joker5513 2786 Napisano 3 Listopada Udostępnij Napisano 3 Listopada PO 13 latach z Renault Clio nastąpiła wymiana. Alfa Romeo Giulietta 1,75 Quadripholio Verde '11 4 Cytuj Link to post Share on other sites
Krzysko 2578 Napisano 3 Listopada Udostępnij Napisano 3 Listopada @joker5513 tego schowka na desce u góry nie używaj bo ten dzings od zamykania się urywa. Cytuj Link to post Share on other sites
radosuaf 807 Napisano 3 Listopada Udostępnij Napisano 3 Listopada Mnie się w dwóch egzemplarzach nie urwał .Wysłane z mojego Pixel 4a przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
joker5513 2786 Napisano 3 Listopada Udostępnij Napisano 3 Listopada 8 minut temu, Krzysko napisał: @joker5513 tego schowka na desce u góry nie używaj bo ten dzings od zamykania się urywa. Jak widzisz ktoś zamontował tam opcjonalny (z logo Fiat :-) ) trzymak na telefon a ta klapka z tyłu nawet się chyba nie otwiera, więc mam nadzieje sie nie zepsuje XD Cytuj Link to post Share on other sites
Gryphus 4426 Napisano 3 Listopada Udostępnij Napisano 3 Listopada Kumpel w bodajże Fordzie S-Maxie używał tego schowka u góry, jak tutaj do ogrzewania czapki w zimę. Cytuj Link to post Share on other sites
radosuaf 807 Napisano 3 Listopada Udostępnij Napisano 3 Listopada Jak widzisz ktoś zamontował tam opcjonalny (z logo Fiat :-) ) trzymak na telefon a ta klapka z tyłu nawet się chyba nie otwiera, więc mam nadzieje sie nie zepsuje XD Jeśli masz tam miejsce na uchwyt, to służy do montażu opcjonalnej nawigacji TomTom. Całkiem fajna sprawa, bo integruje się z samochodem, a ma ekran dotykowy i pewnie nadal aktualne mapy.Wysłane z mojego Pixel 4a przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts