Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ależ ja klepię rekordy. Tylko jak się wypalę po tych 4-6tyg to robię regres w kilogramach i lecę dalej. Ewentualnie zmieniam plan bądź cel/priorytet treningu, dopracowuję partie które blokują progres np. przysiadu a potem znów wynik strzela do góry.
Jedynie argument restrykcyjnej diety do mnie przemawia, bo ja mogę sobie pozwolić na ładowanie tyle carbo w posiłkach ile mi się podoba.

@up - a dokładniej, co to takiego ?

a różne próbowałem z tych lepszych to z treca to sawa , scitec hood blood nic po tym nie było nic nie klepło no ale na każdego inaczej działa   noxpumup na starej zasadzie jak był w nim gyranium co ta odżywka podchodziła pod doping i ją wycofali to znaczy niektóre składniki z niej

Edytowane przez xnn123

Na stawy najlepsza deka;)

aż się zastanawiam czy nie masz racji , biorę Flexa już trzecie pudełko razem z animal omega. Bo co chwile a to bark , kolano , staw skokowy. Dobija mnie to już normalnie bo nie mogę miesiąca normalnie potrenować bez kontuzji. Pamiętam takie 2ml Oragnonu z zółtymi kapselkami , ale teraz wszystko w 10ml flakonie robią i chyba to deka tylko z nazwy.

ogólnie  tak cwiczę a te kontuzje mam od parteru. Ale ile można mieć kontuzji , chyba siadło mi to właśnie od szarpania na siłce za młodu i teraz są efekty jakie są :(

Niby jest okres że jest spoko progres z treningu na trening , a teraz od pazdziernika co trening to coś mi jest , można się zdołować...

taki trening na stawy/naczynia to na mnie czeka, jest następny w kolejce, jeszcze z ~miesiąc pociągnę siłowy i czas na coś nowego

edit

no i skończyło się rumakowanie, okresowe badania i znów pikawa szwankuje, na szczęście nie mam zakazu wstępu na siłkę, ale zakaz ćwiczeń siłowych/wysiłkowych, także "regeneracja"

ktoś ma jakieś sugestie, tzn jak sobie treningi ułożyć / jakich ćwiczeń użyć, żeby miały ręce i nogi?

generalnie poniedziałek-środa-piątek