kubbak 10135 Napisano 4 Września 2012 Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Czyli dzieńdobry.Dziwne nazwy mają te ćwiczenia, my mówiliśmy na to skłony. A co do izotoników, to ja osobiście stosuję je raczej po treningowo niż w trakcie - dla uzupełnienia elektrolitów po ciężkim treningu.Ja już siłowo nie ćwiczę, jeżdżę głównie na rowerze na sporej kadencji przy czym mocno się człowiek wypaca. Dlatego kupiłem izotonik żeby na bieżąco to uzupełniać. Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 4 Września 2012 Udostępnij Napisano 4 Września 2012 A do roweru to warto. Znajomi kolarze jeszcze połykają jakieś żele węglowodanowe, batoniki, jogurciki... cuda Wszystkie suple, czy to co tera przyszlo?Może być i to i to, ja ciekawski jestem Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 4 Września 2012 Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Te żele są super, ale na dłuższe trasy jak ktoś robi. Przy 30-50km to się nie zdążysz porządnie zmęczyć. Cytuj Link to post Share on other sites
matej 63 Napisano 4 Września 2012 Udostępnij Napisano 4 Września 2012 (edytowane) Ja od dwóch tygodni mieszam wodę z miodem i sokiem z cytryny (litr wody, duża łyżka miodu, pół cytryny). Dużo lepiej mi się ćwiczy bo mam cały czas powera a po treningu nie czuję się jak gó***. Polecam spróbować jako zamiennik carbo Edytowane 4 Września 2012 przez matej Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 4 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Może być i to i to, ja ciekawski jestemCo przyszlo dzis: Jack Link's Beef Steak, Original, 2 Oz. Stick You Purchased 6 at $14.34 Labrada Cookie Roll, Iced Brownie, 1 Bar You Purchased 2 at $3.94 Labrada Cookie Roll, Chocolate Chip, 1 Bar You Purchased 2 at $3.94 Premier Nutrition Titan High Protein Cookies, Chocolate Chip, 2 Cookies You Purchased 1 at $2.09 Jack Link's Turkey Jerky, Original, 92 Grams You Purchased 1 at $5.29 Jack Link's Beef Steak Nuggets, Original, 3.25 Oz. Bag You Purchased 3 at $15.87 Premier Nutrition Titan High Protein Cookies, Peanut Butter, 2 Cookies You Purchased 1 at $2.09 ABB Pure Pro Shake, Vanilla Smoothie, 1/12 Fl. Oz. Bottle You Purchased 1 at $2.99 ISS Research OhYeah! Protein Wafer Bars, Chocolate Chocolate, 1 Bar You Purchased 1 at $1.49 Detour Detour Bars, Chocolate Caramel, 1 Large Bar You Purchased 1 at $2.19 BioNutritional Power Crunch Bars, French Vanilla Creme, 1 Bar You Purchased 1 at $1.49 MetraGenix 5:1 Chocolate Bars, Chocolate Crunch, 1 - 45g Bar You Purchased 3 at $3.98 iSatori Eat-Smart Bar, Chocolate Peanut Caramel Crunch, 1 - 80g Bar You Purchased 1 at $2.49 Detour Lean Muscle Bars, Cookie Dough Caramel Crisp, 1 Large Bar You Purchased 1 at $2.89 Jack Link's Beef Steak Nuggets, Peppered, 3.25 Oz. Bag You Purchased 1 at $5.29 Jack Link's Beef Jerky, Original, 3.25 Oz. Bag You Purchased 2 at $10.58 Bodybuilding.com Accessories Shaker Cooler You Purchased 1 at $6.99 Bodybuilding.com Accessories Gym Towel, White You Purchased 1 at $2.99 Bodybuilding.com Accessories Protein Funnel You Purchased 1 at $3.19 Bodybuilding.com Accessories Extreme Tornado Mixer, 28 Oz. You Purchased 1 at $13.99 Jack Link's Beef Steak, Peppered, 2 Oz. Stick You Purchased 1 at $2.39 Bodybuilding.com Clothing Smoke T-Shirt, White, 2XL Co lezy na polce i jest badz i nie jest uzywane: Revange Thermal Pro Revange DAA Activlab HGH Night TestedNutrition ZMA Activlab Caffeine Power BSN Cheater's Relief Animal Pump (juz pusty ) Universal Jointment Flex czy cos takiego, kupa jak 150 Activlab Fat Burner (L-Karnityna + troche kofeiny) Undestor Testocaps Polecam spróbować jako zamiennik carbo Skad wziales pomysl na to? Cytuj Link to post Share on other sites
matej 63 Napisano 4 Września 2012 Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Skad wziales pomysl na to?To jedna z porad Michała Konowalskiego. On mówił żeby jeszcze dodać soli, która ochroni nas przed odwodnieniem lecz IMO to zbędny składnik. Cytuj Link to post Share on other sites
bati999 13 Napisano 4 Września 2012 Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Twoje biedne zęby ;_; Cytuj Link to post Share on other sites
matej 63 Napisano 4 Września 2012 Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Czemu biedne? Cytuj Link to post Share on other sites
bati999 13 Napisano 4 Września 2012 Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Cytryna niszczy szkliwo, nawet bardzo. Kiedyś mama była na diecie cytrynowej - dosłownie posypał jej się ząb Chociaż może to są nieszkodliwe ilości i się nie znam Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 4 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Nie przesadzalbym, jedno szczotkowanie po treningu i bedzie spoko Ja tu tyle czasu wypisywalem te suple a tu nikt ich nie zakomentuje? Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 4 Września 2012 Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Revange DAA Activlab HGH Night TestedNutrition ZMA Jak wrażenia po DAA, test faktycznie podskoczył? To samo pytanie o HGH, dało wymierny efekt? A ZMA dla lepszego snu czy zbijania kilogramów cynkiem? Słyszałem, że nadmiar może zaburzyć regulację tłuszczami i zadziałać wprost odwrotnie, a patrząc na to ile nakupiłeś mięsiwa wątpię, żebyś miał braki cynku w diecie więc jak to tam u Ciebie przebiega? Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 4 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Jak wrażenia po DAA Jeszcze nie uzywalem, ale wszystkie badania pokazuja ze jest 100% efektywny To samo pytanie o HGH Nie robilem badan, szczerze mowiac wzialem HGH tylko na sen, i ta role odgrywa niesamowicie pardon slownictwo *****iscie. Naj*****istrzy z naj*****istrzych suplementow do tej pory. Spie po nim jak dziecko A ZMA dla lepszego snu czy zbijania kilogramów cynkiem? Dla uzupelnienia magnezu tylko Reszta jak cynk czy b6 jest bez znaczenia. (Bez uzupelniania magnezu jestem w stanie przezyc moze 2 dni) Słyszałem, że nadmiar może zaburzyć regulację tłuszczam Hmmm moze obadam temat, bo jest taka mozliwosc. Staram sie ograniczac ZMA branie jak tylko moge, ale nie zawsze mam mozliwosc. Masz moze jakies linki do badan czy tekstow na ten temat? Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 4 Września 2012 Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Dla uzupelnienia magnezu tylkoMoże rozbij tzw. apteczne ZMA = Filomag B6 i Zincas Forte, cynk zostaw a łykaj filomag Masz moze jakies linki do badan czy tekstow na ten temat? http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15727190 http://www.body-factory.pl/showthread.php?t=1364 Tutaj więcej ciekawostek o przeróżnych specyfikach, w tym obalanie teorii jakoby ZMA podbijało poziom testosteronu. Ja biorę po dniach treningowych, bo mam braki cynku w diecie, czasem brakuje i magnezu a przede wszystkim - świetnie się po tym śpi. Cytuj Link to post Share on other sites
DjStar 25 Napisano 4 Września 2012 Udostępnij Napisano 4 Września 2012 (edytowane) Witam. Od przyszłego tygodnia mam zamiar regularnie zacząć chodzić na siłownię, żeby trochę schudnąć. Co prawda jestem zielony w tych sprawach, więc chciałbym zapytać was - jak ćwiczyć, żeby efekty były dobre, czyli żeby jak najwięcej schudnąć? Głównie zależy mi na zrzuceniu brzuszka i klatki piersiowej, bo nie ukrywam, że aktualnie bardziej przypomina tą kobiecą niż tą męską. Edytowane 4 Września 2012 przez DjStar Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 4 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Może rozbij tzw. apteczne ZMA = Filomag B6 i Zincas Forte, cynk zostaw a łykaj filomag Mysle, ze tak wlasnie zrobie Co do kolegi wyzej, przestudiuj caly temat i bedziesz wiedzial co i jak, duzo rozmawialismy wczesniej na te tematy Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 4 Września 2012 Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Witam. Od przyszłego tygodnia mam zamiar regularnie zacząć chodzić na siłownię, żeby trochę schudnąć. Co prawda jestem zielony w tych sprawach, więc chciałbym zapytać was - jak ćwiczyć, żeby efekty były dobre, czyli żeby jak najwięcej schudnąć? Głównie zależy mi na zrzuceniu brzuszka i klatki piersiowej, bo nie ukrywam, że aktualnie bardziej przypomina tą kobiecą niż tą męską. Crossfit, bądź kompleksy sztangowe. Nastaw się na zrzucanie ~4kg na miesiąc, nie więcej. Poczytaj o jednym i drugim, zobacz czym to się je, a przede wszystkim - pilnuj diety. . Cytuj Link to post Share on other sites
matej 63 Napisano 5 Września 2012 Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Cytryna niszczy szkliwo 17:28 Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 15 Września 2012 Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Szczypiory!!! Co tu tak cicho?? Wrzesien mamy! Masujemy!!!)) Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 15 Września 2012 Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Choroba człowieka męczy... a taki fajny plan sobie zaczynałem. Teraz nie będzie czasu na 4 dni w tygodniu przez studia/robotę Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 15 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Wchodze na mase moze od listopada Ostatnio mi BF nie chce spadac, nie wiem w zasadzie co robic Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 15 Września 2012 Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Zrob 3-4 tygodnie na czyms ostrzejszym. Wujek Bigi poczestuje:) Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 15 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Hehe, co masz konkretnie na mysli? Nie moge wziac niczego co mnie zablokuje na dluzej niz kilka dni, inaczej z kuracji trwajacej juz dlugi czas nici Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 23 Września 2012 Udostępnij Napisano 23 Września 2012 np coś takiego http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cZvgbFwSJnI ja robię jedną, ale ja jestem na rekonwalescencji po leczeniu niewydolności serca, a jak u was forma? Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 23 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Nie do konca chyba o to chodzilo U mnie forma spoko, poprawiam sie Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 23 Września 2012 Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Ja mialem przerwe, za duzo pracy. Przybralem 7kg, zrezygnowalem z silowni i nie trzymam juz diety Dzis po pracy dokoncze przeprowadzke i wracam do cwiczen (jedynie w domu) i ponownie dieta, strasznie zle sie teraz czuje. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts