stachoo86 153 Napisano 6 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2022 Witam. Poszukuję wylutowanego gniazda Socket 7 lub uszkodzoną płytę główną z tą podstawką w celu jej pozyskania. Nie widziałem odpowiedniego działu w kategorii Retro więc ogłoszenie zamieszczam tutaj. Cena raczej do ustalenia indywidualnie. Pozdrawiam i czekam na oferty ;). Cytuj Link to post Share on other sites
majster klepka 86 Napisano 6 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2022 Choroba kiedyś miałem znajomego co w regale trzymał stare stare części komputerowa miał tam kilka płyt głównych jak go spotkam to zapytam czy po tych wiekach czasu nadal to trzyma czy postanowił w końcu posprzątać. Ja od siebie ze złomów sprawnych płyt mogę tylko na socket 775 zaproponować płytę Cytuj Link to post Share on other sites
buszi 5545 Napisano 10 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2022 Zobacz czy w okolicy ktoś nie wystawia jakiegoś elektrośmiecia na olx. Może uda się za piwko dostać. Cytuj Link to post Share on other sites
stachoo86 153 Napisano 11 Lutego 2022 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2022 No właśnie ciężko coś znaleźć gdziekolwiek w całym necie a co dopiero na okolicy. W razie czego to ogłoszenie nadal aktualne, bo potrzebuję go do ASUS-a P5A gdyż ktoś zdemontował wierzchnią ramkę z otworkami wraz z dźwigienką i teraz nie ma jak zamontować CPU. Cytuj Link to post Share on other sites
cooger 2075 Napisano 12 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2022 W dniu 6.02.2022 o 01:18, stachoo86 napisał: Nie widziałem odpowiedniego działu w kategorii Retro więc ogłoszenie zamieszczam tutaj. Jest tam odpowiedni wątek, tylko biorąc pod uwagę ilość dyskutantów w tamtym dziale to niewiele więcej osób ją zobaczy. Zapytaj może @dulu1- zdarza się, że się rozpędzi z suszarką i jakieś niedobitki mu w ręku zostają Cytuj Link to post Share on other sites
dulu1 263 Napisano 12 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2022 19 godzin temu, stachoo86 napisał: No właśnie ciężko coś znaleźć gdziekolwiek w całym necie a co dopiero na okolicy. W razie czego to ogłoszenie nadal aktualne, bo potrzebuję go do ASUS-a P5A gdyż ktoś zdemontował wierzchnią ramkę z otworkami wraz z dźwigienką i teraz nie ma jak zamontować CPU. Ustal sobie górną granicę cenową, często szukam w złomach allegro/olx jakiś ciekawszych fantów, jak co zobaczę to mogę zarzucić linkiem Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts