grzech1991 174 Napisano 11 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2023 Cytuj Link to post Share on other sites
lukasz272015 312 Napisano 12 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2023 w cs 1.6 spadła derastycznie ilość fps, wie ktoś czemu chyba że msi afterburner mi zle wyświetla ? Cytuj Link to post Share on other sites
Kruchy81 66 Napisano 31 Października 2023 Udostępnij Napisano 31 Października 2023 Witam Komp mi sie zrestartował podczas cp2077 i ktos cos moze minpowiedziec co sie dzieje Cytuj Link to post Share on other sites
lukasz272015 312 Napisano 31 Października 2023 Udostępnij Napisano 31 Października 2023 12 minut temu, Kruchy81 napisał: Witam Komp mi sie zrestartował podczas cp2077 i ktos cos moze minpowiedziec co sie dzieje Daj normalną fotke bo nic to nie widać, zainstaluj najnowsze sterowniki zobacz czy pomogło, zrób czystą instalacje za pomocą Display Driver Uninstaller 1 Cytuj Link to post Share on other sites
oprogramowanie 6 Napisano 19 Kwietnia Udostępnij Napisano 19 Kwietnia Windows 11 to zdecydowanie najlepszy system operacyjny z jakiego korzystałem. Zero jakichkolwiek kłopotów przy dość sporym obciążeniu różnymi programami. Przy tym wykorzystuje wszystkie możliwości sprzętu i swoje. Serdecznie polecam. A korzystałem chyba ze wszystkich możliwych systemów od MS, począwszy od Windowsa 95 1 Cytuj Link to post Share on other sites
mkforever1 1029 Napisano 19 Lipca Udostępnij Napisano 19 Lipca Witam, mam pewien problem z Win 11... W losowych momentach, podczas zamykania systemu, od około miesiąca wyskakuje błąd explorer.exe - pamięć nie może być written. Postawiłem system na nowo, przez chwilę był spokój, teraz znów jest problem... Sprzętowo wszystko przetestowane, bez jakichkolwiek problemów... Rozwiązania z internetu tego problemu przetestowałem (niby Bluetooth Dongle, kontroler XBOX360) - dalej to samo... Mój PC Strix X570F, Ryzen 7 5800X, 32GB DDR4 3200MHz, RX7900XTX... Jakieś sugestie co może być tego przyczyną? Cytuj Link to post Share on other sites
Kawabonga 209 Napisano 13 Października Udostępnij Napisano 13 Października Macie już dostępną aktualizację do 24H2 ? Ja dwa kompy i na żadnym mi jeszcze się nie pojawiła . Cytuj Link to post Share on other sites
sebki1 603 Napisano 13 Października Udostępnij Napisano 13 Października Masz zaznaczoną w Windows Update opcję "uzyskaj najnowsze aktualizacje gdy tylko beda dostepne" ? Druga sprawa to to ze jak zwykle pojawily sie pewne bledy i uaktualnienie zostanie udostepnione dopiero po ich usunieciu. Cytuj Link to post Share on other sites
Kawabonga 209 Napisano 13 Października Udostępnij Napisano 13 Października Tak , mam to zaznaczone. Cytuj Link to post Share on other sites
lukasz272015 312 Napisano 13 Października Udostępnij Napisano 13 Października 1 godzinę temu, Kawabonga napisał: Tak , mam to zaznaczone. To czekaj cierpliwie, nie wszyscy od razu dostają, a ja mam to odznaczone, jakieś błędy podobno wyskakują po aktualizacji zjada 8gb z dysku którego windows old nawet nie pomoże ja bym się wstrzymał jeszcze z aktualizacją chociaż z parę dni. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
sebki1 603 Napisano 14 Października Udostępnij Napisano 14 Października @up W pelni sie z Toba zgadzam - jak to zwykle bywa z tymi aktualizacjami Windowsa warto poczekac az Microsoft naprawi błędy. W końcu nie kazdy uzytkownik chce zostac w tym przypadku beta testerem. Cytuj Link to post Share on other sites
lukasz272015 312 Napisano 2 Listopada Udostępnij Napisano 2 Listopada Mi instaluje stery od amd mimo że mam zainstalowene sterowniki od zielonych to zainstalowało mi coś takiego i mi teraz karty na zielonych w grach nie reaguje, Advanced Micro Devices, Inc. - Display - 32.0.11027.1003 i teraz msi nie wykrywa mi poprawnie karty graficznej rtx 3060 ti w grach i w aplikacji. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts