darek11 3 Napisano 10 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 stary ale sie usmialem ten pan dalej nie wie o ktorej ma przyjsc, zamkniete od 6-22 a otwarte od 22-6, prosze tu nie pisac wczesniej. Karczme uznaje sie za otwarta Link to post Share on other sites
Warrk 5 Napisano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 To ja dzisiaj otworze i od razu zabieram sie za przegladanie nagran z monitoringu...... Ooooooooj MJ dziala sie dzialo, kota (kotki) nie ma w domu i mysza charcuje Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 @darek11, Warrk znowu byłem pierwszy Link to post Share on other sites
Warrk 5 Napisano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Jestes pewien ze byles dzis pierwszy Zreszta tu chodzi bardziej o to kto bedzie ostatni Link to post Share on other sites
darek11 3 Napisano 10 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 ale tym razem za wczesnie, o minute. jak to bedzie wygladac ze otwieramy za szybko, uznaja to za pogon za zyskiem a tu nie o to chodzi Link to post Share on other sites
Junior 2 Napisano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Wchodzi. Siemacie !! Jak miną dzień ?? Link to post Share on other sites
Warrk 5 Napisano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 U mnie sie wyswietla czas 22:01 wiec nie za wczesnie, zaczalem pisac posta jak 22 wyskoczyla Witamy pierwszego goscia dzisiaj Link to post Share on other sites
Rysioo 0 Napisano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Witam polejcie ino !! Link to post Share on other sites
Junior 2 Napisano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 wiesz ja jestem biboy xD czy jak to tam było ;P na kago zagłosujecie w usb 8 ?? Link to post Share on other sites
darek11 3 Napisano 10 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 hmmm, a kto sie do tego zglasza? hmmm,, to na mnie zaglosujcie, a to co mi zostanie po wygranej rozdam bywalcom karczmy Link to post Share on other sites
Rysioo 0 Napisano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Warrk: Pochwały: 1 czy ja czegoś nie wiem o tym forum jeszcze ? Link to post Share on other sites
rotorek 1 Napisano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 wiesz ja jestem biboy xD czy jak to tam było ;P na kago zagłosujecie w usb 8 ?? na mnie Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 darek11 mogę Ci przyrzec, ze w momencie wysyłania posta na moim kompie była już 22:00 niestety nie jestem w stanie tego udowodnić jak ja bym dostał parę głosów to też się nie obrażę Link to post Share on other sites
Warrk 5 Napisano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 czy ja czegoś nie wiem o tym forum jeszcze ?Nowa funkcja forum - pochwaly w sumie to nawet nie zauwazylem i nie wiem kto mi ja dal i za co Sklad osobowy to szedl tak: darek11: Wlasciciel /zalozyciel zeratul: Barman Warrk: Bramkarz Dj: MJ sevae Biboy: Junior Hostessy: juz nie pamietam Zmywak: tez wylecialo z glowy Sa chetni na wolne stanowiska ? Link to post Share on other sites
darek11 3 Napisano 10 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 sevae i ekipa - kradziej butelek Link to post Share on other sites
entuzjasta789 0 Napisano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Wchodzi. Siemacie !! Jak miną dzień ?? dobrze... Link to post Share on other sites
Rysioo 0 Napisano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 wiesz ja jestem biboy xD czy jak to tam było ;P na kago zagłosujecie w usb 8 ?? a to chyba jeszcze nie wiadomo kto wystartuje - czy się mylę i ten topic już jest ? czy ja czegoś nie wiem o tym forum jeszcze ?Nowa funkcja forum - pochwaly w sumie to nawet nie zauwazylem i nie wiem kto mi ja dal i za co może ślepy jestem a gdzie trzeba kliknąć żeby kogoś pochwalić ? :> Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 @Warrk mała pomyłka zaszczytną funkcję bramkarza pełnisz Ty, ja zaś jestem zastępcą Gospodarza, na którego stołku zasiada jaśnie wielmożny założyciel darek11 bramkarza jako takiego nie mamy, gdyż lokal jest wolny i nie zakazujemy nikomu wstępu, wręcz przeciwnie - wszystkich zapraszamy zgodnie z tym co kiedyś było napisane: 1) jeśli jesteś nowy to nie myśl, że możesz robić burdy, obrażać innych itp. 2) stałym bywalcom można wszystko, pod warunkiem, że są świadomi faktu, iż jak wytrzeźwieją będą musieli zapłacić za wszelkie szkody materialne i duchowe pozdrawiam Link to post Share on other sites
darek11 3 Napisano 10 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 ale funkcja bramkarza by byla dobra jak ktos by burdy zaczol robic albo zeby nie wpuscic zadumiarza juz przed wejsciem Link to post Share on other sites
Warrk 5 Napisano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Dobra zastepco gospodarza, funkcja bramkarza jest tylko honorowa rozumiem ? to nawet lepiej dla mnie sevae i ekipa - kradziej butelek To moze go za kare na zmywak wstawic az odpracuje straty a wtedy bedzie mozna mu przywrocic powoli przywileje ? Link to post Share on other sites
Jaszczur227 0 Napisano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 mogę zająć się zmywakiem za dobry trunek Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 możesz się zająć zmywaniem za dobry płyn do mycia naczyń u nas mamy porządnych gości, niektórzy z nich nawet po sobie myją naczynia, np MJ a nie zechciałbyś być bramkarzem Link to post Share on other sites
torture 107 Napisano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 A ja się z Wami żegnam, bo dziś dostałem schodami strychowymi w twarz i czuje, że jak zasnę, to już nie wstanę. Farewell! Link to post Share on other sites
Jaszczur227 0 Napisano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 taki bodyguard niestety nie dziś, może jutro nim zostanę dobrej nocki xd Link to post Share on other sites
Warrk 5 Napisano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 może ślepy jestem a gdzie trzeba kliknąć żeby kogoś pochwalić ? :> W temacie ktory zalozyles mozesz kliknac na post ktory ci pomogl, tam gdzie w swoich postach masz edytuj to bedzie "plus". Link to post Share on other sites
Recommended Posts