Skocz do zawartości

Recommended Posts

I tak trzymaj. Kiedyś też liczyłem ile to już miesięcy i myślałem sobie, że jak mi stuknie rok to będzie już mega wynik, potem stuknął rok i 2 i 3, ale potem były dłuuugie przerwy i po ostatnim takim "odpoczynku" prawie nic z wyrobionej wcześniej formy nie zostało. Obecnie mam 13 miechów "ciągu" bez większych przerw i jest spoko, ale w brodę sobie pluję, że roztrwoniłem dorobek kilku ładnych o mi się zachciało przerwy robić.

I fajnie :) Tylko nie probuj robic wyciskania na sosie ujemnym, bo bez oparcia dla nog zjedziesz po lawce w dol ;) Choc takie oparcie mozna latwo zrobic nawet samemu, na dobra sprawe wystarcza polaczone ze soba dwa metalowe grubsze prety w formie litery "T" wsadzone w otwor pod prase do nog.

Dodano:

Edytowane przez verul

w sobotę czekają mnie mistrzostwa Polski i wyjazd do Mińska Mazowieckiego liczę na to że znów uda mi się osiągnąć sukces :)

Być może pod koniec czerwca dostanę swoją pierwszą walkę,  kawał czasu więc wiele sie moze jeszcze wydarzyć ;) 

Może się dużo wydarzyć ale jak jest szansa to trzeba tyrać, ja w czerwcu bd mieć 1 walkę na Mistrzostwach Polski IFMA w Muay Thai jako senior sporo pracy jeszcze mnie czeka. :D 

A teraz pytanie, opłaca się zgłaszać strony na której handlują sterydami ? Czy nie ma to większego sensu i szkoda zachodu. 

Ale komu chcesz to zgłosić i co miałoby się "opłacać"? Policji? Walka z wiatrakami. Jak ktoś chce przykoksić, to sobie znajdzie jak nie z tego źródła to z innego. Jego zdrowie, jego sprawa. Zaliczyłem w życiu kilka siłowni i w każdej można było kupić koks, więc to, że sprzedają przez internet, nie jest niczym nadzwyczajnym. Ja nie czuję się stróżem moralności. 

Zaliczyłem w życiu kilka siłowni i w każdej można było kupić koks

Prawda. Z tym jest jak z zielonym albo dopalaczami. Jak chcesz to dostaniesz i tego nie powstrzymasz. Zgłosisz jedną stronę, powstaną inne trzy. Szkoda zgrywać obrońcę ludu i lepiej zająć się swoimi sprawami :P

Prawda. Z tym jest jak z zielonym albo dopalaczami. Jak chcesz to dostaniesz i tego nie powstrzymasz. Zgłosisz jedną stronę, powstaną inne trzy. Szkoda zgrywać obrońcę ludu i lepiej zająć się swoimi sprawami

ja się jeszcze nie spotkałem nigdzie :D 

Sam nie mam nic do sterydów o ile są one z apteki przepisane przez lekarza, ale jeśli jechały jakimś byle czym z Jamajki to można mieć problem

Wiadomo, towar proso z apteki na receptę najlepszy bo z pewnego źródła i po dobrej cenie, ale najczęściej kupujesz od chłopa z siłki w szatni z torby treningowej czy plecaka...a skąd to przyjechało to już nie wiadomo, w sumie nie ważne dopóty, dopóki jest to produkt wyprodukowany przez firmę farmaceutyczną w odpowiednich warunkach a nie podróbka wyprodukowana w warunkach niespełniających żadnych norm.