Alundro 0 Napisano 22 Stycznia Udostępnij Napisano 22 Stycznia Witam Mam na sprzedaż konsolę ASUS ROG Ally RC71L-NH019W z procesorem Z1. Konsola jest nowa i fabrycznie zamknięta, wraz z etui podróżnym – ROG Ally Travel Case. Konsolę otrzymałem w prezencie, dlatego nie posiadam do niej gwarancji. Jeżeli jesteś zainteresowany zakupem, musisz wiedzieć, iż : 1. Nie akceptuję zwrotów, dlatego musisz być pewny zakupu ; 2. Po zakupię przez Ciebie konsoli wysyłam ją w ciągu 3 dni roboczych od dnia zaksięgowania wpłaty na koncie Allegro kurierem na mój koszt. Zapraszam do zakupu Cena 1900 zł https://allegrolokalnie.pl/oferta/nowy-asus-rog-ally-z1-rc71lnh019w-etui-podrozne Cytuj Link to post Share on other sites
Alundro 0 Napisano 27 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 27 Stycznia Witam Nowa cena - 1800 zł Cytuj Link to post Share on other sites
Alundro 0 Napisano 1 Lutego Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 1500 zł, cena ostateczna. Jak nie sprzedam to zostawiam sobie. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts