mabrothrax 5730 Napisano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 Walczę Cytuj Link to post Share on other sites
Player1 1183 Napisano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 (edytowane) @ mabrothrax: plusik za filmik, każdy podciąga się tyle, ile jest w stanie, nie wynik najważniejszy a upór i konsekwencja. Jak za pół roku odnotujesz postęp, to wrzucisz następny filmik i będziesz się cieszył jak dziecko, kiedy porównasz się z przed 6 miechów. @ 3. wojna bicepsowa: zbudujesz bez wyizolowanych na bicka czy nie, co za różnica. Przecież nikt tu nikogo nie zmusza do takiej czy innej formy treningu. Moim zdaniem bicek, podobnie jak mięśnie brzucha, jest przereklamowany. A propos pana Kołeckiego: rozbawił mnie dziś jego komentarz w sprawie polskiego ciężarowca przyłapanego na dopingu. Było coś o hańbie czy innym wstydzie i powiedział to gość, który sam chyba 2 razy został przyłapany na koksie. Edytowane 9 Sierpnia 2016 przez Player1 Cytuj Link to post Share on other sites
GRAABI 7278 Napisano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 Moim zdaniem bicek, podobnie jak mięśnie brzucha, jest przereklamowany. Zgadzam się co do niedużej roli bicepsa,ale z brzuchem to poleciałeś. Silne mięśnie brzucha (szczególnie warstwa głęboka) to ochrona przed kontuzjami i siła całego ciała. Co do Kołeckiego,to właśnie podał się do dymisji. Cytuj Link to post Share on other sites
radosuaf 807 Napisano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 Ciężarowcy dzielą się na złapanych i nie złapanych. To jest super sport, ale na poziomie amatorskim. Cytuj Link to post Share on other sites
Player1 1183 Napisano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 Zgadzam się co do niedużej roli bicepsa,ale z brzuchem to poleciałeś. Chodziło mi o sześciopak. To że te mięśnie są ważniejsze, niż mogłoby się wydawać, to wiem, ale to co trzeba zrobić, żeby je było widać, nie jest moim zdaniem warte zachodu. Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 nie jest moim zdaniem warte zachodu. Czy ja wiem? Wystarczy zdrowo jeść i ćwiczyć, tyle - to nie rocket science Cytuj Link to post Share on other sites
Player1 1183 Napisano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Czy ja wiem? Wystarczy zdrowo jeść i ćwiczyć, tyle Żeby mieć kratę na brzuchu? Chyba, że jesteś naturalnie bardzo szczupłej budowy i masz niski poziom tłuszczu. W przeciwnym razie bez konkretnej diety nie ma szans. Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 (edytowane) http://i.imgur.com/evosKeYm.jpg Wymagało trochę czasu, nie jest idealnie ale to był dobry początek. Czyste jedzenie i trochę ćwiczeń PS Zdjęcie z 2013, wklejam tylko jako kontrargument Edytowane 10 Sierpnia 2016 przez dodo 4 Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Pogratulować genów Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 To nie geny. Na początku wyglądałem jak teraz czyli 30% tłuszczu i ponad 100kg wagi. Teraz zaczynam od początku. Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 No to dobrze ogarnąłeś, trzeba przyznać. Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Jak ja mogę, każdy może ale nie każdemu się chce. 3 Cytuj Link to post Share on other sites
bialyboski 5351 Napisano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Amen Cytuj Link to post Share on other sites
Player1 1183 Napisano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 O żesz ty dodo, lubisz ty metamorfozy. Sylwetki z obydwu zdjęć, które tu ostatnio wrzuciłeś dzieli niezły dystans. A co do sześciopaka, to zależy jeszcze od wieku, jak miałem 16-17 lat, to na zwykłym żarciu miałem dobrze zrobioną kratę, której już nigdy później nie udało mi się zrobić. Nie żebym na to pracował, bo ostatnio brzuszki robię wyłącznie korespondencyjnie... Od jutra zaczynam urlop z familią, ale zanim wyjedziemy...ostatni trening o 7:30. Pozdróweczki. Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 Sylwetki z obydwu zdjęć, które tu ostatnio wrzuciłeś dzieli niezły dystans. Jest jeszcze zdjęcie z czerwca 2016, 110KG i wyglądam jakbym był w 9 miesiącu. Tego zdjęcia nie wklejam, nie chcecie tego widzieć. Cytuj Link to post Share on other sites
Player1 1183 Napisano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2016 Urlop się skończył, czas wrócić do treningów. Po 2 tygodniach przerwy i 2 miesiącach FBW wracam do splita, czyli tego, co lubię najbardziej. Pierwsze 4 treningi za mną. Chodziłem wcześnie rano albo późno wieczorem i bez żadnego znajomka (dziś od 20:30 do 21:30 nogi) a że na siłce pustki jak nigdy to ćwiczyłem sobie z własną muzą ze słuchawek. Dawno nie słuchałem własnej muzy do ćwiczeń i bardzo mi się to podoba. +5 do zapału. Ale żeby nie było tak kolorowo, wczoraj wchodzę na wagę, tak z ciekawości, bo żona się ważyła, a tu zonk: 69, czyli 3 kilo w dół... Coś cienko widzę dobicie do starej wagi 75. Wiem, że to kwestia żarcia, ale nie chce mi się na siłę jedzenia wciskać, kiedy nie jestem głodny. Cytuj Link to post Share on other sites
Adille 69 Napisano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 nie chce mi się na siłę jedzenia wciskać, kiedy nie jestem głodny. Mam takiego znajomego który już 3 rok masuje (nonstop) ale jak gość zjada na śniadanie kinderbueno z kawą, na lunch bułkę z kurczakiem i po pracy kebab albo makaron z mięsem, no i oczywiście 3 'szejki' dziennie. Kalorie z tego może w granicach 2k ale się nie załamuję jak ktoś podważy jego diete kompletnie to ingoruje. Może po prostu źle jesz, problemem może być zjadanie posiłków które zapychają na dłużej w środku dnia, lub mało zbilansowane kalorycznie posiłki tłuszcze powinny grać dużą role w podbijaniu kalori, łyżka oliwy to już prawie 100 kalori. Człowiek stara się podnosić coraz więcej a nie stara się odpowiednio jeść Cytuj Link to post Share on other sites
Cepheus119 553 Napisano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 Mam takiego znajomego który już 3 rok masuje (nonstop) ale jak gość zjada na śniadanie kinderbueno z kawą, na lunch bułkę z kurczakiem i po pracy kebab albo makaron z mięsem, no i oczywiście 3 'szejki' dziennie. Kalorie z tego może w granicach 2k ale się nie załamuję jak ktoś podważy jego diete kompletnie to ingoruje. jeśli ma 16 - 25 lat i jest ektomorfikiem to może i mu się uda :DD inaczej będzie jak w piosence Taco Hemingwaya "Tylko ziomek weź kolegom tu się przypatrz i policz, że cztery piąte z nich wygląda tak jak Michał Milowicz" dobra nuta tak nawiasem mówiąc, czasami każdemu by się zimny prysznic przydał Taco Hemingway - Białkoholicy, polecam Cytuj Link to post Share on other sites
Player1 1183 Napisano 1 Września 2016 Udostępnij Napisano 1 Września 2016 Taco Hemingway - Białkoholicy, polecam Ostatnio podłapałem tego typa od córki i bardzo mi podeszły ostatnie dwie EPki. A co do żarcia: Może po prostu źle jesz jem lepiej niż przeciętnie, pilnuje żeby zjeść 4 posiłki dziennie, czasami nawet 5, choć wiadomo, że wtedy są to małe porcje. Nie zapycham się słodyczami a na śniadanie najczęściej jem klasykę czyli owsiankę na mleku gotowaną z surowym jajkiem z dodatkiem banana i masła orzechowego (takiego bez oleju palmowego, cukru czy innych syfów). Żadne kinderbueno czy inne badziewia. Generalnie trudno mi przybrać na wadzę i nie mam ochoty wciskać w siebie jedzenia na siłę. Zresztą nie mam ciśnienia na robienie masy kosztem jakości, więc nie płakać nad wagą nie będę. Ważniejsze są dla mnie obwody mięśni i proporcje. Cytuj Link to post Share on other sites
GRAABI 7278 Napisano 3 Września 2016 Udostępnij Napisano 3 Września 2016 69 Przy jakim wzroście? Mi przez wakację waga skoczyła w górę,obecnie utrzymuje ją na poziomie ~86kg (bf ~ 15%) Ogólnie celem było utrzymanie jej poniżej 85kg,ale siła poszła na tyle w górę (szczególnie w zarzutach i siadach) ,że nie chcę tego teraz tracić Cytuj Link to post Share on other sites
Player1 1183 Napisano 4 Września 2016 Udostępnij Napisano 4 Września 2016 Przy jakim wzroście? Już kiedyś pisałem, że nikczemnym czyli 168 cm. Ale te 69 kg to nieco przekłamane wskazanie wagi domowej, bo na elektronicznej na siłce 2 dni później było już 70,5. Niemniej ok 2 kg zgubiłem, choć to plus mała przerwa tylko motywują mnie bardziej do pilnowania michy i zapierdzielania na treningach. Plus doszła l-arginina przed treningiem, dla mnie nowość, i monohydrat, którego już bardzo dawno nie stosowałem. Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 7 Września 2016 Udostępnij Napisano 7 Września 2016 Ja staram się wyciąć do 85. Ciężko idzie może do końca roku ogarne Cytuj Link to post Share on other sites
kacperq 2048 Napisano 7 Września 2016 Udostępnij Napisano 7 Września 2016 (edytowane) jak miałem 16-17 lat, to na zwykłym żarciu miałem dobrze zrobioną kratę ABS u chudych jest jak duże łapy u grubych - nie liczy się. Edytowane 7 Września 2016 przez kacperq 2 Cytuj Link to post Share on other sites
bialyboski 5351 Napisano 7 Września 2016 Udostępnij Napisano 7 Września 2016 Dopisz tą sentencję do bloga. Poziom może już iść tylko w górę... 4 Cytuj Link to post Share on other sites
kacperq 2048 Napisano 7 Września 2016 Udostępnij Napisano 7 Września 2016 (edytowane) Hahaha czekałem na to Już nawet nie chcę mi się z Tobą dyskutować, kmiocie. Szkoda klawiatury na Twoją marną osobę. //jak ktoś jeszcze ma ochotę na osobiste wycieczki zapraszam do mnie po odbiór nagrody. sv Edytowane 7 Września 2016 przez sid vicious Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts