Eriot 0 Napisano 6 Października 2022 Udostępnij Napisano 6 Października 2022 (edytowane) Hejo przeglądając ostatnio internet natknąłem się na tego producenta akcesoriów telefonowych Wszystko legitnie, mają zwroty do 100 dni itp . Posiadają wielką ofertę i ciekawy wybór akcesoriów do telefonów polecam gorąco Edit: Panowie w komentarzach też mnie trochę namówili pozdrowienia dla nich Edytowane 23 Czerwca 2023 przez adivxv możliwy spam Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14071 Napisano 6 Października 2022 Udostępnij Napisano 6 Października 2022 Ja mam ich ładowarkę i powerbank i jestem zadowolona z tych sprzętów, jakość też jest dobra. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
wid3l3c 350 Napisano 6 Października 2022 Udostępnij Napisano 6 Października 2022 (edytowane) Mam od nich transmiter FM na 12V i działa fajnie - kupiony w biedrze. Mam kilka kabli 2 metrowych USB-C, 2 kupione na allegro, np. takie: jestem bardzo zadowolony, S10Lite ładują mi na byle jakiej ładowarce zwykle w godzinę z kawałkiem od 15-20% - osiąga 2A na 2m a to już jest ogromny sukces oploty solidne, nic się nie strzępi. Dioda LED niestety na tyle mocna że w nocy świeci za mocno Mam też kable od nich kupione w biedronce na "stare" USB - też dają radę, fajne są, bo są dwustronne - w sensie nie trzeba obracać wtyczki by do portu wsadzić. Bo o ile USB-C jest, tak micro USB jest tylko jednostronne. @BlackCoffe jaką ładowarkę? bardzo się grzeje? Szukam i powiem szczerze kupiłem jakiegoś chińczyka za 2 dychy w Biedrze ładuje ładnie po 2A ale grzeje się pieruńsko. Żonie zamówiłem kiedyś ring do telefonu, również produkcji Baseusa: toto to gó**o jest, klej trzymał dobrze, ale na zawiasie bardzo szybko wyrobiły się gniazda wokół trzpienia i było po uchwycie. Nie mam doświadczenia z bardziej zaawansowanymi urządzeniami od nich, kable raczej mogę polecić. Edytowane 6 Października 2022 przez wid3l3c 1 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14071 Napisano 6 Października 2022 Udostępnij Napisano 6 Października 2022 Tutaj jest ta ładowarka, nie grzeje się aż tak przesadnie, w okolicach godziny telefon naładowany [ale mam baterię 4300mAh] Jak powiększych zdjęcie widać jej symbol. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
wodego 1371 Napisano 6 Października 2022 Udostępnij Napisano 6 Października 2022 Baseus, to znana chińska firma (przynajmniej dla mnie), gdyż od dawna widzę ich produkty w chińskich sklepach. Teraz mają oficjalne strony w wielu krajach. Jakoś nie mam żadnego produktu od nich, ale nie miałbym żadnego oporu, żeby kupić. Ostatnio kupowałem kabel i tylko długie oczekiwanie na przesyłkę (z Chin) zdecydowało, że wybrałem jakiś inny lokalnie dostępny kabel. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
8gwiazdek 255 Napisano 6 Października 2022 Udostępnij Napisano 6 Października 2022 Ogólnie polecam, mam ich ładowarki, transmitery, kable hdmi. Wyjątkiem są kable lightning. Rafał Bielawski robił ich testy na YT i nie wyrażał się o nich zbyt pochlebnie. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
wodego 1371 Napisano 6 Października 2022 Udostępnij Napisano 6 Października 2022 Test kabli do ajfona widziałem. Apple nie rozdaje zewnętrznym producentom chipów do identyfikacji akcesoriów, żeby mogli robić tanie, a dobre kable, więc co się dziwić? 1 Cytuj Link to post Share on other sites
raiders 2746 Napisano 6 Października 2022 Udostępnij Napisano 6 Października 2022 Mam od nich rozdzielacz hdmi jakoś daje rade ale miałam też kable hdmi i piec sztuk padło niemal w jednym czasie na przełomie maj - lipiec.Z dnia na dzień zaczęły się utraty sygnału, szumy, brak dźwięku, albo obrazu.Wszystkie Wymieniłem na bociana.Osobiście mam mieszane uczucia co do marki i jakości powiedział bym że takie 5+/10.P. S. Był też kabel do poco x3 niby miła być turbo charge , ale nie było.Wymieniłem na polecony mi ugreen i bez problemu działa. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
wodego 1371 Napisano 7 Października 2022 Udostępnij Napisano 7 Października 2022 W takim razie polecam firmę BlitzWolf dlatego, że mam sporo urządzeń: ze 4x słuchawki BT, 2 ładowarki (3x i 4x USB), kable. Niektóre akcesoria mam ponad 5 lat i żadnych negatywnych uwag. Jeden plastikowy pałąk w słuchawkach nausznych pękł chyba po 5 latach, ale kawałkiem blaszki i nitami naprawiłem go. Z tej firmy biorę akcesoria nie zastanawiając się. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Yuuko 0 Napisano 22 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2023 Jeśli chodzi o produkty, nie można powiedzieć złego słowa, jednak jeśli chodzi o samą firmę, to brak możliwości kontaktu jest śmieszny, konsultanci którzy mają być dostępni od godziny 8 do 16 nie ma ich o 10:00 też bym chciała tak pracować, numer telefonu z botem który odsyła nas do konsultanta którego nie ma, wiec pozostaje wysłanie wiadomości e-mail na który odpowiedzieli godzinę później po tym jak moja paczka została już rzekomo nadana gdzie o odbiorze paczki dostałam informacje około godziny 12. Ale o godzinie 10 już nie można było nic zmienić w zamówieniu bo ponoć nadana śmiech na sali, brak informacji dlaczego nie da się skontaktować z nimi telefonicznie, dlaczego nie ma konsultanta który jak wcześniej wspominałam miał być od godziny 8. A i brak odpowiedzi na informacje jaka będzie moja kwota zwrotu pełna bo przez ich stronę za sprzęt który zapłaciłam 73.80 mam mieć zwrot w kwocie 20 paru złotych po odjęciu już 9 zł za zwrot paczki. Tak wiec jeśli kupować ich produkty to już myśle ze lepiej wybrać coś innego skoro firma podchodzi z takim podejściem do klienta i ma ze tak się wyrażę wywalone. Cytuj Link to post Share on other sites
ESKA 352 Napisano 7 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2023 Baseus klasa sama w sobie Mam od nich kable do telefonu,uchwyt magnetyczny do auta, na telefon,ładowarkę do telefonu,HUB USB,lampkę na monitor itp.Jak dla mnie jakość wykonania pierwsza klasa Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts