vikingpl 28 Napisano 25 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2022 Cześć. Do sprzedania mam znany i lubiany monitor Dell S2721DGFA, zakupiony w maju (3 lata gwarancji od tego czasu). Posiadam pełen komplet, wszystkie kable, pudełko, dokumentację. OLX: https://www.olx.pl/d/oferta/monitor-dell-s2721dgfa-165hz-1440p-2-lata-gwarancji-CID99-IDO2e2j.html Cena: 1650zł, można odebrać osobiście w Łodzi albo wysyłam kurierem DPD. Sorki za słabe zdjęcie "z karteczką" ale akurat mocno świeci słońce. -------------------------- Dodatkowo do sprzedania mam także tablet Samsung Galaxy S5e, zakupiony w sierpniu w OLE OLE, używany sporadycznie w domu. Chyba jedno z lepszych urządzeń w tej cenie, ze świetnymi głośnikami (by AKG), ekranem amoled wysokiej rozdzielczości (2560x1600). Również pełen komplet, ładowarka nawet nigdy nie używana (identyczną mam do telefonu). Cena: 1300zł https://www.olx.pl/d/oferta/tablet-samsung-galaxy-s5e-wifi-4gb-64gb-amoled-dolby-atmos-gw-1-5-roku-CID99-IDO4f8j.html Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18790 Napisano 26 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2022 Oferta sprzedaży / zamiany musi zawierać cenę oraz zdjęcie produktu (bez opakowania) z widoczną kartką zawierającą nick użytkownika na forum.benchmark.pl. Zdjęcie z kartką musi być umieszczone w temacie (wszelkiego rodzaju linki do hostingów nie będą akceptowane). Poradnik, jak wstawiać zdjęcia do postów. Punkt ten nie dotyczy tematów zawierających trwającą/aktualną aukcję w serwisie Allegro, Allegro Lokalnie (również darmowych ogłoszeń). Jeśli z jakiegoś powodu nie możesz odpakować sprzedawanego przedmiotu (jest nowy, plomby na pudełku), wystaw go na Allegro, Allegro Lokalnie a w temacie podaj link do aukcji. Cytuj Link to post Share on other sites
vikingpl 28 Napisano 26 Lutego 2022 Autor Udostępnij Napisano 26 Lutego 2022 Zgodnie z życzeniem, fizyczna karteczka. Cytuj Link to post Share on other sites
vikingpl 28 Napisano 9 Marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 9 Marca 2022 Odświeżam. Cytuj Link to post Share on other sites
vikingpl 28 Napisano 16 Marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 16 Marca 2022 Monitor sprzedany. Został jeszcze tablet. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts