Skocz do zawartości

Windows 11 - Temat zbiorczy. Wrażenia, wątpliwości, problemy, porady

Recommended Posts

• 4 miesiące temu...
  • 5 miesięcy temu...

Windows 11 to zdecydowanie najlepszy system operacyjny z jakiego korzystałem.

Zero jakichkolwiek kłopotów przy dość sporym obciążeniu różnymi programami.

Przy tym wykorzystuje wszystkie możliwości sprzętu i swoje.

Serdecznie polecam.

A korzystałem chyba ze wszystkich możliwych systemów od MS, począwszy od Windowsa 95 :) 

• Popieram 1
  • 2 miesiące temu...

Witam, mam pewien problem z Win 11... W losowych momentach, podczas zamykania systemu, od około miesiąca wyskakuje błąd explorer.exe - pamięć nie może być written. Postawiłem system na nowo, przez chwilę był spokój, teraz znów jest problem... Sprzętowo wszystko przetestowane, bez jakichkolwiek problemów... Rozwiązania z internetu tego problemu przetestowałem (niby Bluetooth Dongle, kontroler XBOX360) - dalej to samo...

Mój PC Strix X570F, Ryzen 7 5800X, 32GB DDR4 3200MHz, RX7900XTX...

Jakieś sugestie co może być tego przyczyną?

• 2 miesiące temu...

Masz zaznaczoną w Windows Update opcję "uzyskaj najnowsze aktualizacje gdy tylko beda dostepne" ?

Druga sprawa to to ze jak zwykle pojawily sie pewne bledy i uaktualnienie zostanie udostepnione dopiero po ich usunieciu.

1 godzinę temu, Kawabonga napisał:

Tak , mam to zaznaczone. 

To czekaj cierpliwie, nie wszyscy od razu dostają, a ja mam to odznaczone, jakieś błędy podobno wyskakują po aktualizacji zjada 8gb z dysku którego windows old nawet nie pomoże ja bym się wstrzymał jeszcze z aktualizacją chociaż z parę dni.

• Popieram 2
  • 3 tygodnie później...

Mi instaluje stery od amd mimo że mam zainstalowene sterowniki od zielonych to zainstalowało mi coś takiego i mi teraz karty na zielonych w grach nie reaguje,

Advanced Micro Devices, Inc. - Display - 32.0.11027.1003 i teraz msi nie wykrywa mi poprawnie karty graficznej rtx 3060 ti w grach i w aplikacji.

karta.jpg