iDaft 995 Napisano 30 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 No bez przesady, tego nie będą małe dzieci oglądały. Ale i tak dzięki, za IJ nie przepadam, a Mumię luknę. Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Zapodaj Incepcję albo Shuttered Island. z żonką sobie je puszczamy jak mamy chwilę... ... Po oglądaniu Dark Knighta;) Cytuj Link to post Share on other sites
iDaft 995 Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Dark Knighta mam trylogię. ) Dzięki BIG,chyba o to mi chodziło. Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 http://www.imdb.com/news/ni56490226/ Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17834 Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 @up - wiem, ehhh... myślę że jeszcze wiele dobrego było przed nim. Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Jobs - za gościem nie przepadałem, fanem Apple nigdy nie byłem, ale film oglądało się fajnie. Kutcher - rewelacyjny, a na widok Macintosh'a, na którym miałem informatykę w LO, nawet się na moment wzruszyłem 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Skeletor 1688 Napisano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Mumię luknę. Do dzisiaj pamiętam wejście Anck Su Namun. Magnetyczne spojrzenie i piękno w czystej postaci. http://media.screened.com/uploads/0/3800/242170-zqznspjzolu6qafdzdzv.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Mid-season finale - jak ja tego nie lubię 1 Cytuj Link to post Share on other sites
iDaft 995 Napisano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Jobs - za gościem nie przepadałem, fanem Apple nigdy nie byłem, ale film oglądało się fajnie. Kutcher - rewelacyjny, a na widok Macintosh'a, na którym miałem informatykę w LO, nawet się na moment wzruszyłem Byłem na premierze, film świetny, nie wiem skąd te oceny na filmwebie. Teraz czekam na 2. część. Cytuj Link to post Share on other sites
ALF 28963 Napisano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 (edytowane) Elizjum - ledwo wytrwałem do końca. Woda z mózgu. Edytowane 4 Grudnia 2013 przez Szarik Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Jak śmiesz ! A District 9 też CI się nie podobał ? Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17834 Napisano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 effendi360 - Mnie się „Dystrykt 9" podobał, natomiast „Elizjum" już nie za bardzo. Cytuj Link to post Share on other sites
SKEEPER 16089 Napisano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Od Elizjum też oczekiwałem czegoś więcej, jednak mogę powiedzieć, że film był fajny i nie żałuję czasu spędzonego na jego obejrzeniu. Natomiast District 9 jest świetny - film kapitalnie nakręcony, efekty, temat, ah eh ...super film! Cytuj Link to post Share on other sites
BattleCrit 1065 Napisano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 mnie wczoraj złapał sentyment i obejrzałem Green Street Hooligans z 2005, za każdym razem jak oglądam ten film to mi się bardzo podoba.Polecam Cytuj Link to post Share on other sites
Koziolekk 4 Napisano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 mnie wczoraj złapał sentyment i obejrzałem Green Street Hooligans z 2005, za każdym razem jak oglądam ten film to mi się bardzo podoba.Polecam Jeżeli lubisz GSH to polecam obejżeć Firma ( http://www.filmweb.pl/film/Firma-2009-527955/descs ) film opowiada o młodym chłopaku wciągnietym do świata przywódców "ekip remonowych" pewnego klubu piłkarskiego w Angli, Dość przyjemnie się oglądało. Cytuj Link to post Share on other sites
ALF 28963 Napisano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Jak śmiesz ! A District 9 też CI się nie podobał ? Dystrykt 9 to zupełnie inny film i był świetny. Cytuj Link to post Share on other sites
BattleCrit 1065 Napisano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Jeżeli lubisz GSH to polecam obejżeć Firma ( http://www.filmweb.p...09-527955/descs ) film opowiada o młodym chłopaku wciągnietym do świata przywódców "ekip remonowych" pewnego klubu piłkarskiego w Angli, Dość przyjemnie się oglądało. Oglądałem ten film i był dosyć ciekawy A to widzieliście? http://img.uploaduj.com/di-PXJN.jpg http://www.youtube.com/watch?v=KGbbL6pVyqU#t=37 Cytuj Link to post Share on other sites
iDaft 995 Napisano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Przed chwilą skończył się "Wykiwać klawisza" - bardzo fajny film, zresztą uwielbiam aktora, który zagrał pierwszoplanową rolę. Cytuj Link to post Share on other sites
BattleCrit 1065 Napisano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Ta Sandler jest bekowy Obejrzyj: Jeszcze większe dzieci 1 i 2 Cytuj Link to post Share on other sites
iDaft 995 Napisano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Oglądałem, Teda również. Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Adwokat - bardzo nierówny film, który skończył się na etapie pomysłu. Mistrz Scott nie umiał zmusić aktorów do wysiłku. 6/10 głównie za zdjęcia i Penelope Cruz. Cytuj Link to post Share on other sites
mattax 25 Napisano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 byłem na igrzyska śmierci- średnie.. będzie cześć 3 którą podzielą na jeszcze 2 .... syf Cytuj Link to post Share on other sites
Koziolekk 4 Napisano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Orientuje się ktoś czy jest przewidziana jakaś kolejna część Batman'a. Mroczny rycerz powstaje skończył się dwuznacznie, można spodziewać się jakiegoś filmu o pomocniku Batmana, Robinie ? Ktoś się orientuje ? Cytuj Link to post Share on other sites
iDaft 995 Napisano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Jak to było zakończenie trylogii, to chyba nie będzie już kolejnych. Jedynie Batman vs Superman w 2014(15?). Co do zakończenia, to rzeczywiście nie bylo takie oczywiste i jak dla mnie powinna byc jeszcze jedna część. Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Orientuje się ktoś czy jest przewidziana jakaś kolejna część Batman'a. Nolan już nie będzie kontynuował Dark Knighta. Mroczny rycerz powstaje skończył się dwuznacznie, Oglądałem ten film kilkanaście razy. Skończył się bardzo JEDNOZNACZNIE. Batman to symbol nie człowiek. można spodziewać się jakiegoś filmu o pomocniku Batmana, Robinie? Lepiej nie... Ktoś się orientuje ? ja się orientuję Tak jak napisał iDaft. Trylogia została zamknięta. Teraz postać Batmana została powierzona Snyderowi. Nowy Batman ma zadebiutować w kolejnym filmie o Supermanie. Ma być starszy od chłoptasia w rajstopach i bardziej zgorzkniały. Sprytne rozwiązanie. Jak się nie spodoba to WB wybroni się notką, że to postać do filmu o S i Batman dostanie swój nowy cykl. Nowym aktorem będzie Ben Wafelek Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts