Arnold 925 Napisano 22 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2022 Ile można śpiewać za to na maksa? Komplet lub oddzielnie :) Mac mini z M1, 8GB Ram i 256GB SSD NVMe + Gwarancja Apple Care do 28 stycznia 2024 Monitor: https://www.x-kom.pl/p/502119-monitor-led-24-msi-optix-g241vc-curved-czarny.html Klawiatura Apple Magic Keyboard z polem numerycznym, biła. Wszystko kupowane koniec stycznia, początek lutego 2021. Wszystko na gwarancji. Widoczne ślady uzywania, poza tym stan bardzo dobry, stoi w miejscu, klawiatura czyszczona systematycznie, nie mam zwierzątek, które by ją molestowały sobą Jeśli ktoś z was był by zainteresowany to proszę ewentualne propozycje na PW, będziemy w kontakcie, najwyzej wystawię tu w dziale Sprzedaży. Na razie chcę się zorientować ile za to mogę chcieć Cytuj Link to post Share on other sites
Arnold 925 Napisano 23 Lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 23 Lipca 2022 Nikt nic na tym forum w tej kwestii nie doradzi, czy w złym temacie napisałem? Bo już nie wiem, czy jakimś slangiem pisze i wam nie odpowiada? Cytuj Link to post Share on other sites
Karister 849 Napisano 24 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2022 (edytowane) Na Allegro przecież są używane M1 Mini, więc można sprawdzić. Najtańszy w takiej konfiguracji czeka na nowego właściciela za 2600PLN, a te z gwarancją za kilka setek więcej. Pytanie, co oznaczają "widoczne ślady użytkowania", bo w mojej ocenie stoi to w sprzeczności ze "stan bardzo dobry". Jabłuszka mają łady design i mi widoczne rysy na obudowie by przeszkadzały. Ja używaną elektronikę wystawiam za ~60% ceny nówki i zazwyczaj nie czekam długo na kupca. Edytowane 24 Lipca 2022 przez Karister 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts