tyndramare 2 Napisano 24 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Szukam głośników za rozsądną cene. Chciałbym uzyskać czysty dźwięk. Dużo słucham muzyki I bardzo dużo gram. Szukam tanich i dobrych głośników. Chciałbym aby to było 5.1. Ale nie musi. CO sądzicie o tych?? http://allegro.pl/piekne-podswietlane-glosniki-5-1-aktywny-subwoofer-i1732563709.html Jakie mają + i - możecie mi podać. Dzięki z góry Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 24 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Jak do muzyki, to bierz 2.0. Ja się czaję na solo5c/solo6c. Cytuj Link to post Share on other sites
tyndramare 2 Napisano 24 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Tylko mówię że bardzo dużo gram. A po obiedzie mam sjestę =) czyli z godzinka słuchania muzyki. Oczekuję bardzo głośnego ,czystego dźwięku Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 24 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 (edytowane) Za te cenę 5.1 odpuść. Do muzy najlepsze 2.0/2.1. Ja mam Microlaby solo 6c i dźwięk jest świetny zarówno w grach jaki i przy słuchaniu muzy. Dużo lepszy niż we wcześniejszych logitechach 5.1, w końcu to drewno. Ale to i zupełnie inna półka cenowa niż te co podałeś. Najlepiej byś sobie kupił dobre słuchawki, ja odkąd mam CAL! mało kiedy korzystam z głośników. W grach wymiatają jak i zarówno w filmach czy też przy słuchaniu muzyki. Edytowane 24 Lipca 2011 przez rafal12322 Cytuj Link to post Share on other sites
tyndramare 2 Napisano 24 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Tylko Szukam w przedziale cenowym do 100 zł. Macie coś na oku. A tak na marginesie Co jest złego w tych co podałem. Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 24 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Za te cenę 5.1 odpuść. Do muzy najlepsze 2.0/2.1. Ja mam Microlaby solo 6c i dźwięk jest świetny zarówno w grach jaki i przy słuchaniu muzy. Dużo lepszy niż we wcześniejszych logitechach 5.1, w końcu to drewno. Ale to i zupełnie inna półka cenowa niż te co podałeś. Najlepiej byś sobie kupił dobre słuchawki, ja odkąd mam CAL! mało kiedy korzystam z głośników. W grach wymiatają jak i zarówno w filmach czy też przy słuchaniu muzyki. A jakbyś porównał CAL! do solo6c? Bo mam dosyć dobre słuchawki, a przymierzam się do tych microlabów. Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 25 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 (edytowane) Ciężko porównać bo ostratnio odkąd mam CAL! to prawie wogóle ich nie włączam. Ale odkąd słucham przez słuchawki to słyszę dźwięki których wcześniej w głośnikach nie słyszałem może to i dlatego że słuchawki są bliżej uszu. Myśle że warto kupić te solo6c, przy odpowiedniej głośności dają czadu Napewno takie microlaby wypadają duuuuuużo lepiej niż zwykłe plastikowe pierdzące głośniczki. Nie ma może takiego basu jak w zestawie z subem, to już zależy od preferencji użytkownika dla mnie jest wystarczający. Nie jest to taki "charczący" bas jaki słyszałem w poprzednich głośnikach, dźwięk jest czysty bez rzadnych zniekstałceń, jak za te cene jest to świetny wybór. Widać to choćby po tym że cena nic nie spada wręcz przeciwnie. Edytowane 25 Lipca 2011 przez rafal12322 Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 26 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 No to mnie z nich wyleczyłeś. Jeśli grają mniej szczegółowo od CAL, to ja dziękuję. Cytuj Link to post Share on other sites
woj123 0 Napisano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Przyzbieraj troche kasy i kup sobie to Logitech X-530 Naprawde dobrze grają i basik jest spoko ( kuzyn ma także wiem co mówię) Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts