drachenfeles 5499 Napisano 24 Marca 2014 Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 klasyk Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 25 Marca 2014 Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 W sumie to chyba wszystkie choroby z rodziny mi się dostały + kilka extra. Cytuj Link to post Share on other sites
dentor23 319 Napisano 27 Marca 2014 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 (edytowane) Mam takie pytanie co do "spalaczy" tłuszczu , one naprawdę działają czy to będzie zwykła starta pieniędzy bo mam zamiar sobie kupić coś takiego , ponieważ przy mojej redukcji paliło się wszystko i masa fatu została Nwm co się dzieje ale cały czas nie mogę wklejać linków Edytowane 27 Marca 2014 przez dentor23 Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 27 Marca 2014 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Szkoda kasy i zdrowia. Cytuj Link to post Share on other sites
dentor23 319 Napisano 27 Marca 2014 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 @up Możesz jakoś to rozwinąć ? Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 27 Marca 2014 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 jak chcesz zobaczyć jak działa termogenik weź 2 aspiryny, do tego 2 cirrusy i popis podwójnym espresso, generalnie nic godnego polecenia, a skoro został ci smalec po redukcji to znaczy, że dieta była źle ułożona i żadna chemia tego nie zmieni Cytuj Link to post Share on other sites
verul 373 Napisano 27 Marca 2014 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 (edytowane) Cirrus ma pseudoefedryne. Niech walnie tussi z kofeina. 2 x tussi plus mocna kawa albo 1 - 2 tabletki 200mg kofeiny i jest jazda. Aspiryna chyba jest tutaj tylko oslonowo dla serca. Wlasnie zestaw 2 tussi z 2 tabletkami kofeiny mnie niezle raz trzepnal, az sie zdziwilem ze tak mocno, bo smo tussi tak nie lapie. Bylo to troszke tylko slabiej i znacznie jednak przyjemniej jak to gdy kiedys przez pomylke przyjalem 2g (2000mg) kofeiny w tabsach ;P Dodam tylko ze tamto tussi wzialem wtedy na przeziebienie, a kofeine w tabsach tak z przyzwyczajenia zeby sie obudzic... A generalnie to szkoda kasy na spalacze, bo wystarczy madra suplementacja i odzywianie. Przyprawy: cynamon, imbir, kurkuma, chilli, bazylia, oregano Suple: chrom organiczny, kofeina, ew ekstrakt zielonej herbaty, kwas alfa liponowy do posilku z weglami, omega 3 Napoje: zielona herbata, kawa (no chyba ze w tabsach bierzesz), czarna herbata W tym co wyzej napisalem jest w zasadzie wszystko to co w spalaczach, a nawet wiecej. Do tego taniej, wiecej i lepszej jakosci. Edytowane 27 Marca 2014 przez verul Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 27 Marca 2014 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 po tussi i kofeinie trzepie, ale to nie jest termo, który jest chyba najpopularniejszym środek "na spalanie", natomiast też jestem zdania, że szkoda się truć Cytuj Link to post Share on other sites
leto87 2293 Napisano 27 Marca 2014 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Palilo sie wszystko? z ciekawosci zapytam czy kupiles to bcaa? Cytuj Link to post Share on other sites
dentor23 319 Napisano 27 Marca 2014 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 (edytowane) tak kupiłem i brałem jedną kapsułkę dziennie przed treningiem ale co do diety to od tygodnia jej nie stosuję bo jestem chory i waga skoczyła o 2,5 kg bo miałem zero ruchu tylko leżenie w łóżku i jedzenie Edytowane 27 Marca 2014 przez dentor23 Cytuj Link to post Share on other sites
leto87 2293 Napisano 27 Marca 2014 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 1 kapsulka dziennie przed treningiem to pewnie ze 4 gramy.. Trzeba by walic ze 20g zeby to mialo szanse zadzialac. Ale moim zdaniem to najbardziej przereklamowany suplement jaki bralem. Miales duzo bialka w diecie wiec nie wiem kto ci to doradzil Cytuj Link to post Share on other sites
verul 373 Napisano 27 Marca 2014 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Jedna kapsulka w najlepszym wypadku ma troche ponad 1 gram. Tego to sie bierze 5 - 10 gram A mozna i wiecej jak ktos majetny, bo w sumie nawet 30 gram przeciez nie zaszkodzi. ale to nie jest termo, który jest chyba najpopularniejszym środek "na spalanie" Termo to jest jak sie zima siedzi w 16 stopniach. Zdrowiej dla krazenia, zoladka, wszyskiego i taniej bo nie placisz za tabsy i na ogrzewaniu oszczedzasz ;P Cytuj Link to post Share on other sites
dentor23 319 Napisano 27 Marca 2014 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 szczerze ? To sam nwm wiem że dieta była słaba ale jej używałem przez ostatni tydzień się zapuściłem więc znów muszę dietę inną lepszą ułożyć bo znów wróciłem do tego co było przed dietą czyli 66 to teraz tak na czym się muszę skupić żeby zbić do tych 59/60 kg jakich produktów brać najwięcej a jakich unikać jak ognia. Cytuj Link to post Share on other sites
leto87 2293 Napisano 27 Marca 2014 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 (edytowane) Dieta w mojej ocenie byla dobra, tylko za krotka, za malo cwiczen stricte silowych a za duzo "biegania". Wtedy miesnie mialyby szanse zostac a moze i troche podrosnac. Polecalbym zrobic mase miesniowa bo wtedy bedzie sie latwiej zredukowac. A szybkosc tez ci odrazu nie spadnie, podejrzewam ze nawet wzrosnie. Przynajmniej na tym etapie na ktorym jestes. Poogladaj Roy Jones jr. moze nie twoj styl ale jaki gosciu byl szybki w pale sie nie miesci. Edytowane 27 Marca 2014 przez leto87 Cytuj Link to post Share on other sites
dentor23 319 Napisano 27 Marca 2014 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 za malo cwiczen stricte silowych a za duzo "biegania". w zasadzie też to zauważyłem ale nie mam jak tego zmienić brak pieniędzy na siłownię w tym miesiącu a chodzi mi tylko o to żeby dobić 59/60 kg potem bd budował masę mięśniową teraz chcę się "wysuszyć" więc bieganie najlepiej się do tego nadaje Cytuj Link to post Share on other sites
leto87 2293 Napisano 27 Marca 2014 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Z bieganiem zdania sa podzielone, niektorzy w tym ja powiedza ze sama silownia, gdy utrzymuje sie dynamiczne tempo cwiczen, jest lepsza do spalania tkanki tluszczowej a ryzyko spalenia miesni jest mniejsze bo sa pobudzane do dzialania i organizm to widzi. Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 27 Marca 2014 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 w zasadzie też to zauważyłem ale nie mam jak tego zmienić brak pieniędzy na siłownię w tym miesiącu a chodzi mi tylko o to żeby dobić 59/60 kg potem bd budował masę mięśniową teraz chcę się "wysuszyć" więc bieganie najlepiej się do tego nadaje To rób obwody z ćwiczeń kalistenicznych + HIIT. Podciąganie, różne warianty pompek, pistolety etc. Cytuj Link to post Share on other sites
dentor23 319 Napisano 27 Marca 2014 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 @up a co to dokładnie jest ? Cytuj Link to post Share on other sites
JohnyRambo 221 Napisano 27 Marca 2014 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Clen burnexin od Treca fajnie grzeje, apropo spalaczy Cytuj Link to post Share on other sites
maykey 5 Napisano 27 Marca 2014 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 W tussi juz nie ma efki.. Cytuj Link to post Share on other sites
verul 373 Napisano 27 Marca 2014 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 (edytowane) HIIT do spalania fatu jest dobry bo niezle podkreca metabolizm. Ale jego mozna robic max 3 razy w tygodniu i nie mozna laczyc z innymi cwiczeniami plus trzeba miec diete wysokoweglowa. Rownie dobrze mozesz sobie strzelic ketogeniczna. A wlasnie - bo piszesz tak o tej wadze bez sensu, a to mi nic nie mowi. NApisz jaki masz teraz %bf Ewentualnie skorzystaj z kalkulatora bf na potreningu jezeli nie masz faldomierza/suwmiarki. @leto tak od razu miesni sie nie pali, nie przesadzaj. @maykey nie ma? Mhm, czyli na recepte jest z uwagi na te ziolka, a o efedrynie pisza na opakowaniu i ulotce tak dla jaj? Edytowane 27 Marca 2014 przez verul Cytuj Link to post Share on other sites
maykey 5 Napisano 27 Marca 2014 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Masz racje, zawiera 0,015mg. Ja przyjmowałem 0,060mg, wiec musialbym 4 tabsy wchłonąć, troche nieopłacalne. Polecam porządną przedtreningowkę (stary jack, mesomorph, assualt, dorian) i intensywny trening i tak jak kolega wyżej napisał, nie bedzie potrzeby biegania.. no chyba, że ktoś na ostro się zalał. Cytuj Link to post Share on other sites
dentor23 319 Napisano 27 Marca 2014 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 ta efedryna co to dokładnie jest hmm ? Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 27 Marca 2014 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 taki stymulant działający ogólnoustrojowo, w lekach znajdziesz jej syntetyczną formę, czyli pseudoefedrynę Cytuj Link to post Share on other sites
verul 373 Napisano 27 Marca 2014 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 zawiera 0,015mg 15mg a nie 0,015mg Efki uzywano do spalania fatu w mieszance ECA, ale poniewaz to lek na recepte to ciezko by bylo na tym redukcje robic. Opakowanie 20 tabsow, 2 na raz, przynajmniej 2 porcie na dzien czyli 4 tabsy to na tydzien 28 - ponad jedno opakowanie. A poza tym malo ktora apteka to ma wiec nawet majac recepte trzeba w zasadzie zamawiac i przyjezdzac na drugi dzien. Zeby fat spalac niepotrzebne. Ja do 8% zszedlem teraz bez tego. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts