mrpixel3x2 1 Napisano 21 Maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 21 Maja 2021 To nie ja, poważnie. Też zauważyłem, że dwaj nowi się odezwali, ale autentycznie to nie moja sprawka. Cytuj Link to post Share on other sites
buszi 5545 Napisano 21 Maja 2021 Udostępnij Napisano 21 Maja 2021 Jak chcesz dostać tyle ile podałeś to niestety trzeba zrobić wpierw listę i potem się zastanowić gdzie to pchać albo pojedyncze sprzedawać. Cytuj Link to post Share on other sites
mrpixel3x2 1 Napisano 22 Maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 Maja 2021 Busi, chłopaki: dziękuje za ściągnięcie mnie na ziemie, za dużo za to chciałem. Wrzuciłem na allegro tak jak poradziliście, poszło za zaledwie 250zł - tak musi być * płacze * Cytuj Link to post Share on other sites
zbiku90 3659 Napisano 22 Maja 2021 Udostępnij Napisano 22 Maja 2021 3 godziny temu, mrpixel3x2 napisał: Busi, chłopaki: dziękuje za ściągnięcie mnie na ziemie, za dużo za to chciałem. Wrzuciłem na allegro tak jak poradziliście, poszło za zaledwie 250zł - tak musi być Tak działa wolny rynek. Zwłaszcza że podczas kryzysu kupuje się raczej potrzebne rzeczy a nie jakieś kolekcjonerki, to już lepiej wydać hajs na złoto. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts