dyniq 0 Napisano 21 Października 2021 Udostępnij Napisano 21 Października 2021 (edytowane) Cześć Włączyłem na swoim PC bezpieczny rozruch i po restarcie komputer wyświetla mi tylko czarny ekran, po chwile jakby odcinał zasilanie płyty głównej (chociaż nie do końca bo wentylator procesora zwalnia, dodatkowy całkiem się zatrzymuje ale porty USB działają) i po sekundzie wraca zasilanie ale ekran dalej czarny. Jak przy czarnym ekranie nacisnę ctrl+alt+del to na chwile przygasa klawiatura tak jakby system na nowo się odpalał. Edytowane 21 Października 2021 przez dyniq Link to post Share on other sites
Disek87 0 Napisano 22 Października 2021 Udostępnij Napisano 22 Października 2021 Bios aktualny ? Dysk systemowy ustawiony w rozruchu partycji na GPT ? Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14071 Napisano 22 Października 2021 Udostępnij Napisano 22 Października 2021 Może byś podał specyfikację swojego kompa byśmy wiedzieli z czym mamy do czynienia. Link to post Share on other sites
Rozwiązanie dyniq 0 Napisano 22 Października 2021 Autor Rozwiązanie Udostępnij Napisano 22 Października 2021 Już wszystko ogarnięte. Okazało się ze jak próbowałem spełnić wymagania kompa do zainstalowania win11 to po włączeniu bezpiecznego rozruchu komputer wyłączył wszystkie sterowniki i wchodził w tryb awaryjny ale już sobie ze wszystkim poradziłem Link to post Share on other sites
Recommended Posts