Czesiu1 0 Napisano 23 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2021 (edytowane) Dzień dobry, kilka dni temu miałem problem z tym że wylogowywało mnie cały czas z epic launcher. Na innym forum polecono mi reinstal launchera jednak usunęły mi się wszystkie gry i już nie chciałbym robić kolejnego reistala. Gdy za pierwszym razem po reinstalu otworzyłem launcher nie miałem problemu z zalogowaniem. Jednak wczoraj już wogóle nie mogłem się zalogować z powodu błędu AS-3. Wszedłem więc do instalera epica i włączyłem naprawę launchera i pomogło to ale na chwilę... Dziś rano się normalnie zalogowałem i po zakończonej grze wyłączyłem komputer na ok. Godzinę i teraz wchodzę do launchera i znowu ten sam błąd. Naprawa launchera w instalerze już nic nie daje. Nawet nie liczyłem ile razy resetowałem router i pc. Co mogę zrobić? Proszę pomóżcie Panowie. Dziękuję z góry za odpowiedzi. Edytowane 23 Grudnia 2021 przez Czesiu1 Link to post Share on other sites
Rozwiązanie AudiAWX 3760 Napisano 23 Grudnia 2021 Rozwiązanie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2021 Mają serwery przeciążone, też mi czasem świruje. Link to post Share on other sites
Czesiu1 0 Napisano 23 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2021 Chyba było jak mówisz, ale nie jestem pewny. 12 resetów routera i weszło. Link to post Share on other sites
Recommended Posts