Skocz do zawartości

Recommended Posts

Potrzebuje mozliwie jak najtansze glosniki 2.0 z mozliwoscia podlaczenia do nich telefonu przez jacka 3,5 lub/i bt. Glosniki nie musza byc ladne, miec subufera. Najlepiej zeby byly zasilane sie sieciowo/zasilacz.  

Zalezy mi na tym aby dzwiek nie byl tez doslownie wyssany z du*y. Nie bedzie na nich leciala muzyka, a jakies seriale, podcasty, audiobooki. Fajnie wiec zeby mozna bylo bez zastanawiania sie rozumiec to czego sie slucha

Testowo byly kupione glosniki za 20zl z marketu. Niby wszystko ok, a jednak dzwiek to pierdzaca porazka. Pojecie glosniosi jest im nieznane, a po dwoch niach sie spalily

Help

Kupiłeś już głośniki za 20zł i wiesz, że to szrot. Mimo to mam dziwne podejrzenie, że kupiłbyś teraz głośniki za 21zł, żeby sprawdzić, czy są szrotem :D

Daj jakiś budżet, czy cokolwiek, bo pojęcia jakimi operujesz tj.

4 godziny temu, Mizuro napisał:

Zalezy mi na tym aby dzwiek nie byl tez doslownie wyssany z du*y. Nie bedzie na nich leciala muzyka, a jakies seriale, podcasty, audiobooki. Fajnie wiec zeby mozna bylo bez zastanawiania sie rozumiec to czego sie slucha

są dla mnie dość enigmatyczne. Nie kupisz głośników wartych czegokolwiek za kilkadziesiąt PLN, ja bym wolał odpuścić takie wynalazki.

2 godziny temu, FeX napisał:

Kupiłeś już głośniki za 20zł i wiesz, że to szrot. Mimo to mam dziwne podejrzenie, że kupiłbyś teraz głośniki za 21zł, żeby sprawdzić, czy są szrotem

Dobre:)

Za 21zł głośniki są lepsze, bo jeden z elementów jest droższy o złotówę:D

Jak ma być tanio i w miarę dobre, to jakieś używane.