InCognItO_O 0 Napisano 27 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2020 Witam Planuje zakup taniej myszki (do+-100zł), myślę nad SPC Gear LIX, HyperX Pulsefire Core, KRUX Beam bądź bardzo budżetowa opcja Mad Dog GM701W. Która z nich będzie najlepsza, bądź jakie inne możecie polecić? Cytuj Link to post Share on other sites
Leminairre 515 Napisano 27 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2020 Dodaj wzór. Hard-PC ma DM6 Holey za 99zł: > https://forum.benchmark.pl/topic/298033-mysz-dla-gracza-ok-200-zł-hybrid-claw/ Cytuj Link to post Share on other sites
InCognItO_O 0 Napisano 27 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 27 Listopada 2020 § Budżet: +-100 zł (max 120) § Jakiej myszki obecnie używasz: rival 100 § Jaką masz obecnie podkładkę: Roccat Taito § Z jakich wartości DPI korzystasz: 1000 § Ile cm przejeżdżasz myszką aby wykonać pełny obrót – cm / 360° w grach FPS: § W co grasz (gatunki oraz konkretne tytuły): fps (głównie cs go) § Ile przycisków używasz w myszce:3 (mouse 1, mouse 2, mouse4) § Chwyt: palmgrip § Jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce (1+2+2 czy 1+3+1): 1+3+1 § Wielkość dłoni (cała dłoń i od czubka palca środkowego do kciuka: 19x9,5 cm § Dlaczego chcesz zmienić mysz: rival nie wytrzymuje upływu czasu § Uwagi (wygląd, liczba przycisków, waga, materiał myszy): kształt najlepiej zbliżony do rivala ( nie koniecznie identyczna), musi posiadac boczne przyciski. Dm6 wyglada bardzo ciekawie, rozważę ją Cytuj Link to post Share on other sites
Leminairre 515 Napisano 28 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2020 Będą zupełnie szczerym, wypróbowałbym DM6 Holey nim skończą się zasoby w magazynie, bez względu na preferencje. Rival 100 jest bezsprzecznie za małą myszą, by komfortowo chwycić ją "palm-gripem" taką dłonią, a więc najprawdopodobniej jest to "palmo-claw", dla którego DM6 Holey powinna być komfortowa. Jak możesz wyczytać w recenzji, mysz poniekąd sprawia wrażenie symetrycznej. Cytuj Link to post Share on other sites
InCognItO_O 0 Napisano 28 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 28 Listopada 2020 I prawdopodobnie zaraz ją zamówię. Jedyne czego się boje to jej wagi. Ale mysle ze się do niej przyzwyczaje. Cytuj Link to post Share on other sites
pendzel_3 4598 Napisano 28 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2020 mam ją w łapskach 30 min, zamówiłem na morele za 114zł na promce - na krótko (więcej opisze w temacie podlinkowany przez @Leminairre, moja pierwsza ultra light i już wiem że warta każdej wydanej złotówki, jak gdzieś jest za 99zł to nic tylko brać, mam spore łapska - leży wyśmienicie. Cytuj Link to post Share on other sites
InCognItO_O 0 Napisano 28 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 28 Listopada 2020 Dzięki za poświęcony czas, myszka zamówiona. Cytuj Link to post Share on other sites
lolada12345 0 Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Gdzie widzicie ta mysz za 99zl ? Cytuj Link to post Share on other sites
Leminairre 515 Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Hard-PC Kod rabatowy: BLACKWKND2020 1 Cytuj Link to post Share on other sites
lolada12345 0 Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Dzięki bardzo Cytuj Link to post Share on other sites
InCognItO_O 0 Napisano 2 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Zamawialiście coś z hard-pc? Myszkę zakupiłem w sobotę, w poniedzialek dostałem numer przesyłki i mysz nadal nie wysłana. Miał ktoś taki problem? Cytuj Link to post Share on other sites
Leminairre 515 Napisano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2020 W pełni legitny sklep, jeżeli dzisiaj nic się nie zmieniło - kontaktuj się. Cytuj Link to post Share on other sites
InCognItO_O 0 Napisano 3 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2020 W końcu wysłane więc juz powinno byc wszystko okej. Cytuj Link to post Share on other sites
wrobel_krk 2184 Napisano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2020 Podepnie się tu, czy taka myszka dm6 holey do codziennego użytkowania(programowanie w 3d np) i do casualowego grania w spokojne gry ma sens, czy jest coś jeszcze sensownego tańszego? Cytuj Link to post Share on other sites
Leminairre 515 Napisano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2020 Jak najbardziej, otrzymujesz optyczny enkoder F-Switch oraz mikro-przełączniki Huano, biorąc taki konglomerat na tapet, Logitech, Razer czy Steelseries nie mają nic do powiedzenia w kwestii wytrzymałości. Popularna w tym budżecie G102, absolutnie nie nadaje się do pracy - przyciski główne mogą powodować podwójne kliknięcia już po kilku miesiącach, a enkoder oraz przycisk pod nim nie należą do żywotnych, ponadto uporczywy przewód. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts