lolekw660i 54 Napisano 14 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2021 Witam, Mógłby mi ktoś wycenić ten switch, przywiozłem go kilka lat temu z Danii , sprzęt w pełni sprawny Cytuj Link to post Share on other sites
8gwiazdek 255 Napisano 14 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2021 (edytowane) Ciężko powiedzieć bo to sprzęt dla wąskiej grupy klientów. Dodatkowo nie znam modelu żeby sprawdzić co to dokłoadnie jest. Dziadki Cisco to już raczej sprzęt który w większości został wycofany na rzecz nowszych i wydajniejszych jednostek. Jest światełko nadziei, jeżeli to jest jakiś lepszy, wyższy model to ktoś może go kupić na PIM-a. Skąd wiesz że jest w pełni sprawny ? Testowałeś go ? Edytowane 14 Kwietnia 2021 przez 8gwiazdek Cytuj Link to post Share on other sites
zaroowka 29 Napisano 15 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2021 6 godzin temu, 8gwiazdek napisał: Dodatkowo nie znam modelu żeby sprawdzić co to dokłoadnie jest Przedostatnie zdjęcie - Catalyst 3560X + wkładka C3KX NM 1G Jeśli jest sprawny, to z modułem 1000 do 1200 na moje oko. Jest kilka na allegro - w wyższych cenach, ale... jakoś nie schodzą i chętnych nie ma. Switch fajny o tyle, że jest zarządzalny, ma spore możliwości konfiguracyjne, ma całkiem niezłą wydajność (nawet jak na nasze czasy), ma zasilanie po POE i np. można na nim postawić bazę pod monitoring albo zaprząc go do automatyki domowej. Coś mi się kojarzy, że można było na nim postawić jakiś udział sieciowy przez to usb, ale... tego nie jestem pewien, bo po prostu nie pamiętam, a szukać mi się nie chce. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts