mi96 384 Napisano 8 Października 2012 Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Soki warzywne robię sobie samodzielnie Własnie szukam czegoś, jako zamiennik tej wody, bo już ją któryś rok z rzędu piję i mi po prostu obrzydła. Czyli lepiej pozostać przy czymś naturalnym typu woda+cytryna+mięta niż pchać się w te izotoniki? Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 8 Października 2012 Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Kupiłem Olimpa, jest naprawdę OK. Ma niby L-Karnitynę, ale to nic złego. Cenowo także tragedii nie ma. Sama woda nie wchodzi przy wysiłku, ja kiedyś mieszałem z colą, a soki owocowe/kompoty (nie wiem jak z warzyw) podobno bardziej odwadniają organizm. Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 8 Października 2012 Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Jak to woda nie wchodzi?! Ma byc smacznie? Chyba nie o to chodzi;) Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 8 Października 2012 Udostępnij Napisano 8 Października 2012 BIG jak nie wchodzi to nie pijesz. Jak nie pijesz to się odwadniasz. Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 8 Października 2012 Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Ale jak moze nie wchodzic!?? Woda to najbardzirj naturalny napoj:) Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 8 Października 2012 Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Nie wiem, przy dużym wysiłku osobiście mam wodowstręt. Gdybym napił się samej wody to haft murowany. Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 8 Października 2012 Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Kazdy najlepiej zna siebie:) Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 8 Października 2012 Udostępnij Napisano 8 Października 2012 nie ma nic lepszego niz woda, nic Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 8 Października 2012 Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Finlandia jest najlepsza;) Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 8 Października 2012 Udostępnij Napisano 8 Października 2012 (edytowane) wodowstręt Rowniez kiedys nie moglem zrozumiec ludzi pijacych pare litrow wody dziennie, teraz pije tylko wode gdy jestem spragoniony Finlandia jest najlepsza;) aaa Ty tu teraz o tzw wodach szlachetnych, a to co innego Edytowane 8 Października 2012 przez dodo24x Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 8 Października 2012 Udostępnij Napisano 8 Października 2012 http://bieganie.mauser.com.pl/2011/08/03/napoje-izotoniczne-test-4move-gatorade-isoplus-isostar-oshee-powerade/ Zobaczcie na definicje napoju izo. Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 8 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 8 Października 2012 jesli sie jej calkowicie nie poswiecisz (jedzienie w idealnych odstepach czasu, dobra dieta, 100% na silowni za kazdym razem) nie mozesz liczycz na fajerwerki. To bardziej styl zycia niz cokolwiek innego Ja sie poswiecam 100% a tu kupa a nie efekt Ale jak moze nie wchodzic!?? Woda to najbardzirj naturalny napoj:) Mi np. nie wchodzi zimna woda Mam wrazliwe zeby i tyle nie ma nic lepszego niz woda, nic Jest, woda z sokiem cytrynowym Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 8 Października 2012 Udostępnij Napisano 8 Października 2012 zobaczylismy Ja sie poswiecam 100% a tu kupa a nie efekt chcesz powiedziec ze nie pamietasz nawet jak smakuje kawa z dodatkiem mleka, czekolada, ba!! udko kurczaka. jesz z zegarkiem w reku co 3h. dieta skladajaca sie z warzyw, owocow, orzechow, tunczyka, lososia, bialego miesa, indyka, chudej wolowiny (itp itp) Wydajesz kupe kasy na suplementy i kazde cwiczenie na silowni wykonujesz powoli i idealnie, nigdy nie odpuszczasz ? wiem ze sie da, wszystko sie da wystarczy konsekwentosc i cierpliwosc Mam wrazliwe zeby i tyle od tej wody z cytryna Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 8 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Wydajesz kupe kasy na suplementy i kazde cwiczenie na silowni wykonujesz powoli i idealnie, nigdy nie odpuszczasz ? Tak, poza jednym cheat mealem w tygodniu Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 9 Października 2012 Udostępnij Napisano 9 Października 2012 jak dlugo cwiczysz ? Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 9 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Ponad 2 lata, na poczatku efekty byly jak sie nie przykladalem 100%, jak zaczalem sie przykladac jakies 7-8 msc temu to przestoj w efektach Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 9 Października 2012 Udostępnij Napisano 9 Października 2012 moze jestes zbyt wymagajacy, pokaz zdjecia opisz plan, daj pelen obraz... Cytuj Link to post Share on other sites
fatalyx 14 Napisano 9 Października 2012 Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Co do wody to ja się wypowiem tak : przed treningiem wrzucam do 1.5 l żywca niegazowanego witaminę C tam w większej dawce rozpuszcza się i jest ok, że tak powiem lepsze samopoczucie na treningu i jakiś smaczek ;D Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 9 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Wszedlem na redukcyjny trening jakies 2-2,5 msc temu z waga 133kg, zredukowalem sie do 135 kg teraz Zdjecia gdzies tam wczesniej wklejalem, obecnie robie FBW wytrzymalosciowe (3 treningi/tydzien + dodatkowe wizyty na pakerni na cardio - 20 min HIIT na rowerku i 20 min normalnego powerwalka (w strefie spalania tluszczu) na biezni) FBW to nie ma co wklejac, bo to nic niezwyklego. Mialem plan na tej redukcji zejsc do 125kg Obecny poziom tkanki tluszczowej to ok. 28-30% Zaczynalem z waga ~170kg w najgorszym momencie juz podczas treningu bylo 190kg Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 9 Października 2012 Udostępnij Napisano 9 Października 2012 ja zaczynalem od 95 i w 4 miesiace bylo 70 teraz mam ok 80 (zdjecie 1 strone wczesniej) wiec wiem ze sie da. skoro nie masz rezultatow moze miesnie przyzwyczaily sie do treningow, zmien plan i zmien diete. a tak wogole, jaka masz diete !? co dokladnie jesz.??? masz ogromy potencjal z taka waga wiec nie pitol mi tu teraz ze sie nie da bla bla bla moge Ci wkleic zdjecie przed tym jak zaczelem cwiczyc (wygadalem jakby mnie ugryzlo 1000 pszczol) Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 9 Października 2012 Udostępnij Napisano 9 Października 2012 GreQ - pogadamy na priv Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 9 Października 2012 Udostępnij Napisano 9 Października 2012 ale dyskryminacja Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 9 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 9 Października 2012 nie pitol mi tu teraz ze sie nie da Przeciez nigdzie tak nie napisalem co dokladnie jesz.??? Dieta ~2000 kcal (wiecej w zdrowym zarciu przejesc nie jestem w stanie) ~150g bialka ~200g wegli ~40g tluszczy 5-6 posilkow dziennie, ryze, makarony, kurczaki, wszystko przygotowane co do grama poprzez http://fitnesscatering.waw.pl Poczatkowo moje slabe wyniki byly spowodowane niedoborem testosteronu w organizmie, teraz jakos to powoli wyrownuje Trening zmieniam srednio raz na 3 miechy. GreQ - pogadamy na priv Ok Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 9 Października 2012 Udostępnij Napisano 9 Października 2012 A ja po chorobie mam ponad 8kg masy do odrobienia, w spodnie które ledwie się mieściłem teraz wchodzę dwiema nogami. Tyle szczęścia w nieszczęściu, że przy okazji zeszło też tłuszczu. Jeszcze trzeba dojść do siebie, a gdzieś późną zimą będę mógł masować z powrotem. Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 9 Października 2012 Udostępnij Napisano 9 Października 2012 ale dyskryminacja poczułeś się urażony, do Ciebie też napiszę Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts