SylwiaD 3 Napisano 23 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2021 Jak w tytule. Jakie oprogramowanie polecacie? Zastanawiam się czy znajdę na rynku coś gotowego czy lepiej zlecić firmie robienie systemu. Chodzi mi głównie o monitorowanie zamówień, stanów magazynowych i płatności. Jeśli czegoś nie polecacie to też koniecznie dajcie znać. 1 Link to post Share on other sites
8gwiazdek 255 Napisano 23 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2021 Strasznie mało danych. Wszystko zależy od typu biznesu,ilości pozycji na magazynie, ilości magazynów. Monitorowanie zamówień, to też taki ogólnik że nie wiadomo o co chodzi. Jeżeli ma być tanio i dobrze to mogę polecić Mfaktura magazyn. Licencja wieczysta to około 140 zł na stanowisko. 1 Link to post Share on other sites
Maciek89 2 Napisano 24 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2021 (edytowane) Jest wiele firm oferujących tego typu systemy. Jeśli szukasz rozwiązania, które w 100% będzie dopasowane do Twoich potrzeb to polecam firmę. Tworzą rozwiązania pozwalające zarządzać fv, cennikami, dostawami, a nawet personelem. Jeśli masz swój sklep internetowy to dodatkowo możesz taki system uzupełnić o program lojalnościowy. Tego typu rozwiązanie z pewnością korzystnie wpłynie na sprzedaż. Edytowane 24 Czerwca 2021 przez adivxv Reklama 1 Link to post Share on other sites
marzena.czarnecka 1 Napisano 27 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2022 Tutaj też bardzo duże znaczenie ma branża, w ramach której się funkcjonuje. Jak dla mnie, bardzo dobrym wyborem mogłoby się okazać postawienie na oprogramowanie dedykowane. Z doświadczenia mogę polecić zespół który zajmuje się wdrażaniem i serwisowaniem oprogramowania dla firmy jak systemów ERP. 1 Link to post Share on other sites
Recommended Posts