Skocz do zawartości

Czesiu1

Użytkownik
  • Liczba zawartości

    39
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Reputacja

0 Neutralny

O Czesiu1

  • Tytuł
    Amator

Ostatnie wizyty

Blok z ostatnimi odwiedzającymi dany profil jest wyłączony i nie jest wyświetlany użytkownikom.

  1. Już wgrałem pliki na kingstona. @kokosnh dziękuję Ci za pomoc. Temat uważam za zamknięty.
  2. @kokosnh chodzi mi o to jak mam skopiować te pliki bez kopiowania windowsa. EDIT: wgrałem już windowsa i pliki na plextora i zformatowałem kingstona i zrobiłem z niego dysk D. Teraz jak mogę przeżucić pliki z plextora na kingstona?
  3. @kokosnh już wgrany system na plextora, tylko windows 10, jak już go zaktualizuje do win 11, to zabieram się za pliki. Teraz moje pytanie - jak mógłbym usunąć windowsa z Kingsota aby zostały na nim same pliki i aby system z Plextora je czytał?
  4. @kokosnh Mam dysk SSD kingstona na SATA 222GB oraz dysk Plextora na NVME 256GB. Na kingstonie chcę mieć magazyn a na Plextorze system. I Plextor jest pusty a na Kingstonie mam 3 partycje: partycja systemowa EFI, partycja odzyskiwania oraz partycja C na której mam wszystkie pliki i system i jest ona zawalona plikami w 98%, i to tyle z partycji. Screena nie mogę dodać ponieważ za dużo waży
  5. @kokosnh A tego windowsa da rade jakoś usunąć? Zależy mi na tym aby windows na nowym dysku normalnie czytał pliki ze starego dysku i aby ten nowy dysk obejmował tylko system i jego portycje a stary dysk był "magazynem danych"
  6. Witam, Szukałem w internetach ale nie mogłem znaleść - jak przenieść windowsa 11 na inny dysk bez plików a pliki zostawić na starym dysku. I czy to jest w ogóle wykonalne? Pozdrawiam.
  7. Nie pomyślałem o tym. Ale jak zwiększe przestrzeń dyskową to problem powinien zniknąć?
  8. Witam, niedawno kupiłem oryginalne gta online na epic games. Wszystko fajnie działało ale kiedy chciałem wejść do gta online pokazywały się różne błędy mianowicie: pamięć nie może być written, błąd podczas uruchamiania należy uruchomić ponownie komputer, czasem udało się wejść do gta online ale po chwili gra się zawieszała. Mój sprzęt: Ryzen 5 1600 AF 3900mHz HyperX Fury 4gb 3200mHz Gtx 560 Ti 830mHz 1gb 2100mHz Dysk SSD 240gb (zapełniony w 99%) Windows 11 home Gra działa na ustawieniach wysokich w 80FPS na trybie fabularnym. Z innymi grami nie mam ta
  9. W takim razie rezygnuję z aktualiacji biosu. Dziękuję za odpowiedzi.
  10. Witam, Zastanawiam się nad aktualizacją BIOSu do karty graficznej Asus GTX 560 Ti DCII. Czy istnieje możliwość że po aktualizacji wydajność karty się zwiększy chociaż trochę, oraz jakby ktoś mógł to proszę o podlinkowanie najnowszego biosu do tej karty. Pozdrawiam.
  11. Nie wiem czy są ustawione adresy ip na auto ale raczej tak bo ja tylko podłączyłem router i przez aplikacje tplinka skonfigurowałem go, o żadne adresy ip aplikacja mnie nie prosiła, a dostawca to SetComp.
  12. Dzień dobry, od kiedy złożyłem mój komputer zmagam się z problemem którym jest internet, chodzi o to że po włączniu komputera łączy się on z wifi ale jest brak internetu, narzędzie do rozwiązywania problemów w windowsie nie rozwiązuje problemu ale pokazuje raz że karta nie ma poprawnej konfiguracji protokołu ip, albo żadziej że karta nie działa poprawnie, ale wszystkie inne użądzenia miały dostęp do sieci bez problemu. Czytałem na internetach żeby auktualizować sterownik, bawić się z Ipconfig, nic nie pomogło, sterownik aktualizowałem przez windowsa i przez strone producenta. Płyta
  13. Moja płyta nie ma czujnika na sekcji - mierzę termometrem laserowym na radiatorze i z tyłu Mogę zrobić screeny z każdej zakładki w zakładce advanced. A jeszcze takie pytanko bo mam opcje OC mode i to mam na manual i tam jest mnożnik bckl i on jest na auto jest jeszcze OC mode na auto i wtedy już jak dam na auto to nie mam BCKL tylko sb clock spread może to powinienem przestawić? Aha i jeszcze tak na próbe przestawiłem SoC na 1.2v ale nic to nie dało Daję link do screenów z zakładek adwanced. https://m.fotosik.pl/u/Czesiu123456789/album/2553667 @zbiku90
  14. 3.95ghz LLC 1 1.40v się wyłączył, zamówiłem większy radiator na sekcje. Aha i przepraszam za błąd ale procek pobiera nie 70W tylko ok. 100W . A to możliwe że płyta rozłącza wszystko przez to że sekcja ma 50°? Jeszcze dopisze że testowałem go przed chwilą na occt na 3.9gHz cpu 67° sekcja 47° i się wyłączył ale na cpu burner wszystko gra. Już totalnie nie wiem co jest.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...