lukasz272015 231 Napisano 18 Października 2022 Udostępnij Napisano 18 Października 2022 Witam, jaka najlepsza płatna chmura do plików filmowych która umożliwia z niej striming czyli można oglądać pliki wideo z możliwością kupna blikiem nie mam karty kredytowej, wiem że google drive umożliwia oglądanie wrzuconych plików online a reszta jest coś takiego nie tylko filmy inne pliki też jak coś. Cytuj Link to post Share on other sites
030366 1011 Napisano 23 Października 2022 Udostępnij Napisano 23 Października 2022 W dniu 18.10.2022 o 11:31, lukasz272015 napisał: z możliwością kupna blikiem Wątpię żebyś coś takiego znalazł. To są usługi oferowane przez zagraniczne firmy (amerykańskie i inne), a o bliku to poza PL raczej nikt nie słyszał. Równie dobrze mógłbyś oczekiwać np. kontaktu z supportem przez GG. Cytuj Link to post Share on other sites
lukasz272015 231 Napisano 24 Października 2022 Autor Udostępnij Napisano 24 Października 2022 Znalazłem freedisc ale aktualnie wgrywanie danych wyłaczone jest na cda dodałem plik do prywatnych i jak na razie nie wywalili więc chyba będę wgrywał na cda do prywatnego no i mogę oglądać :) jakość taka jak z pliku. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts