lokator_18 14 Napisano 27 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2020 Hej, zaopatrzyłem się w router Huawei B535-232. Testuję go na trzech kartach:t-mobile, orange i play. Teraz w t-mobile jest tak (podobno), że jak się zużyje cały pakiet GB to prędkość spada do 20, więc biurowo da radę pracować. Nie wiem tylko jak i czy można sprawdzić, ile GB wykorzystałem. Póki co oczywiście mogę wyjąć kartę z routera, wrzucić do telefonu i sprawdzić SMS-em, ale może jest bardziej cywilizowany i szybszy sposób? Będę zobowiązany za wszelkie podpowiedzi. Cytuj Link to post Share on other sites
minas_trith 28 Napisano 27 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2020 a z poziomu routera nie masz możliwości wysłać i odebrać tego SMSa ? Cytuj Link to post Share on other sites
Pawel7 882 Napisano 27 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2020 Najprościej i najpewniej przez panel obsługi na stronie operatora. Cytuj Link to post Share on other sites
lokator_18 14 Napisano 9 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 Tak, operatorzy mają apki i można sprawdzać, dzięki Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts