xylom 24 Napisano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2022 Jakiś czas temu z myślą że po takim sposobie jak: https://www.youtube.com/watch?v=2fLnnmqhnKs uzyskam więcej fps w grach, tak się i nie stało. Problem polega na tym że po całej procedurze jak w filmiku mój windows 10 wywala komunikat system windows nie jest aktywowany klikam w aktywacja i rozwiąż problemy o dostaje komunikat "aktywowaliśmy twoją kopię windows" mija 2-3 dni i znowu dostaje komunikat znowu klikam jest dobrze na 2-3 dni i tak w kółko. Zrobiłem kopie jak koleś na filmie mówił ale szybką ja usunąłem. Czy możecie mi pomóc co zrobić żeby naprawić to na stałe aby windows był aktywowany cały czas ? w załączniku są te pliki które modyfikowały rejestr w razi czego. Windows 10 oryginalny. Jak to naprawić ? Optymalizacja REGEDIT w Windows.zip Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2022 Wyczyściłeś rejestr? Cytuj Link to post Share on other sites
xylom 24 Napisano 4 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2022 32 minuty temu, jarrino napisał: Wyczyściłeś rejestr? Chodzi ci o taki rejestr jaki jest np w programie cclaner ? to tak. Cytuj Link to post Share on other sites
Han44 659 Napisano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2022 Jeśli nic nie pomoże resetuj ustawienia windy do stanu początkowego, oczywiście zgraj co ważniejsze na dysk zewnętrzny lub inny. Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2022 Czyli wyczyściłeś rejestr bardzo ogólnie. Trzeba wyczyścić rejestr ręcznie, tylko ja nie wiem co tam wgrywałeś. Wejdź w rejestr i wpisz nazwę "tego czegoś" w wyszukaj i wywal co znajdzie... 1 Cytuj Link to post Share on other sites
xylom 24 Napisano 5 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2022 (edytowane) @jarrino w załączniku jest ta paczka właśnie której użyłem niektóre funkcje w tym paku. Nie da się zbytnio wpisać tego co ten rejestr zmienił. Nie można by tak zrobić że któryś z was zrobił by kopię rejestru windows i ja bym ją importował czy by to tak zadziałało może ?@Han44 czy coś zostanie usunięte jak tak zrobię czy tylko windows przywróci się w pełni do ustawień fabrycznych a wszystkie pliki i programy zostaną ? Edytowane 5 Grudnia 2022 przez xylom Cytuj Link to post Share on other sites
Han44 659 Napisano 5 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2022 Wszystko jak na patelni w necie https://scroll.morele.net/poradniki/resetowanie-ustawien-do-stanu-poczatkowego-w-windows-10-ile-trwa-wszystko-co-musisz-wiedziec-o-przywracaniu-ustawien-fabrycznych/ Cytuj Link to post Share on other sites
xylom 24 Napisano 5 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2022 Mógł by ktoś zrobić kopię własnego rejestru i tutaj wkleić czy to by zadziałało ? Cytuj Link to post Share on other sites
wodego 1371 Napisano 5 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2022 @up, czyli chcesz uzyskać zwiechy systemu po imporcie obcej kopii? Cytuj Link to post Share on other sites
xylom 24 Napisano 5 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2022 Czyli bez utraty programów nic nie da się zrobić wdł was tak wychodzi. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts