Skocz do zawartości

Recommended Posts

Soki warzywne robię sobie samodzielnie :) Własnie szukam czegoś, jako zamiennik tej wody, bo już ją któryś rok z rzędu piję i mi po prostu obrzydła. Czyli lepiej pozostać przy czymś naturalnym typu woda+cytryna+mięta niż pchać się w te izotoniki?

wodowstręt

Rowniez kiedys nie moglem zrozumiec ludzi pijacych pare litrow wody dziennie, teraz pije tylko wode gdy jestem spragoniony

Finlandia jest najlepsza;)

aaa Ty tu teraz o tzw wodach szlachetnych, a to co innego :)

Edytowane przez dodo24x

jesli sie jej calkowicie nie poswiecisz (jedzienie w idealnych odstepach czasu, dobra dieta, 100% na silowni za kazdym razem) nie mozesz liczycz na fajerwerki. To bardziej styl zycia niz cokolwiek innego

Ja sie poswiecam 100% a tu kupa a nie efekt :(

Ale jak moze nie wchodzic!?? Woda to najbardzirj naturalny napoj:)

Mi np. nie wchodzi zimna woda ;)

Mam wrazliwe zeby i tyle :D

nie ma nic lepszego niz woda, nic

Jest, woda z sokiem cytrynowym ;)

zobaczylismy

Ja sie poswiecam 100% a tu kupa a nie efekt

chcesz powiedziec ze nie pamietasz nawet jak smakuje kawa z dodatkiem mleka, czekolada, ba!! udko kurczaka. jesz z zegarkiem w reku co 3h.

dieta skladajaca sie z warzyw, owocow, orzechow, tunczyka, lososia, bialego miesa, indyka, chudej wolowiny (itp itp)

Wydajesz kupe kasy na suplementy i kazde cwiczenie na silowni wykonujesz powoli i idealnie, nigdy nie odpuszczasz ?

wiem ze sie da, wszystko sie da wystarczy konsekwentosc i cierpliwosc

Mam wrazliwe zeby i tyle

od tej wody z cytryna

Wszedlem na redukcyjny trening jakies 2-2,5 msc temu z waga 133kg, zredukowalem sie do 135 kg teraz :P

Zdjecia gdzies tam wczesniej wklejalem, obecnie robie FBW wytrzymalosciowe (3 treningi/tydzien + dodatkowe wizyty na pakerni na cardio - 20 min HIIT na rowerku i 20 min normalnego powerwalka (w strefie spalania tluszczu) na biezni)

FBW to nie ma co wklejac, bo to nic niezwyklego.

Mialem plan na tej redukcji zejsc do 125kg

Obecny poziom tkanki tluszczowej to ok. 28-30%

Zaczynalem z waga ~170kg w najgorszym momencie juz podczas treningu bylo 190kg

ja zaczynalem od 95 i w 4 miesiace bylo 70 teraz mam ok 80 (zdjecie 1 strone wczesniej) wiec wiem ze sie da.

skoro nie masz rezultatow moze miesnie przyzwyczaily sie do treningow, zmien plan i zmien diete.

a tak wogole, jaka masz diete !? co dokladnie jesz.???

masz ogromy potencjal z taka waga wiec nie pitol mi tu teraz ze sie nie da bla bla bla moge Ci wkleic zdjecie przed tym jak zaczelem cwiczyc (wygadalem jakby mnie ugryzlo 1000 pszczol)

nie pitol mi tu teraz ze sie nie da

Przeciez nigdzie tak nie napisalem :)

co dokladnie jesz.???

Dieta ~2000 kcal (wiecej w zdrowym zarciu przejesc nie jestem w stanie)

~150g bialka ~200g wegli ~40g tluszczy

5-6 posilkow dziennie, ryze, makarony, kurczaki, wszystko przygotowane co do grama poprzez http://fitnesscatering.waw.pl

Poczatkowo moje slabe wyniki byly spowodowane niedoborem testosteronu w organizmie, teraz jakos to powoli wyrownuje :)

Trening zmieniam srednio raz na 3 miechy.

GreQ - pogadamy na priv

Ok :)