Mizuro 43 Napisano 27 Marca 2023 Udostępnij Napisano 27 Marca 2023 Potrzebuje mozliwie jak najtansze glosniki 2.0 z mozliwoscia podlaczenia do nich telefonu przez jacka 3,5 lub/i bt. Glosniki nie musza byc ladne, miec subufera. Najlepiej zeby byly zasilane sie sieciowo/zasilacz. Zalezy mi na tym aby dzwiek nie byl tez doslownie wyssany z du*y. Nie bedzie na nich leciala muzyka, a jakies seriale, podcasty, audiobooki. Fajnie wiec zeby mozna bylo bez zastanawiania sie rozumiec to czego sie slucha Testowo byly kupione glosniki za 20zl z marketu. Niby wszystko ok, a jednak dzwiek to pierdzaca porazka. Pojecie glosniosi jest im nieznane, a po dwoch niach sie spalily Help Cytuj Link to post Share on other sites
cooger 2076 Napisano 27 Marca 2023 Udostępnij Napisano 27 Marca 2023 Dowolne głośniki komputerowe z jackiem podłączysz po tym jacku do telefonu. Gdzie jest problem? Cytuj Link to post Share on other sites
Mizuro 43 Napisano 27 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2023 Problem jakie Nie chce wydać za malo i brac co jest. Pozniej znow sie zdziwic, ze nadaja sie co najwyzej do wyzucenia. Ktos moze ma vos wartego polecenia Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6356 Napisano 27 Marca 2023 Udostępnij Napisano 27 Marca 2023 Kupiłeś już głośniki za 20zł i wiesz, że to szrot. Mimo to mam dziwne podejrzenie, że kupiłbyś teraz głośniki za 21zł, żeby sprawdzić, czy są szrotem Daj jakiś budżet, czy cokolwiek, bo pojęcia jakimi operujesz tj. 4 godziny temu, Mizuro napisał: Zalezy mi na tym aby dzwiek nie byl tez doslownie wyssany z du*y. Nie bedzie na nich leciala muzyka, a jakies seriale, podcasty, audiobooki. Fajnie wiec zeby mozna bylo bez zastanawiania sie rozumiec to czego sie slucha są dla mnie dość enigmatyczne. Nie kupisz głośników wartych czegokolwiek za kilkadziesiąt PLN, ja bym wolał odpuścić takie wynalazki. Cytuj Link to post Share on other sites
wodego 1371 Napisano 27 Marca 2023 Udostępnij Napisano 27 Marca 2023 2 godziny temu, FeX napisał: Kupiłeś już głośniki za 20zł i wiesz, że to szrot. Mimo to mam dziwne podejrzenie, że kupiłbyś teraz głośniki za 21zł, żeby sprawdzić, czy są szrotem Dobre Za 21zł głośniki są lepsze, bo jeden z elementów jest droższy o złotówę Jak ma być tanio i w miarę dobre, to jakieś używane. Cytuj Link to post Share on other sites
Mizuro 43 Napisano 27 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2023 Kupione pebble v2, wydaja sie ok. Na moje potrzeby, żeby wrzucić pod maszynę jednemu z pracownikow na produkcji sa w sam raz Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts