Piotr9080 0 Napisano 6 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2021 Witam. Chciałbym kupić klawiaturę obecna mam ponad 10 lat. Wykorzystywana będzie 50% do programowania/ 50 % do grania. zainteresowany mnie 2 klawiatury SPC GEAR GK650K Omnis Kailh RGB, RAZER Ornata V2. Czy się różnią te 3 modele klawiatury ? SPC GEAR GK650K Omnis Kailh RGB RED, Blue Brown A może polecacie jakąś inną ? Cytuj Link to post Share on other sites
помощник 1 Napisano 10 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2021 W dniu 8.07.2021 o 19:43, Krokorok napisał: Z tymi kolorami, to chodzi o rodzaj przełączników mechanicznych. Jeśli się nie mylę, to przez jakiś czas miałem w swoich rękach Brown od GK650 i klawiatura naprawdę sprawowała się świetnie. Nie zrezygnowałbym z niej, gdyby nie to, że mechaniczne do mnie ostatecznie nie przemawiają. Mówię o tej -> https://www.komputronik.pl/product/720439/spc-gear-gk650k-omnis-kailh-brown-rgb.html Chory jesteś ? Jak można polecać to chińskie gó**o Cytuj Link to post Share on other sites
mistela222 123 Napisano 10 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2021 (edytowane) OOOOOOOOOOOO, Przeciwnik SPC! Mam GK 550 na brązowych i jestem zadowolony. Widziałem recenzję tej GK 650 i podobno nie warto dopłacać. Teraz ceny się chyba wyrównały. Edytowane 10 Lipca 2021 przez mistela222 Cytuj Link to post Share on other sites
Leminairre 515 Napisano 10 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2021 @Piotr9080 Zainteresuj się przede wszystkim produktami Akko: "Poczynając od budżetowej propozycji, Akko które aktualnie ma bardzo przystępną cenę: > https://bit.ly/3zC8OSK Zestaw klawiszy wykonany z tworzywa PBT, czcionka wykonana w procesie "dye-sublimation", powinien zapewnić wiele lat bezproblemowej eksploatacji. Klawiatura nieźle wykonana, podstawowy wybór pośród klawiatur mechanicznych, klasą wyższych od dostępnych na naszym rynku. Po przesmarowaniu stabilizatorów, naprawdę sympatyczny klikacz." Cytuj Link to post Share on other sites
помощник 1 Napisano 10 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2021 W cenie tych szpetnych klawiatur spc idzie dostać o wiele lepszy sprzęt ale co ja wiem przecież sponsorowana recenzja z xkomu wie lepiej Cytuj Link to post Share on other sites
mistela222 123 Napisano 11 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2021 @up. Z czystym sumieniem (niekoniecznie katolika). Powiedz, że miałeś, używałeś i nie byłeś zadowolony - SPC to totalna, niewarta uwagi porażka. Sugerujesz się opiniami ludzi, którzy po prostu są na NIE !? - bądź mają inny powód? Miałeś chociaż jeden produkt SPC i nie byłeś zadowolony? To bym zrozumiał. Z drugiej strony, co teraz nie jest chińskie? Nie podobają Ci się ich produkty? Estetą jesteś? Niema sprawy. Może ich produkty nie są "najwyższych lotów". Proszę Cię tylko o jedno: Niemów NIE, bo NIE! Teraz powiedz jeszcze, że jestem fanem SPC. Pomijając to wszystko. Poleć coś. Cytuj Link to post Share on other sites
помощник 1 Napisano 11 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2021 Wszystko co miałem od spc to była porażka budy z blachy po tatrze tandetne chłodzenia aio zasilacz spc który wystrzelił w kosmos wentylatory które padały jak szczury i tak dalej W cenie tego krzaka o nazwie gk650 na kailah idzie wyrwać xpg summoner na cherry mx #jspc Cytuj Link to post Share on other sites
mistela222 123 Napisano 12 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2021 (edytowane) Ja nie mam takich przykrych doświadczeń. Mam 2 zasilacze, 2 klawiatury 2 chłodzenia(powietrze), wentylatory i jedną budę. Jeden komputer 3, drugi 4 lata prawie. Dwa fotele. Jeden problem miałem z klawiaturą ale serwis wymienił mi na nową (GK530 na GK630) bo u mnie problem był a u nich nie występował. Uważam, że SPC robi może nie wszystko super ale sprzęt dobry jeśli chodzi o cena/jakość. Edytowane 12 Lipca 2021 przez mistela222 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts