Maiys7 0 Napisano 21 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2022 Cześć, od kilku dni pojawił się u mnie problem, gdyż wszystko poza graniem w gry mi nie działa. Gdy tylko wchodzę na jakiś serwer w grze to np. po 5 minut wyskakuje mi błąd "problem z połączeniem", i to dosłownie w każdej grze. Ponadto, przed tym problem nie zmieniałem żadnych ustawień ani nie pobierałem nic dziwnego.Powiem jeszcze, że wyszukiwałem masę materiałów o tym problemie i żaden nie pomógł. Zmieniałem masę opcji w ruterze i nawet go resetowałem. A oto przykładowe gry w których napotykam ten problem: CSGO, PUBG, Roblox itp.Błagam, jeśli ktoś kiedyś miał taki problem i go rozwiązał, niech da mi rozwiązanie.. Link to post Share on other sites
wodego 1368 Napisano 21 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2022 Jest to bardzo skomplikowany problem zmieniający się w czasie. Najpierw nic nie działa poza graniem w gry, a potem żadna gra nie działa. Moim zdaniem nie da rady tego rozwiązać. 1 Link to post Share on other sites
Maiys7 0 Napisano 21 Listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2022 Czyli chcesz mi powiedziec, ze w swoim czasie sie samo rozwiaze? I ze miales podobny problem? Link to post Share on other sites
iro71 40 Napisano 21 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2022 3 godziny temu, Maiys7 napisał: pojawił się u mnie problem, gdyż wszystko poza graniem w gry mi nie działa. przeczytaj uważnie co napisałeś może zrozumiesz ironie kolegi wodego Link to post Share on other sites
Maiys7 0 Napisano 22 Listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 22 Listopada 2022 17 godzin temu, iro71 napisał: przeczytaj uważnie co napisałeś może zrozumiesz ironie kolegi wodego ? Link to post Share on other sites
iro71 40 Napisano 22 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2022 tytuł problemu Internet działa, a gry nie opis 17 godzin temu, iro71 napisał: wszystko poza graniem w gry mi nie działa. czego w moim wpisie nie rozumiesz ? masz 10 lat i trudności ze zrozumieniem własnego wpisu? A tak na marginesie uważasz że mamy złota kule czy z fusuf wywrózymy w czym masz problem jak nie podajesz nic żadnych danych? Link to post Share on other sites
jakub1t 1684 Napisano 22 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2022 Podłącz internet z telefonu . Zobaczysz czy to wina neta czy ustawień w kompie Link to post Share on other sites
Recommended Posts