Dewolf 4 Napisano 27 Marca 2021 Udostępnij Napisano 27 Marca 2021 Czy to normalne że jak się przybliży nos do pamięci i uruchomi się mechanizm wąchania to czuć tak leciutko taki charakterystyczny zapach? Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk 1 Link to post Share on other sites
worm 17822 Napisano 27 Marca 2021 Udostępnij Napisano 27 Marca 2021 Zależy jaki charakterystyczny zapach? Ja lubię taki zapach nowości, tworzywa.... Link to post Share on other sites
marko22 715 Napisano 27 Marca 2021 Udostępnij Napisano 27 Marca 2021 @worm...to ewidentna prowokacja.... 1 3 Link to post Share on other sites
jacekgothic 18780 Napisano 27 Marca 2021 Udostępnij Napisano 27 Marca 2021 Godzinę temu, Dewolf napisał: jak się przybliży nos do pamięci i uruchomi się mechanizm wąchania Jakiś fetysz? Godzinę temu, Dewolf napisał: Czy to normalne Ja bym zasięgnął porady specjalisty. 1 1 1 Link to post Share on other sites
marko22 715 Napisano 27 Marca 2021 Udostępnij Napisano 27 Marca 2021 (edytowane) Możliwe....niektórzy lubią majtki wąchać....tylko znowu to nie ta kategoria zapachowa.... 4 minuty temu, jacekgothic napisał: Jakiś fetysz? Edytowane 27 Marca 2021 przez marko22 Link to post Share on other sites
Dewolf 4 Napisano 27 Marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2021 Ludzie na serio. Może to jest zapach tworzywa, nie wiem jaki to zapach. To taki zapach jakby kości pracowały 5 godzin bez przerwy na pełnych obrotach, ale czuć leciutko jak się przybliży nos... Niech ktoś mi odpowie z sensem, proszę. Link to post Share on other sites
jacekgothic 18780 Napisano 27 Marca 2021 Udostępnij Napisano 27 Marca 2021 1 minutę temu, Dewolf napisał: . To taki zapach jakby kości pracowały 5 godzin bez przerwy na pełnych obrotach, A jaki to zapach, może opisz to dokładniej. Co czujesz wąchając te kości? 1 Link to post Share on other sites
marko22 715 Napisano 27 Marca 2021 Udostępnij Napisano 27 Marca 2021 (edytowane) 30 minut temu, Dewolf napisał: Ludzie na serio. Może to jest zapach tworzywa, nie wiem jaki to zapach. To taki zapach jakby kości pracowały 5 godzin bez przerwy na pełnych obrotach, ale czuć leciutko jak się przybliży nos... Niech ktoś mi odpowie z sensem, proszę. Wiesz co....ja rozumiem, że czasami trzeba popajacować, ale Twoje zmagania z komputerem przechodzą już wszelkie pojęcie. Ewidentnie kpisz albo z nas, albo robisz pajaca z siebie. Odpowiedz na jedno proste pytanie - pracujesz z nosem przy monitorze, czy przy pamięciach? Z sensem zacznij zadawać pytania. Ot i tyle. A nie szukasz mózgu nie powiem gdzie.... Edytowane 27 Marca 2021 przez marko22 1 4 Link to post Share on other sites
małyKrzysio 3 Napisano 28 Marca 2021 Udostępnij Napisano 28 Marca 2021 Jeżeli pamięć grzeje ci się mocno, i są tam jakieś elementy plastikowe/gumowe/metalowe pokryte tanim lakierem to może wydzielać zapach. W takim razie radzę - nie zaciągaj się, szpitale są przepełnione nie pomogą ci w razie zatrucia : ) 1 Link to post Share on other sites
Recommended Posts