Unleay 1 Napisano 16 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2023 Witam, Obecnie uzywam karty dzwiekowej AIM SC808 dla: AKG K612 pro + Edifier r1700BT Moja obecna karta dzwiekowa zaczyna "popiardywac" więc zastanawiam się nad kupnem DACa do podłączenia do mojego PC. Zależy mi na takim samym albo lepszym dzwięku niż dotychczas, preferencji większych nie mam. Chcę mieć coś lepszego od integry a przy tym nie tracić na jakości kupując coś nowego. Budżet do 500 zł Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6360 Napisano 16 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2023 Co to znaczy "popiardywać"? I skąd przypuszczenie, że to karta? Cytuj Link to post Share on other sites
Unleay 1 Napisano 17 Lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 17 Lipca 2023 (edytowane) Na glośnikach i słuchawkach ten sam problem, dzwiek z monitora z telewizora jak podlacze jest ok, glosniki przez bluetooth dzialaja ok. Trzeszczenie takie polsekundowe od czasu do czasu, ciezko mi ubrac to w slowa. Edytowane 17 Lipca 2023 przez Unleay Cytuj Link to post Share on other sites
zoltan2 253 Napisano 17 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2023 Może to stery. Wysłane z mojego LM-G900 przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts