Nowaj 61941 Napisano 4 Września 2013 Udostępnij Napisano 4 Września 2013 http://www.youtube.com/watch?v=KyYr-Uicb04 Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 4 Września 2013 Udostępnij Napisano 4 Września 2013 hahaha miszcz Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 5 Września 2013 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Sądząc po awatarach jest na forum kilku fanów Futuramy, więc jeśli ktoś nie wiedział, to dzisiejszy odcinek jest ostatnim Comedy Central okazało się być warte niewiele więcej od Fox'a. Informacja o tym, że nie będzie ósmego sezonu wypłynęła ponoć już pod koniec kwietnia, ale natknąłem się na nią dopiero dzisiaj. Pozostaje mieć nadzieję, że inna stacja pójdzie po rozum do głowy i serial powróci na anteny (torrenty ) po raz trzeci. Cytuj Link to post Share on other sites
marylakedziezyk 0 Napisano 5 Września 2013 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 a ja proponuje Efekt motyla, Miasto aniołów, Joe Black Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 5 Września 2013 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Nie trzeba mieć takiego avatara aby być fanem Bendera :)ja liczę, że Futurama wróci Cytuj Link to post Share on other sites
BattleCrit 1065 Napisano 5 Września 2013 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 (edytowane) Man of Tai Chi http://www.youtube.com/watch?v=zd5WUn2oM8Y Opowieść o mistrzu który dla honoru i chwały będzie walczyć!!! Reżyserem jest Keanu Reeves, zdziwiło mnie to ale przyznam że film jest dopracowany Obowiązkowa pozycja dla fanów sztuk walki A tu zapowiedz najnowszej produkcji z aktorami którzy nie mają dość http://www.youtube.com/watch?v=zM8T963JFgE Edytowane 5 Września 2013 przez desmon Cytuj Link to post Share on other sites
kbrbabzbtb 1123 Napisano 5 Września 2013 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Dzisiaj natknąłem się na info, że będzie Expendables 3. Poprzednia banda + Mel Gibson, Harrison Ford, Wesley Snipes ... ha ha ha, nowi emeryci dołączają do projektu. Lubię tą serię i tą ekipę starych zakapiorów ze względów sentymentalnych. Dialogi wychodzą całkiem zabawnie ale za dużo jest nudnych jak flaki z olejem scen walk. Jak proporcje będą na korzyść tego pierwszego w 3-ce to super. Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 5 Września 2013 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 ja liczę, że Futurama wróci Twórcy chyba też na to liczą. Plansza z czołówki ostatniego odcinka Cytuj Link to post Share on other sites
wujekdobryzbojek 24 Napisano 5 Września 2013 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Poprzednia banda + Mel Gibson, Harrison Ford, Wesley Snipes I -Bruce Willis, którego Sly wyrzucił za lenistwo . W sumie i tak mu rola w poprzednich niezniszczalnych nie wyszła. Cytuj Link to post Share on other sites
Synergia 1598 Napisano 5 Września 2013 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Nie wiem czy kogoś to zainteresuje ale właśnie odkryłem, że jest Ip Man: The Final Fight1 i 2 były fajne. To jest chyba prolog. Czas obejrzeć Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 6 Września 2013 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Zaraz, zaraz... To jest jakaś CZWÓRKA w takim razie. Bo ja widziałem trzy części i to co jest na trailerze nie pasuje do żadnej, którą obejrzałem. Były najpierw części dwie - jedna jak te wojska wkroczyły i on wyjechał, dwójka jak był w mieście i zakładał szkołę a trzecia była właśnie prequelem - jak on był młody. Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 6 Września 2013 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Wytrzymałem 10min http://www.filmweb.pl/film/Millerowie-2013-152844 Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 6 Września 2013 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Entourage - ktoś to widział ? Warto ? Do czego można przyrównać ? Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 6 Września 2013 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Świetny serial. Późno go odkryłem, bo leciał już ostatni sezon, ale dość szybko nadrobiłem zaległości. Spodoba Ci się. Cytuj Link to post Share on other sites
Synergia 1598 Napisano 6 Września 2013 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 (edytowane) Zaraz, zaraz... To jest jakaś CZWÓRKA w takim razie. Bo ja widziałem trzy części i to co jest na trailerze nie pasuje do żadnej, którą obejrzałem. Były najpierw części dwie - jedna jak te wojska wkroczyły i on wyjechał, dwójka jak był w mieście i zakładał szkołę a trzecia była właśnie prequelem - jak on był młody. Może pomyliłem coś. :E Nie pamiętam włąśnie bym oglądał prequel także jak zobaczyłem to, to pomyślałem, że to właśnie jest ta 3jka Możliwe, że masz rację. Edytowane 6 Września 2013 przez Synergia Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 6 Września 2013 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 To jest trójka. http://www.youtube.com/watch?v=VMJYBIOt3hw Kozacka seria filmów i jestem niezmiernie ucieszony, że dowiedziałem się o istnieniu kolejnego. THANX ! Napisy do tego ip mana potrzebne... Aaaa przepraszam, jednak są . Cytuj Link to post Share on other sites
Pawel7 882 Napisano 6 Września 2013 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Wytrzymałem 10min http://www.filmweb.pl/film/Millerowie-2013-152844 Źle podszedłeś do tematu. Do takich filmów podchodzi się po minimum dwóch piwach. Przy drugim podejściu do filmu postaraj się tak zrobić Cytuj Link to post Share on other sites
Gość JonathanArcherPL Napisano 7 Września 2013 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Riddick, po prostu EPIC xD, niektóre momenty po prostu potrafiły rozwalić system xD, akcja z maczetą hah ;P Cytuj Link to post Share on other sites
eVerest 1092 Napisano 7 Września 2013 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Arczer byłeś w multikinie czy na IMAXie? Cytuj Link to post Share on other sites
Gość JonathanArcherPL Napisano 7 Września 2013 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 w Multikinie, do Imaxu nie chodzę u nas w Poz Imax to dno totalne, strasznie zaniedbane Cytuj Link to post Share on other sites
eVerest 1092 Napisano 7 Września 2013 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Rozumiem. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość JonathanArcherPL Napisano 7 Września 2013 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Imax w Poznaniu podchodzi pod śmietnik, tylko rano jest w miarę czysto, potem już chyba nawet nie sprzątają Cytuj Link to post Share on other sites
BattleCrit 1065 Napisano 7 Września 2013 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 właśnie wróciłem z multikina i potwierdzam Riddick jest epicki Cytuj Link to post Share on other sites
Gość JonathanArcherPL Napisano 7 Września 2013 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 (edytowane) Najlepsza część, niezaprzeczalnie , <Idiotyczny spoiler> Ile razy Ci można tłumaczyć? Biafra Edytowane 8 Września 2013 przez Biafra1987 Cytuj Link to post Share on other sites
BattleCrit 1065 Napisano 7 Września 2013 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 cała trylogia jest kozacka bez dwóch zdań nie żałuje tych 25 zł na bilet.Polecam każdemu Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts