insanekubek 0 Napisano 11 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2022 mam 400 pingu. od pewnego czasu mam w grach np: cs'go, po bardzo dużo pingu, który skacze do 90 od 1000 ruter internetu został przeniesiony na dolne piętro domu. mam wspomagacz sygnału który pomagał przez około miesiąc a teraz nic nie daje. tylko w grach mam po tyle pingu oraz internet się sam odłanncza co chwile. nie mam . proszę o pomoc jeśli ktoś umie to naprawić. Link to post Share on other sites
zbiku90 2929 Napisano 11 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2022 Światłowód + kabel i nigdy więcej nie zobaczysz dwucyfrowego pingu. Link to post Share on other sites
Arnold 925 Napisano 11 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2022 Godzinę temu, insanekubek napisał: mam 400 pingu. od pewnego czasu mam w grach np: cs'go, po bardzo dużo pingu, który skacze do 90 od 1000 ruter internetu został przeniesiony na dolne piętro domu. mam wspomagacz sygnału który pomagał przez około miesiąc a teraz nic nie daje. tylko w grach mam po tyle pingu oraz internet się sam odłanncza co chwile. nie mam . proszę o pomoc jeśli ktoś umie to naprawić. Co to za internet, w jakiej technologi, jaki router, jaka karta Wi-Fi jak mniemam? Ile ludzi korzysta z internetu jednocześnie gdy masz taki ping? Link to post Share on other sites
pawluto 202 Napisano 12 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2022 Najpierw podłącz komp kablem bezpośrednio do modemu głównego i zobacz pingi - przetestuj na stronach - jest ich kilka. Jeśli jest to samo to problem z łączem internetowym - Jakim ? Jeśli jest ok to problem z repiterem wifi a właściwie to kto gra po wifi i przez repiter ??? to nie ma sensu bo już na wifi się dużo traci. Kabel i tylko kabel... I tak jak pisał kolega wyżej - sprawdz czy ktoś nie korzysta w tym czasie z neta bo to też ma znaczenie... 1 Link to post Share on other sites
wiktor9302 0 Napisano 19 Stycznia Udostępnij Napisano 19 Stycznia Ewentualnie możesz sprawdzić podłączyć repiter po kablu i wtedy łatwo zobaczyć czy czy jest lepiej. Link to post Share on other sites
tom 9 Napisano 24 Stycznia Udostępnij Napisano 24 Stycznia Jakbyś napisał takiego posta na forum elektroda, to taki bełkot byłby od razu skasowany a konto zablokowane. Nie ma czegoś takiego jak dużo czy mało pingu. Napisz jeszcze raz korzystając z zasad poprawnej polszczyzny o co Tobie chodzi, to może komuś będzie się chciało komentować takie farmazony. Jeśli ty nie szanujesz innych i piszesz na odp**** się to nikt inny Twojego czasu też nie będzie szanował. Link to post Share on other sites
wodego 1029 Napisano 24 Stycznia Udostępnij Napisano 24 Stycznia Nie ma co kontynuować tematu. Rodzice dali szlaban na internet, bo chłopak zagrożony z polskiego. 1 Link to post Share on other sites
Recommended Posts