40rozbojnik 658 Napisano 10 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2021 (edytowane) Czołem Panowie i Panie. Dostałem ostatnio zadanie aby znaleźć prawie-że teściowi jakiś nowy telewizor z wbudowanym dekoderem DVB-T2. W temacie urządzeń do telewizjowania można powiedzieć, że jestem jaroszem, także proszę o pomoc. Poniżej wymagania, jakie musi spełniać urządzenie: wbudowany dekoder DVB-T2 przekątna ekranu 40-43 cale (nie większy, bo się nie zmieści w miejsce starego). Technologia, rozdzielczość - nie mam pojęcia. Ma być "dobrze". możliwość montażu na ścianie, ponieważ tam ma być zamontowany. w miarę przyzwoite (głośne) wbudowane głośniki. Z pierdziawek 3-5 watowych jegomość raczej nie będzie zadowolony. funkcje smart - w zasadzie zbędne, ale niewykluczone że w przyszłości jakiś jutub czy netflix będzie w robocie. cena - do 2400 zł Po odfiltrowaniu wyników na jutro-ertefał-agiede pokazały mi się otake wyniki: https://www.euro.com.pl/telewizory-led-lcd-plazmowe,przekatna-ekranu-relacje!40-cali:42-cale:43-cale,m5.bhtml Taki przykładowo Samsung QLED QE43Q60AAU czy Xiaomi Mi LED TV P1 43" (L43M6-6AEU) laikowi (mnie) wydają się ok, ale nie wiem czego szukać ani na co zwracać uwagę. Stąd prośba o pomoc. Edytowane 10 Grudnia 2021 przez 40rozbojnik Link to post Share on other sites
Rozwiązanie 40rozbojnik 658 Napisano 16 Grudnia 2021 Autor Rozwiązanie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2021 Można zamykać. Wybór padł na Samsung QLED QE43Q60AAU. Link to post Share on other sites
Recommended Posts