shadows1991 0 Napisano 9 Maja 2021 Udostępnij Napisano 9 Maja 2021 (edytowane) Witam, Do sprzedania klawiatura zakupiona 20.02.2020 roku w X-KOM - oczywiście posiadam paragony, który dołączam do przesyłki. Klawiatura używana jakieś 7 miesięcy po czym postanowiłem spróbować czegoś mniejszego i aktualnie pracuje na klawiaturze 60%. Ostatni okres leżała i aktualnie czeka na nowego nabywcę. W klawiaturze zmieniłem keycapy na puddingowe od SPC, które kosztują około 80 zł, klawiatura z podświetleniem prezentuję się bardzo ładnie. W bardzo dobrym stanie, w 100% sprawna technicznie, na zdjęciu można zobaczyć puddingowe keycapy(DBL Shot PBT - wytrzymalsze i lepiej wykonane) na owej klawiaturze z podświetleniem. Posiada przełączniki CHERRY MX SILVER - jedne z najszybszych na świecie na których bardzo fajnie się pracuje/gra. Posiada również tak jak widać podpórkę pod nadgarstki, która była mało używana i naprawdę jest przyjemna w dotyku. Posiada również pokrętło do głośności, przycisk do wyciszania dźwięku oraz oprogramowanie, które można ściągnąć ze strony producenta. Starych keycapów ABS pozbyłem się, gdyż jak to ABS ma w zwyczaju po chwili ściera się czcionka oraz stają się one "świecące". Podsumowując klawiatura 349 zł + puddingowe keycapy za 80 zł - w atrakcyjnej cenie i na gwarancji w bardzo w dobrym stanie. Klawiaturę wysyłam w oryginalnym opakowaniu oraz dołączam dowód zakupu oraz pudełko od keycapów. Zapraszam do zakupu Cena : 220 zł + KW Link do allegro : https://allegrolokalnie.pl/oferta/klawiatura-xpg-summoner-cherry-mx-silver-keycapy PS. Zdjęcia widoczne na aukcji allegro Edytowane 9 Maja 2021 przez shadows1991 Link to post Share on other sites
shadows1991 0 Napisano 11 Maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 11 Maja 2021 NIEAKTUALNE - Proszę o zamknięcie i przeniesienie. Link to post Share on other sites
Recommended Posts