Rebelmind 3738 Napisano 28 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2022 Na sprzedaż mam swoją prywatną kartę graficzną RTX 3060 ti XC2 od EVGA. Zakupiona u oficjalnego przedstawiciela producenta 15.12.2021 i od tej daty obowiązują 24 miesiące gwarancji sprzedawcy (gwarancja sklepowa, sklep Inet w Szwecji) Karta została zarejestrowana na stronie producenta i dzięki temu przysługuje 36 m-cy gwarancji od daty produkcji (międzynarodowa gwarancja producenta "Evga" realizowana przez serwis w Niemczech). Napisałem do EVGA w sprawie informacji nt. daty produkcji tej konkretnej sztuki, czekam na odpowiedź. Przypuszczam, że karta miała jakieś 6 m-cy zanim ją kupiłem (otrzymam dokładną informację to zaktualizuję opis). DODATKOWO mam możliwość przedłużenia gwarancji do 60 m-cy (od DATY ZAKUPU) na stronie EVGA, opcja aktywna do 14/3. Jeśli przyszły właściciel byłby zainteresowany to byłby to koszt 64€. Co do samej karty - przyzwoita konstrukcja, dwa wentyle, jest to model mało-formatowy (krótka) więc pasuje idealnie do obudów SFF; do zasilania potrzebuje pojedynczej wtyczki 8-pin. Karta niekrecona, nie modowana, nie kopała kryptowalut; pracowała w dobrze wentylowanej obudowie, w pełni sprawna, zero problemów. Sprzedaje z powodu zakupu mocniejszej karty z blokiem wodnym. Cena: 3000 pln, w to wliczona przesyłka paczkomatem. Możliwe allegro ale wtedy doliczam prowizję. Po opinie o mnie odsyłam do wątku o sprzedających. Preferowany odbiór osobisty we Wrocławiu. Polecam! 1 Link to post Share on other sites
Rebelmind 3738 Napisano 3 Marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2022 Update#1: Międzynarodowa gw producenta obowiązuje do 11/11/2024. Link to post Share on other sites
Rebelmind 3738 Napisano 6 Marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2022 Update#2: Sprzedana, można zamknąć! Link to post Share on other sites
Recommended Posts