rockywood 17 Napisano 31 Lipca Udostępnij Napisano 31 Lipca Sprzedam kartę graficzną jak w tytule. Sprawna w 100%. Po gwarancji już niestety. Wizualnie stan bardzo dobry z minusem za zżółknięte "gumki" na wiatrakach - ale po wsadzeniu do standardowej obudowy i tak nie będzie ich widać... Karta nie kopała, nie była nigdy podkręcana, pracowała w obudowie z dobrym przewiewem i prawie zerowym zakurzeniem. Zasilanie szło niemal od początku z EVGA 650 BQ. Nie mam tutaj nic do ukrycia - jestem jej bodaj trzecim, szczęśliwym właścicielem i z pewnością jeszcze kogoś uszczęśliwi swoimi nadal nie małymi możliwościami. Każdy tytuł gry na niej śmiga doskonale na bardzo wysokich detalach w 1080p ale też w 1440p nie jeden tytuł będzie dobrze śmigał. Sprzedaję głównie przez to, że zakupiłem nową kartę (jako "dowód" oba pudełka na jednej z fotek) i granie już generalnie w 1440p z lekkim RT. Nie wiem czy mogę wspominać poprzedniego właściciela - bo właśnie przez to forum od niego tą kartę dostałem jakieś 2 lata temu. Jak będzie chciał, to może tutaj coś od siebie doda. W zestawie: - karta graficzna j/w - faktura zakupu z 2021 roku - pudełko z wyściółkami i inne zabezpieczenia na czas przesyłki. Cena jaka mnie interesuje to 1100 zł z wliczoną już przesyłką do paczkomatu lub kurierem - do dogadania. Tylko przelew - wysyłka po zaksięgowaniu. Możliwy jest też odbiór osobisty w Tarnowie. Mogę wystawić kartę na allegro jak ktoś sobie zażyczy ale wtedy do ceny dodam prowizję. Ceny wolałbym nie negocjować. Link to post Share on other sites
jedimindster 0 Napisano 7 Sierpnia Udostępnij Napisano 7 Sierpnia Chętnie odkupię, z minimalną negocjacją ceny. Link to post Share on other sites
rockywood 17 Napisano 7 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 7 Sierpnia Wszelkie pytania odnośnie karty można pisać tutaj a ewentualne propozycje odkupu proszę pisać na prv. Link to post Share on other sites
rockywood 17 Napisano 20 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 20 Sierpnia Zapraszam do licytacji - cena startowa 850 zł https://allegrolokalnie.pl/oferta/rtx-3070-zotac-gaming-twin-edge-oc-white Link to post Share on other sites
rockywood 17 Napisano 28 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 28 Sierpnia SPRZEDANA. Można usunąć / zamknąć. Link to post Share on other sites
Recommended Posts