PiterGames 295 Napisano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 A ja już od 4 miesięcy chodzę na siłownie . Cytuj Link to post Share on other sites
Player1 1183 Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 I tak trzymaj. Kiedyś też liczyłem ile to już miesięcy i myślałem sobie, że jak mi stuknie rok to będzie już mega wynik, potem stuknął rok i 2 i 3, ale potem były dłuuugie przerwy i po ostatnim takim "odpoczynku" prawie nic z wyrobionej wcześniej formy nie zostało. Obecnie mam 13 miechów "ciągu" bez większych przerw i jest spoko, ale w brodę sobie pluję, że roztrwoniłem dorobek kilku ładnych o mi się zachciało przerwy robić. Cytuj Link to post Share on other sites
Klikacz 1462 Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 A Verul co? Odpoczywa, czy odszedł z forum na zawsze? Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Jakiś błąd się wkradł, wczoraj normalnie pisał a 'usunięty' jest od 2 dni. Cytuj Link to post Share on other sites
verul 373 Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Caly czas normalnie pisze 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Kroju 42 Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Zamówiłem: http://www.marbo-sport.pl/product-pol-17667-Lawka-regulowana-MH-L115-Marbo-Sport.html http://www.marbo-sport.pl/product-pol-10362-Uchwyty-do-pompek-BB-632-Body-Sculpture.html http://www.marbo-sport.pl/product-pol-15161-Stojaki-pod-sztange-regulowane-2-sztuki-MH-S001-Marbo-Sport.html Jeszcze brakuje gryfu do obciążeń i porządnej diety 1 Cytuj Link to post Share on other sites
verul 373 Napisano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 (edytowane) I fajnie Tylko nie probuj robic wyciskania na sosie ujemnym, bo bez oparcia dla nog zjedziesz po lawce w dol Choc takie oparcie mozna latwo zrobic nawet samemu, na dobra sprawe wystarcza polaczone ze soba dwa metalowe grubsze prety w formie litery "T" wsadzone w otwor pod prase do nog. Dodano: Edytowane 16 Stycznia 2015 przez verul Cytuj Link to post Share on other sites
dentor23 319 Napisano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 i niestety nie wyszło z zawodami... nie jedziemy jutro nie każdy miał przeciwnika a jechać 400km żeby walczyły 2 osoby mijają się z celem... dawno nie byłem tak rozczarowany Cytuj Link to post Share on other sites
Mariaan33 37 Napisano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 O widzę fajny temat. Jak by ktoś coś z suplami chciał to polecam autorskie produkty KFD, chyba najlepsza jakość co do ceny Cytuj Link to post Share on other sites
dentor23 319 Napisano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 jest jeszcze SFD, jakość podobna a jak się patrzy cenowo na białko to można dorwać nawet taniej Cytuj Link to post Share on other sites
verul 373 Napisano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Mi SFD mniej smakuje, a na ogol jest drozsze. I nie maja wersji takiej jak KFD WPC Premium co sie szybko i latwo rozpuszcza. Nie pamietam jak sie to nazywa. Cytuj Link to post Share on other sites
dentor23 319 Napisano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Może i gorzej się rozpuszczają ale kiedy się nie ma środków na zakup odżywek to się bierze to co jest najtańsze i nie wybrzydza Cytuj Link to post Share on other sites
okar19 8223 Napisano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 w sobotę czekają mnie mistrzostwa Polski i wyjazd do Mińska Mazowieckiego liczę na to że znów uda mi się osiągnąć sukces Być może pod koniec czerwca dostanę swoją pierwszą walkę, kawał czasu więc wiele sie moze jeszcze wydarzyć Cytuj Link to post Share on other sites
dentor23 319 Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Może się dużo wydarzyć ale jak jest szansa to trzeba tyrać, ja w czerwcu bd mieć 1 walkę na Mistrzostwach Polski IFMA w Muay Thai jako senior sporo pracy jeszcze mnie czeka. A teraz pytanie, opłaca się zgłaszać strony na której handlują sterydami ? Czy nie ma to większego sensu i szkoda zachodu. Cytuj Link to post Share on other sites
Player1 1183 Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Ale komu chcesz to zgłosić i co miałoby się "opłacać"? Policji? Walka z wiatrakami. Jak ktoś chce przykoksić, to sobie znajdzie jak nie z tego źródła to z innego. Jego zdrowie, jego sprawa. Zaliczyłem w życiu kilka siłowni i w każdej można było kupić koks, więc to, że sprzedają przez internet, nie jest niczym nadzwyczajnym. Ja nie czuję się stróżem moralności. Cytuj Link to post Share on other sites
verul 373 Napisano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Ja uwazam ze czlowiek jest wlascicielem swojego organizmu i jak chce to niech sobie szkodzi. A jak w ten sposob oszukuje na zawodach to juz broszka organizatorow zeby badania antydopingowe przeprowadzali. Cytuj Link to post Share on other sites
sword88 560 Napisano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 A co wy myślicie że Schwarzenegger, Stalone czy nasz Pudzian zrobili swoją masę na mleku i drożdżówkach? Jak masz ogarniętego lekarza to można się bawić w farmakologię. Cytuj Link to post Share on other sites
Klikacz 1462 Napisano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Zaliczyłem w życiu kilka siłowni i w każdej można było kupić koks Prawda. Z tym jest jak z zielonym albo dopalaczami. Jak chcesz to dostaniesz i tego nie powstrzymasz. Zgłosisz jedną stronę, powstaną inne trzy. Szkoda zgrywać obrońcę ludu i lepiej zająć się swoimi sprawami Cytuj Link to post Share on other sites
dentor23 319 Napisano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Sam nie mam nic do sterydów o ile są one z apteki przepisane przez lekarza, ale jeśli jechały jakimś byle czym z Jamajki to można mieć problem Cytuj Link to post Share on other sites
verul 373 Napisano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Volenti non fit iniuria Cytuj Link to post Share on other sites
Alpi 352 Napisano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Prawda. Z tym jest jak z zielonym albo dopalaczami. Jak chcesz to dostaniesz i tego nie powstrzymasz. Zgłosisz jedną stronę, powstaną inne trzy. Szkoda zgrywać obrońcę ludu i lepiej zająć się swoimi sprawami ja się jeszcze nie spotkałem nigdzie Cytuj Link to post Share on other sites
verul 373 Napisano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 A szukales? Cytuj Link to post Share on other sites
Alpi 352 Napisano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 A szukales? W sumie to nie ale o uszy mi się nie obiło nic Cytuj Link to post Share on other sites
verul 373 Napisano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Bilboardow nie oczekuj 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Player1 1183 Napisano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Sam nie mam nic do sterydów o ile są one z apteki przepisane przez lekarza, ale jeśli jechały jakimś byle czym z Jamajki to można mieć problem Wiadomo, towar proso z apteki na receptę najlepszy bo z pewnego źródła i po dobrej cenie, ale najczęściej kupujesz od chłopa z siłki w szatni z torby treningowej czy plecaka...a skąd to przyjechało to już nie wiadomo, w sumie nie ważne dopóty, dopóki jest to produkt wyprodukowany przez firmę farmaceutyczną w odpowiednich warunkach a nie podróbka wyprodukowana w warunkach niespełniających żadnych norm. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts