FeX 6359 Napisano 2 Marca Udostępnij Napisano 2 Marca Siema. Na sprzedaż ląduje właściwie nowa myszka Darmoshark M3 w komplecie ze wszystkim co było w zestawie. Kupiłem, potestowałem, a że mam jeszcze dwie inne myszki to w sumie nie potrzebuję kolejnej Ogólnie jakość wykonania naprawdę na poziomie do tego niska waga. Po raz kolejny się przekonałem, że raczej nigdy nie będę kupował nic Razera czy Logi za 3x taki hajs Z resztą ilość recenzji i opinii na necie jest spora, a przekaz bardzo pozytywny. Jeśli ktoś szuka nieco większej myszki to może to być dla niego ciekawa opcja. Sensor: PAW3395 (topowy) Switche: Kailh GM8.0 Pooling rate: 125Hz, 500Hz, 1000Hz DPI: do 260000 Bateria: 500mAh Wymiary: 130 x 66 x 39 mm Waga: 58g 3 tryby łączności - BT, 2.4Ghz oraz po kablu USB, zmienne DPI oraz pooling rate przy pomocy przycisku na spodzie myszki. Cena to 149zł + kw Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6359 Napisano 11 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 11 Kwietnia Zmiana ceny mordeczki - 149zł Cytuj Link to post Share on other sites
joker5513 2786 Napisano 12 Kwietnia Udostępnij Napisano 12 Kwietnia Nazwa myszki sugeruje że cena powinna być inna.... mniejsza.... 1 1 Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6359 Napisano 10 Listopada Autor Udostępnij Napisano 10 Listopada Dobra mordeczki 129zł Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts