Skocz do zawartości

Realme gt master edition aktualizacja.

Recommended Posts

Ze sklepu gogle play ściągamy tunel bear

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tunnelbear.android

Zakładamy konto i ustawiamy Francję, jak nie idzie to Niemcy

I mamy najnowszą wersję Antka 12.7fc902d1bd4e86e0506e2c1dee45081f.jpg

Może być że trzeba kilka razy czynność powtórzyć bo będzie pobierał wersję 11, później 12 C05 i wreszcie 12 c12

Jak zacznie pobierać to wyłączyć misia bo ma darmowo mały transfer, więc chcąc poszukać kilka razy aktualizacji trzeba oszczędzać.

• Popieram 1

Generalnie działa to w większości smartfonów z chin. 

Regiony mające najszybsze aktualizacje to : Indie, Niemcy, Szwajcaria.

Mimo to nie polecam tego od siebie. Praktykowałem to wielokrotnie i nie wiem czy to kwestia wczesności oprogramowania czy nieznanych mi innych czynników ale są bugi.

Najbardziej irytujący w Mi 11 Lite NE po zainstalowaniu A12(ok 2-3 mies temu)  - odblokowanie powinno nastąpić po dotknięciu przycisku, nie zawsze działa. Naciskam więc przycisk - ekran czarny, naciskam drugi raz ekran zapala się i gaśnie, trzeci, czwarty, nic. 

W 11 T Pro nie instalowałem w ogóle Andka 12 z uwagi na powyższe.

Dobry temat na dyskusję, może ktoś też ma spostrzeżenia na temat softów z innego regionu.

Edytowane przez JohnyRambo
  • Popieram 1
W dniu 9.12.2022 o 12:02, JohnyRambo napisał:

Generalnie działa to w większości smartfonów z chin. 

Regiony mające najszybsze aktualizacje to : Indie, Niemcy, Szwajcaria.

Mimo to nie polecam tego od siebie. Praktykowałem to wielokrotnie i nie wiem czy to kwestia wczesności oprogramowania czy nieznanych mi innych czynników ale są bugi.

Najbardziej irytujący w Mi 11 Lite NE po zainstalowaniu A12(ok 2-3 mies temu)  - odblokowanie powinno nastąpić po dotknięciu przycisku, nie zawsze działa. Naciskam więc przycisk - ekran czarny, naciskam drugi raz ekran zapala się i gaśnie, trzeci, czwarty, nic. 

W 11 T Pro nie instalowałem w ogóle Andka 12 z uwagi na powyższe.

Dobry temat na dyskusję, może ktoś też ma spostrzeżenia na temat softów z innego regionu.

Masz rację sam to przerabiałem na OnePlus.

Lepiej dać im czas aż przetestują na chindusach i dostarcza dopracowany updated 

• Popieram 1
Godzinę temu, KwantowyYebaka napisał:

Lepiej dać im czas aż przetestują na chindusach i dostarcza dopracowany updated 

Po to właśnie aktualizacje pojawiają się stopniowo, żeby w razie poważnych błędów zmniejszyć ilość niezadowolonych klientów. Nauczony doświadczeniem nie rzucam się na pojawiającą się aktualizację. Wiele razy były "skopane" updejty na różnych urządzeniach. Samo Google ze swoim czystym androidem zaliczało poważne wtopy i wycofywało aktualizacje. Nowa wersja 5 androida, to była wielka porażka, gdzie na tablecie od google wprowadzili niespotykane mulenie urządzenia. Ludzie wysyłali na serwis i wracały tablety ze starym androidem, bo nowy był nieużywalny:)

Samsung też wtopy zaliczał. Jak na moim Realme pojawiła się pierwsza aktualizacja, najpierw spytałem kolegi czy zainstalował. Nie było uwag, więc ją zrobiłem. Potem już instalowałem od razu, bo Realme to nie Google ani Samsug;). Przy nowej wersji androida czytnik w ekranie dostał kopa, a ludzie na ulicy zaczęli się uśmiechać:menda:

Mi 888 styknie miałem go w 21 FE tylko tam pamięci 6 GB i aparat padł sam z siebie i od tej pory samsunga pożegnałem. 

Do S7 były super potem to już jeden wuj..

Ja potrzebuję szybki tel do pracy z mailem, telco, muzyka na siłkę, dobry aparat glowny do tele mam lustro.

Nie za bardzo mnie interesuje jaki aparat ma telefon bo mam Canona, ale porównując do huawei p30, to zdjęcia z 9pro+ wcale gorsze nie były. Bawiłem się dawno temu bo mnie korcił mediatek dla żony.
Chyba trochę to się cięło, ale od tamtej pory to ma pewnie poprawki i nowego androida.

• Dzięki 1