radiofonii więc nie wiem co oni uważają być może masz rację i oficjalnie nie jest to uznawane za niecenzuralny zwrot, wolę jednak ubiec fakty, byśmy nie mieli za jakiś czas w co drugim poście "pupy" Przypomniało mi się - Amerykański Ninja to klasyka dla mnie Cytuj Link to post Share on other sites
piotrek02 0 Napisano 2 Września 2009 Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Pan życia i śmierci <--- za scenariusz i rolę Cage'a Kod dostępu <--- za Travolte i epic boobs Halle Berry w calej okazalosci:D 60 sekund <--- znowu Cage i piękną Eleonorę Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 2 Września 2009 Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Lepiej użyć emotki niż deprawować młodzież, która również zagląda na forum nie czytuję kryteriów oceny niektórych słów polskiej telewizji i radiofonii więc nie wiem co oni uważają być może masz rację i oficjalnie nie jest to uznawane za niecenzuralny zwrot, wolę jednak ubiec fakty, byśmy nie mieli za jakiś czas w co drugim poście "pupy" Przypomniało mi się - Amerykański Ninja to klasyka dla mnie No wlasnie moim zdaniem to nie jest slowo nie-cenzuralne i mi calkowicie by nie przeszkadzalo Cytuj Link to post Share on other sites
Kai Wren 0 Napisano 12 Września 2009 Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Jeśli pod ulubione podciągnąć te, któe się oglądało więcej niż 10 razy... Lecimy: Star Wars - stara trylogia Władca Pierścieni - trylogia w wersji reżyserskiej oraz animowany Ralpha Bakshiego Piekło na Pacyfiku i jego odpowiednik s-f Enemy Mine Bitwa o Anglię 13 Wojownik Miniserial Merlin z Samem Neillem SG-1 do sezonu 8 Imperium Słońca Poltergeist jak się chcę rozmaślić to Uwierz w Ducha Pitch Black i Kroniki Riddicka Diuna by Lynch i by Hallmark (pierwsza gorsza adaptacja, ale lepszy film, druga odwrotnie) Polowanie na Czerwony Październik a z lżejszych Kosmiczne Jaja, Faceci w czerni i Faceci w bieli, ogólnie kocham parodie. Cytuj Link to post Share on other sites
sevae 8 Napisano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 "28 dni później" - świetny film. Cytuj Link to post Share on other sites
matej 63 Napisano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 "28 dni później" - świetny film.To musisz jeszcze obejrzeć "28 tygodni później" Cytuj Link to post Share on other sites
sevae 8 Napisano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Ten już mi się nie podobał. Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Boondock Saints 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 V jak Vendetta..... EDIT no i Avatar Cytuj Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Star Łorsy Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 A ja nie widziałem Avatara Cytuj Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 to przy najbliższej możliwej okazji obejrzyj go Michał, bo film jest na prawdę świetny....mimo, że fabuła ściągnięta z Pocachontas pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts